Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, התייעצות מולכם כיצד אני אמור להמשיך מפה.

יש לי רכב דיי חדש משנת 2023 עם נקודות צהובות שנראות כמו חלודה, על מכסה המנוע בעיקר, אם כי יכול להיות שיש עוד קצת במקומות אחרים (ראו תמונות מצורפות) הרכב חונה מתחת לצלייה דווקא במקום מוצל ולכן לא ברור לי לגמרי מדוע זה קורה, הוא גם לא עובר שטיפות יותר מידי ודברים מהסוג הזה.

בכל מקרה זה נראה לא הכי טוב לרכב שסה"כ קיים שנתיים וחצי על הכביש. 

מתייעץ איתכם מה כדאי לעשות במקרה הנ"ל כיוון שחלודה יכולה להיות דבר רע מאוד, וכן יש החמרה מסויימת של נקודות אלו לדוגמא מלפני חצי שנה - שנה.

האם כדאי לעשות דייטלינג? אולי רק פוליש ווקס? אולי בכלל לא יעזור במקרה הזה, בכל מקרה ממש אשמח להמלצה כיצד אמורים להמשיך מפה.

תודה

image0.jpeg

image1.jpeg

image2.jpeg

image3.jpeg

פורסם

גש לדיטיילר שיבדוק את הנושא בעיניים, ייתכן ורק צריך פלסטלינה טובה ואחכ פוליש והגנה כלשהי (ווקס\ציפוי).

לפחות למראית עין מהתמונות - זה עניין שאמור להיפטר עם פלסטלינה.

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 2 דקות, איציק נ. כתב:

גש לדיטיילר שיבדוק את הנושא בעיניים, ייתכן ורק צריך פלסטלינה טובה ואחכ פוליש והגנה כלשהי (ווקס\ציפוי).

לפחות למראית עין מהתמונות - זה עניין שאמור להיפטר עם פלסטלינה.

מעריך מאוד את תגובתך אחי,

האם תוכל להמליץ על דיטיילר מומלץ ואמין? אני מאזור גן יבנה, אבל מוכן לנסוע לאן שצריך במידה והאדם אמין.

פורסם

זה נקרא "ג'ינגים" זה לא חלודה, תחפש פה בפורום ותמצא הרבה תוצאות על זה..

בעיקרון שטיפה ומעבר של פלסטלינה יוריד הכל, זה תהליך די פשוט יש לך ביוטיוב מיליון סרטונים בנושא, או שתיגש לדיטיילר שיעשה לך (יש פוסט עם רשימה של דיטיילרים מוכרים פה בפורום)

• אהבתי 1
פורסם

iron remover מוריד אותם בקלות. אבל זה חייב להיות כחלק מתהליך דיטיילינג שגם יגן מהם (או לפחות יקל על הסרתם) בעתיד.

פורסם

אוקיי, אלך לDetailer כדי שיסתכל על זה, האם התהליך הזה מגן מפני זה למשך שנה - שנתיים? זה משהו שצפוי לחזור הבעיתיות הזאתי? אם כן אולי עדיף לעשות טיפול שכזה, אבל לא תהיה ברירה ולהחליף רכב 😕 

אשמח לדעת איפה אני רואה את הרשימה של הדיטיילרים?

פורסם

דיטיילר ישים לך שכבת הגנה על הצבע שזה יקל מאוד להוריד בפעם הבאה, אבל זה מגיע מאיזה עץ \ שיח כלשהו לידך... אז עדיף לטפל בזה קודם כדי שזה לא יחזור

פורסם
לפני 17 דקות, DC10 כתב:

דיטיילר ישים לך שכבת הגנה על הצבע שזה יקל מאוד להוריד בפעם הבאה, אבל זה מגיע מאיזה עץ \ שיח כלשהו לידך... אז עדיף לטפל בזה קודם כדי שזה לא יחזור

אוקיי, ידוע לך איפה אוכל לראות את הרשימת דייטלרים פה בפורום? או להמליץ לי ?

פורסם

תעשה חיפוש בפורום פה, יש המון דיונים על זה, יש גם שרשור עם כל הדיטיילירים המומלצים,

אני מכיר רק את EMP אבל זה בחיפה..

פורסם

רק מחזק.

ניתן לפתרון לבד.

סביר שהדבר יחזור גם בעתיד בגלל מקום החניה.

התנאים לפתרון לבד - מקום מוצל עם נגישות למים.

צריך פלסטלינה (יכול להזמין גם בעליאקספרס), חומר סיכוך - יש ייעודיי ואפשר גם שמפו רכב בדילול נמוך.

להשלמת התהליך והקטנת הבעיה בעתיד - מריחת ווקס איכותי או אוטם צבע.

ממליץ לראות סרטונים ביוטיוב או לחפש כאן. גם לחזור ולשאול וישמחו לענות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...