Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני נוסע די הרבה - כ 20-25K ק"מ בשנה.

חשוב לי הרכב יהיה חסכוני בדלק אמין ושיהיה נוח לנסיעות ארוכות ובנוסף שיסתדר עם מקום הררי כמו השומרון.

עשיתי כל מיני השוואות וכרגע אני מתלבט בין הונדה סיוויק האצ'בק (הדגם עם עם 142 כ"ס) לבין מאזדה 2

אשמח לחוות דעת האם המאזדה תהיה נוחה לנסיעות בין עירוניות?

תודה

עריכה אחרונה על ידי elyaz
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, elyaz כתב:

אני נוסע די הרבה - כ 20-25K ק"מ בשנה.

חשוב לי הרכב יהיה חסכוני בדלק אמין ושיהיה נוח לנסיעות ארוכות ובנוסף שיסתדר עם מקום הררי כמו השומרון.

עשיתי כל מיני השוואות וכרגע אני מתלבט בין הונדה סיוויק האצ'בק (הדגם עם עם 142 כ"ס) לבין מאזדה 2

אשמח לחוות דעת האם המאזדה תהיה נוחה לנסיעות בין עירוניות?

תודה

אני לא חושב שסיוויק האצ'בק חסכונית בדלק(תקנו אותי אם אני טועה)
לתשומת ליבך, בנסועה כזו זה משמעותי.

עריכה אחרונה על ידי Gauss
פורסם

אתה מחפש רכב קטן או גדול? אתה מסיע משפחה או לבד? ידני או אוטומט? עם הנתונים שנתת אפשר גם להמליץ לך על סוזוקי סוויפט. 

צריך עוד פרטים.

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, david3692 כתב:

אתה מחפש רכב קטן או גדול? אתה מסיע משפחה או לבד? ידני או אוטומט? עם הנתונים שנתת אפשר גם להמליץ לך על סוזוקי סוויפט. 

צריך עוד פרטים.

אני נהג יחיד - זה רכב שישמש לעבודה (יש רכב משפחתי נוסף)

אני חושב שרכב מיני כמו פיקנטו ודומיו לא יענה על הצרכים שלי.

כרגע אני מתנייד עם פורד פוקוס 2007 שאני מאוד מבסוט עליו מבחינת נוחות נסיעה ויציבות על הכביש אבל הרכב כבר מיושן, לא סוחב ואוכל דלק (11 ק"מ לליטר בערך) 

עשיתי קצת השוואות הסיוויק והמזדה עלו בתור מועמדות פוטנציאליות 

ראיתי ברשת שהצריכת הדלק הממוצעת של סיוויק דור 9 היא 15 ק"מ לליטר מבחינתי זה מספיק כי מן הסתם בבין עירוני זה יהיה פחות.

עריכה אחרונה על ידי elyaz
פורסם
לפני 12 דקות, elyaz כתב:

הצריכת הדלק הממוצעת של סיוויק דור 9 היא 15 ק"מ לליטר

הם מדברים על מי שנוסע רגוע ובאזור מישורי קח בחשבון שאתה נוסע באזור הררי הוא ישתה הרבה יותר ממה שנראה לך.

פורסם (נערך)

אני חושב שהונדה סיוויק יכולה להתאים. מכוניות יותר חסכוניות יכולות להיות קורולה ופריוס. קח רק בחשבון שבמקרה של פריוס צריך לבדוק את מצב הסוללה 

עריכה אחרונה על ידי david3692
פורסם
לפני שעה, מחכה כתב:

הם מדברים על מי שנוסע רגוע ובאזור מישורי קח בחשבון שאתה נוסע באזור הררי הוא ישתה הרבה יותר ממה שנראה לך.

אני גר באזור הררי אז אבל רוב הנסיעות באזור מישור החוף בין חיפה לאשדוד 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...