Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספרק lt+ 2022 או פיקנטו 2019 gt

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב אמין וקטן לבת שלי סטודנטית עם נועה של 15k בשנה שמחליפה מאזדה 3 2010 גדול ובזבזני מידי.

הרכבים פחות או יותר אותו המחיר וקלומטרז נמוך. אתם יכולים לפרט לי בעיות אמינות, המלצות, על הדגמים? פיקנטו שווה לעלות בשנה אבל גיר רובוטי? 

יש רכבים אמינים אחרים מומלצים? גג 70000 ש"ח 

תודה לעונים

פורסם

הגיר הרובוטי מאוד מעצבן והייתי מוותר עליו.

הספארק אחלה אופציה, מנוע זריז יותר יחסית נוחה.

חשוב להקפיד על החלפות שמן גיר.

ספייס סטאר גם אמינה וחסכונית מאוד, מה שפיקנטו פחות מצטיינת בזה. אך פחות חזקה ורועשת יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• ספונסר פורום
פורסם
בתאריך 30.12.2025 בשעה 08:25, giacomo72 כתב:

שמחליפה מאזדה 3 2010 גדול ובזבזני מידי.

הדבר הכי חשוב/גורלי שתאבד במעבר ממאזדה3 לכל אחת מהגמדות שהזכרת הוא הבטיחות.

בשום אופן לא הייתי ממליץ ללכת על רכב מיני לילדים (או ללקוחות) שלי.

כל ייעוץ שלי לכל לקוח מתחיל מהזווית של בטיחות (פסיבית) - די לראות

את הסטטיסטיקה העגומה של תאונות הדרכים בארץ כדי לאמץ את השקפת העולם (הצינית משהו, אני מודה) שלי:

אנחנו דנים כרגע ברכב שבו תתרחש התאונה הבאה שלכם!

ואם זו נקודת המוצא - אז קודם כל זורקים מהחלון את הרכבים הקטנים והלא בטיחותיים בעליל בעולם האמיתי.

במקרה של תאונה חו"ח, הגודל כן קובע (וגם המסה, ליתר דיוק) בהינתן מכוניות יחסית מודרניות, לכן המלצתי היא להתחיל מסופרמיני 

ואפילו לשאוף להישאר בהאצ'בק משפחתית קומפקטית כגון גולף או טויוטה אוריס האצ'בק.

וגם אם החנייה הופכת ליותר מאתגרת - יש דברים בחיים שחשובים יותר מחנייה נוחה. וזה עוד לפני שדנים בתמורה העלובה שתקבל מפיקנטו או ספרק או I10 וכיוב' בכל הנוגע לנוחות, התנהגות כביש, שקט וחווית נסיעה כללית. כל הקטנות הללו פשוט בנויות זול - במובן הרע של המילה.

לכן, אוריס היברידית תיתן את הטוב משני העולמות - בטיחות עם חיסכון ניכר בדלק. רק בהצלחה למצוא אחת טובה במחיר הזה בימינו...

אבל מצב השוק העגום הוא כבר סיפור אחר.

• רעיון טוב! 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• ספונסר פורום
פורסם

אתה צודק שהמצב היום רק נהיה עוד יותר קיצוני - אבל גם בלי חשמליות כבדות לא הייתי ממליץ להתנהל במיני לא בטיחותית בעליל - אפילו אם נשווה אותה ל"סתם" גולף, קורולה, או כל משפחתית קומפקטית ראויה.

לא מעט לקוחות חדשים פונים אלי בבקשה למצוא להם "פיקנטו נחמדה". אני גאה לומר שגם היום, לאחר קרוב לאלף לקוחות, לא תמצאו

אפילו לקוח אחד שנשאר אדיש ל"נאום הבטיחות" שלי, ואין לי ברזומה אף רכב שיותר קטן מסופרמיני.

אני רואה בזה סוג של שליחות, ובמילים אחרות: אני רוצה את הלקוחות שלי בחיים גם אחרי התאונה, שנוכל לבחור ביחד גם את הרכב השני...

סעו בדרכים טובות🚗💚🚗

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...