Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מצרף תמונה.

היה לי "ויכוח" עם נציג של הפניקס היום. לדעתי כתוב כחול על גבי לבן אבל הוא כ"כב טוח שאני שואל כאן.

מה כתוב כאן [לעניין ביטול השתתפות עצמית]:

1. במקרה שיש נזק לשני הרכבים (מבוטח וצד ג']
  2. יש נזק רק לצד ג'. 

5452362 הפניקס.png

עריכה אחרונה על ידי FROGIE
פורסם

התנאי הוא ששני הרכבים יתוקנו במוסך הסדר של הפניקס. תנאי שאתה רשאי לקבל על עצמך, אבל לא יכול לכפות על צד ג'. על כן היכולת שלך ליהנו. מההטבה מוגבלת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הויכוח לפני חידוש ביטוח.

הטענה שלי:

• במקרה של נזק לשני הרכבים[מקרה ב'], אני (כדי להפטר מהשתתפות עצמית) מחוייב לטפל במוסך שלהם וצד ג' לא.
  • במקרה של נזק רק לצד ג'[מקרה ג'] הוא מחוייב לטפל במוסך שלהם.

מה שהנציג טוען: אפ' בנזק רק לצד ג' והואי יטפל היכן שהוא חפץ אני יהיה פטור מהשתתפות עצמית.

פורסם

הבנת נכון את הכתוב.

אבל אם אין פערים בין ההצעה הזאת להצעות אחרות שקיבלת, תתעד את דברי הנציג ואם תקלע למקרה כזה, תנסה להימנע מהתשלום באמצעות התיעוד ומקסימום תצליח.

פורסם

זו הייתה בין השיחות התמוהות שלי, הוא פשוט חזר על דעתו ולא היה מוכן להקשיב.

ברגע האמת, הדיבור שלו לא שווה כלום מול מה שכתוב [ככה אני מבין]

ההשתתפות בביטוח הזה די גבוהה [2500 נראה לי] כל ההטבה כאן זה הפטור מהשתתפות עצמית.

השיחה הייתה מציד חברת הביטוח לחידוש פוליסה [ההצעה תוספת 100 על שנה שעברה]. לפני שבכלל התמקחתי על מחיר רציתי לברר מה שכתוב.

בכל אופן, ביקשתי שיחזור אלי נציג אחר. בינתיים יש עוד זמן אברר גם מול חברות אחרות.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...