Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליף לסונטה הברידית

פוסטים מומלצים

פורסם

בסד

אז אחרי 8 שנים מהנות מאוד עם יונדאי סונטה הייבריד (והחלפת מנוע עח יבואן במסגרת הריקול) נראה שאנחנו בדרך להפרד (בניגוד לדימוי וכו הוא היה אמין יחסית ומאוד מאוד מהנה). 

אני יכול להשקיע כ150000 שח ברכב. נוסע כ30000 בשנה. נגיש לעמדת טעינה. נסיעות יומיות קבועות ולא ארוכות מאוד (100-150 קמ). מחפש רכב מפנק כיוון שאני נוסע הרבה.

מתלבט מאוד בין:

1. לקחת מהעבודה אוקטביה. לשלם שווי שימוש די גבוה וכו

2. לקנות סונטה 22/23 (מישהו יודע אם יש בעיות מיוחדות?) קמ נמוך. 

3. לחפש איוניק 5. חושב שאפשר למצוא לקצורי 22 באזור המחיר הזה (150k)

חשבתי גם על קאמרי, אבל המחיר עולה מאוד. וב150 אשיג קמ גבוה יחסית. לדעתי הוא פחות מהנה לנהיגה מהסונטה (אולי בגלל הגיר הרציף).

אודה לחכמת ההמונים. 

פורסם (נערך)

נהגת על הקאמרי? הייתי מציע לך לעשות נסיעת מבחן על הקאמרי לפני שהוא נפסל עקב הגיר הרציף. הגיר הרציף בקאמרי שונה בהרבה מהגירים הרציפים בדגמים הפשוטים יותר כמו הפריוס והאוריס, והכח בקאמרי הוא ממש בלתי מוגבל ואפילו אין את הרעש שרגילים לשמוע בגירים הרציפים. וכיאה לרכב אמריקאי מפנק - הרכב לא מעייף.

אני לא יודע אם לתלות את זה במנוע או בגיר. אבל בקאמרי הגיר הרציף נותן אפילו יתרון על פני הרכבים עם הגירים ה'רגילים' בזה שהוא היברידי ושהתאוצות שלו רצופות ומרגישות כמו רכב חשמלי...!

עריכה אחרונה על ידי המגיב
פורסם

הייתי שוקל סקודה סופרב ואפילו דיזל אם תמצא , יכולה להתאים בדיוק לתוואי ולהיות נוחה עבורך . גם האופציה של הליסינג לא רעה ותפטור אותך מתחזוקה עקב הנסועה היחסית גבוהה שלך. 

אופציה מעניינת - אריזו 8 פלאג אין הייבריד יכולה לאפשר לך טווח גדול וחיסכון בדלק 

פורסם
לפני 4 שעות, nissan1211 כתב:

אופציה מעניינת - אריזו 8 פלאג אין הייבריד יכולה לאפשר לך טווח גדול וחיסכון בדלק 

לחבר/שכן שלי שהוא איש כספים יש כזאת מהעבודה כשנה. הוא נוסע אפילו יותר מ-30,000 ק״מ לשנה והוא מאוד מרוצה בינתיים ואומר שהסוללה מספיקה לו ל-75-85 ק״מ כך שהוא מתדלק אולי פעם בחודש כי יש לו מטען גם במשרד וגם בבית ...

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...