Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש בהונדה סיוויק 2005 ואני רוצה לעבור לרכב אותו סגנון, שנתון יותר מתקדם ושאוכל לנעול את הכרית אוויר בקדימה לצורך תינוק זה הכי חשוב לי...

איזה רכב יכול להתאים לי במחיר 12,000 ש"ח בערך????

פורסם (נערך)

לא מכיר 'סגנון' לרכב הזה, אבל רכבים פשוטים ואמינים במחיר טוב יש את מאזדה 3 ו2 (שנת 2009-10),  סוזוקי SX4, יונדאי I30, ניסן טידה/נוט, מיצובישי לנסר מנוע 1.5.  בכל רכב כדאי מאוד שיהיה היסטוריית טיפולים מסודרת, קלומטרז' לא מידי גבוה ולא הרבה ידיים.   

תפרט יותר מה איפיון הנסיעות (בעיר/מחוץ לעיר) כמה נסועה בשנה, כמה חשוב מרווח מאחור ובתא מטען.  בעניין הכרית אוויר ככל הנראה בכל הרכבים האלו אפשר לנטרל את הכרית אפשר לבדוק על כל דגם באתרים שמפרטים כמו אוטו וICAR. 

עריכה: לאחר בדיקה קצרה נראה שבמאזדה 2  ובסוזוקי SX4 מהשנתונים הרלוונטיים אין ביטול כ"א. 

עריכה אחרונה על ידי ELI001
פורסם

אם היית מרוצה מההונדה שלך, תוכל להתקדם להונדה צעירה יותר.. מ2006 הגיעה עם מנוע 1800, קפיצת מדרגה מהדגם שלך, למרות שהיו לי כמה סיוויקים בחיים אני לא זוכר אם בשנתונים האלה קיימת אפשרות לביטול כרית אוויר.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

ב 12000 יהיה קשה מאוד למצוא רכב מוצלח יותר מסיוויק ישנה ואמינה. ככל והיא כזו...

אם הנוכחית אמינה ונמכרת רק בגלל ביטול כרית האויר אז אני תוהה האם ניתן אצל איש מקצוע לבטל את כרית האויר. אפילו ביטול קבוע

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...