Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט אל-קמינו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נדבר איתו על זה

המפגש הקרוב ביום שישי הקרוב ביקום.

אתם מוזמנים.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

האל-קמינו שבתמונה היא בגירסת דאבל קבינה,שלא היתה אלה "קומבינה" ישראלית,שנועדה לאפשר הסעת 4 נוסעים,וכוד להיות מוכרת במס...

שנות השיא במכירות האל קמינו היו 79-80,ורוב המכוניות שנימכרו היו בגירסת V6 3.2 סמ"ק.

בסוף שנת 80 החליט המחוקק לשים סוף לחגיגה,ובוטלה ההכרה במס לאל-קמינו,ג'ימי ודומיהן(כך לשון החוק..).

האל-קמינו יוצרה עד שנת 87,והחדשה ביותר בארץ הינה שנת 83,והשתתפה בסרט "עדות מאונס" משנת 84.

במיסגרת כפילויות המותגים(שברןלט וG.M.C)ניקראה האל-קמינו גם G.M.C קאבלרו(פרש בספרדית,אל-קמינו פירושו הדרך בספרדית).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
במיסגרת כפילויות המותגים(שברןלט וG.M.C)ניקראה האל-קמינו גם G.M.C קאבלרו(פרש בספרדית,אל-קמינו פירושו הדרך בספרדית).
אפשר לראות בברור לאיזה חתך אוכלוסיה היצרן כיוון :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

הייתה עד לא מזמן אל קמינו אוף וויט חבוטה ברחוב יהודה המכבי בתל אביב למכירה.

אני יברר עם היא עדיין שם, או שהעירייה נפטרה ממנה (אזור מוגבר של עכיפה של עיריית תל אביב).

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
האל-קמינו שבתמונה היא בגירסת דאבל קבינה,שלא היתה אלה "קומבינה" ישראלית,שנועדה לאפשר הסעת 4 נוסעים,וכוד להיות מוכרת במס...

שנות השיא במכירות האל קמינו היו 79-80,ורוב המכוניות שנימכרו היו בגירסת V6 3.2 סמ"ק.

בסוף שנת 80 החליט המחוקק לשים סוף לחגיגה,ובוטלה ההכרה במס לאל-קמינו,ג'ימי ודומיהן(כך לשון החוק..).

האל-קמינו יוצרה עד שנת 87,והחדשה ביותר בארץ הינה שנת 83,והשתתפה בסרט "עדות מאונס" משנת 84.

אם אני זוכר נכון הייתה גם רנצרו

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

הדגם המפואר נקרא קאבלרו דיאבלו.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

תיקון.... El-Camino פירושו:

El = מלך

Camino = דרך\כביש

El-Camino = מלך הכביש

פורסם

כנראה שהספרדית שלך קצת צולעת...

El זה לא ממש מלך... זה בעצם מחליף את הThe של האנגלית

הפירוש של El-Camino = The Way

או בעיברית הדרך.... לא מלך ולא נעליים

פורסם

יש בטבריה 2 אלקימנו, אחת ליד מלון פלאזה שלום, היא בצבע כחול במצב נסיעה אבל היא צרכיה השקעה די רצינית, ועוד אחת של איזה אדם מבוגר באיזור המורדות.

שתיהם כחולות, ומאותו דגם כמו התמונה שצורפה פה.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

עדות של בעל רנצרו שאני מכיר, יש בארץ 3 רנצרו, 1 אכן מגיעה מדי פעם למפגשים(מנוע 3 ומשהוא ליטר V6)אחת נוספת, נעלמו עקבותיה בסוף שנות ה 80. השלישי שלו, רק ששלו היא היחידה שהיא דגם מאוד מאוד מיוחד,נקראת GT 500, יוצרה לרגל זכייתה של פורד באינדי 500 (בשנת 70 אם אני לא טועה), בעלת מנוע V8 7 ליטר, ותנחשו מה עוד יש באוטו שמציין את המספר 500?

לכל המעוניינים, היא בפרוש לא למכירה, אעפ"י שכרגע היא בעצם די גרוטאה ולא נסעה מזה 7 שנים.

היו תוכניות לתחילת שיפוץ ואפילו פורקו מספר חלקים לשליחה לשיפוץ אבל אז ונדליסטים שכונתיים זרקו עילה אבן ושברו את השימשה הקידמית.

יבוא של כזאת שמשה צריך לעלות כ 4-5 אלף ש"ח, ולכן בינתיים נזנחו כל תוכניות השיפוץ.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...