Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

מערכת סינית פשוטה, רחוקה מלהיות טובה אבל בכל זאת עדיף בקצת על הרדיו המקורי, כי לרוב אני שומע AUDIOBOOKS וזה שיש WAZE זה סה"כ נחמד.

מה שמשגע אותי זה שאני לא מוצא שום דרך לאזן בין ווליום הרדיו שבמסך הראשי והווליום של ה ANDROID AUTO שרץ דרך T-Link5.

הווליום של הרדיו משמעותית חזק יותר.
הגברתי את ווליום הניווט, הנמכתי את ווליום הרדיו אבל זה לא עוזר.

רעיונות?

גרסה המערכת, אם עוזר נמצאת פה (ניסיתי לקבל עזרה על בעיה אחרת).

 

פורסם

במערכת אין שום הגדרה של איזון ווליום פר מקור  השמעה?

 

לא בטוח שיעזור, אבל באפשרויות מפתחים באנדרואיד, נסה לכבות (Disable) Absolute Volume. זה אמור להפריד את שליטת הווליום בין הטלפון למערכת.

 

פתרון עקיף אחר - מאחר ומשתמש בוויז, ניתן להשתמש מתוכו באפליקציית Tune-in ולשמוע תחנות ישראליות ואחרות דרך האינטרנט. אולי אז תוכל לאזן את הווליום בצורה טובה יותר בין השניים.

פורסם

תודה רבה על ההתיחסות, אנסה.
כן TUNE IN יעבוד פשוט מבאס שכשמישהו אחר נוהג ושם רדיו הווליום יהיה מטורף.
"איזון ווליום פר מקור  השמעה" - לא לא נראה. הדבר היחיד שיש זה ווליום לניווט וווליום לרדיו שזה נמשמע בדיוק זה אבל לא משפיע.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...