Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי יותר משלוש שנים של מגעים, טסלה ישראל החלה לבצע עסקאות טרייד אין בשיתוף עם חברת טרייד מוביל - זאת בניגוד לנהוג בארה"ב ובאירופה, שם היצרנית מנהלת את הפעילות בעצמה. עשרות רכבי טסלה משומשים כבר מופיעים במלאי טרייד מוביל, ועוד רבים צפויים להגיע בקרוב

http://calcalist.co.il/local_news/car/article/b1esxq11kbl

• מעניין 1
פורסם

כרגע באתר של טרייד מוביל יש 21 מכוניות טסלה, כולן טסלה 3
אני מניח שזה הרבה יותר מבכל סוכנות טרייד אין אחרת (ב-FREESBE למשל יש 1)

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
בתאריך 2.3.2026 בשעה 10:52, motior כתב:

כרגע באתר של טרייד מוביל יש 21 מכוניות טסלה, כולן טסלה 3
אני מניח שזה הרבה יותר מבכל סוכנות טרייד אין אחרת (ב-FREESBE למשל יש 1)

נשאר אחד. כנראה הולך להם ממש טוב

• מעניין 2
פורסם

המבצע של טסלה נותן הנחה סמויה של עשרות אלפי ש"ח, המחירים היום שמוצעים ביד 2 גבוהים בצורה מגוחכת, נוצר מצב פרדוקסלי שיותר משתלם כלכלית לקנות רכב חדש מרכב משומש, תופעה נדירה בעולם הרכב. תיתן לי דוגמה לרכב נניח שנת 2023 או 2024, תגיד לי מה המחיר הראלי שאתה יכול לרכוש ואוכיח לך שיותר משתלם כלכלית לקנות חדש.

בעולם הרכב, כשבוחנים רכב חדש  יש טרייד אוף בין הנאה מגרסה מתקדמת והנאה ברכב עם הניילונים לבין עלות גבוהה בגלל ירידת ערך גבוהה בשנים הראשונות. ואולם כאן במקרה של טסלה נוצר מצב חד פעמי שרכב חדש גם משתלם יותר כלכלית מרכב משומש. ולכן לקנות היום טסלה משומשת זה החלטה לא חכמה.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

איזו הנחה סמויה?

בתכלס, אין הרבה שינויים במודל 3 בשנים האחרונות. מבט מהיר ביד 2 מראה לא מעט מכוניות בנות 4-5 בסביבות 100K ק"מ במחיר של 100-140 אש"ח. ולהבדיל, מחירי טסלה מודל 3 (אחרי מתיחת פנים) חדשות מתחילים בכ-191,500 ש"ח לגרסת הבסיס (Standard Range)

לפני 5 שעות, spring כתב:

המחירים היום שמוצעים ביד 2 גבוהים בצורה מגוחכת, נוצר מצב פרדוקסלי שיותר משתלם כלכלית לקנות רכב חדש מרכב משומש, תופעה נדירה בעולם הרכב.

אתה צודק, המחירים לרכבים בני שנה-שנתיים אכן גבוהים אך טסלה מודל 3 Long Range חשמלי אוט׳ נמכר ב 145 אש"ח. כקונה, הייתי מחפש רכב בן 3-4 ואותם קל יותר להשיג במחירים נמוכים.

לפני 5 שעות, spring כתב:

תגיד לי מה המחיר הראלי שאתה יכול לרכוש ואוכיח לך שיותר משתלם כלכלית לקנות חדש.

מדוע עם 100 אש"ח משתלם יותר כלכלית לרכוש גרסת בסיס חדשה מאשר רכב בן 4?

פורסם

הקפיצות האלה במספרים מאוד משונות. כאילו ביום אחד הם מכרו 20 מכוניות, אחרי יום קיבלו עוד 6 ואז עוד 12... נראה לי יותר הגיוני שהם משחקים בלהעלות ולהוריד את המכוניות מהאתר מאשר שהם באמת קונים ומוכרים

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...