Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יום שישי בנסיעה בינעירונית עם הרכב, אחרי עצירה מלאה ברמזור ובשלב ההאצה (ממש מ0 ל30-40 בערך), היה מין רעש חריקה כזה, לא יודע בדיוק לתאר את הרעש, לפי דעתי מכיוון צמיג שמאל קדמי/אחורי.

הנהיגה שלי אחראית, אני לא נותן לרכב לגלוש בפקקים, דואג להעביר לספורט כשאני רואה שאני תקוע ובכללי משתדל לא לקרוע את הגיר.

אני ממש מקווה שזה לא מצמדים, וזה לא קורה הרבה אלא אחת ל...

מה לדעתכם זה עוד יכול להיות חוץ ממצמדים? 

נ.ב

בדקתי לחץ אוויר בצמיגים, הוא תקין.

מה שכן, צמיגים אחוריים ישנים וצריך להחליף אותם (מעל 4 שנים).

פורסם

לרוב, רעש של ״חריקה״ ברכבים האלו מעיד על מצמדים מתחממים שמחליקים. זה רעש מאוד בולט ואי אפשר להתעלם ממנו או להתבלבל עם רעש מסוג אחר. הסיבה שזה לא קורה לך באופן קבוע היא משום שזה קורה רק כשהם חמים, והאוטו נסע מספיק - משהו שלא קורה בכל נסיעה.

בנסיעה הבאה שלך (ואחת ארוכה), נסה לשים לב למספר הילוך שמוצג בלוח המחוונים: האם הרעש קורה כשהרכב מחליף הילוך מסוים (נגיד אי-זוגי), בין 2 ל-3, או 4 ל-5? 

אגב, גם אם אתה שומר על הגיר, 6 שנים זה זמן מאוד נורמלי (ואפילו הרבה מעבר) לבלאי של מצמדים בגיר הזה.

2016 BMW M235i.

פורסם

חשוב רק לציין שזה רכב שקניתי לפני חודשיים מיד פרטית.

הלכתי איתו לבדיקה במוסך שם נאמר שהכל תקין.

אני באמת משתדל ממש לשמור על הרכב כמו שאמרתי, אם זה בפקקים וכו', אבל אני כבר מתחיל להתערער אולי זה באשמתי?

מה עלות החלפת מצמדים? 

איך אני יכול לדעת בוודאות שזה מצמדים?

לגבי זה שאתה כותב שזה רעש מאוד בולט, אז אני אשקר אם אגיד לך שזה משהו ששמים לב אליו. זה לא היה חזק, זה לא היה עוצמתי, משהו שאני שמעתי בעיקר כי אני "אוהב" לחפש תקלות.

פורסם (נערך)

לאדם הקלאסי הרעש של מצמדים שחוקים לא יציק ורובם גם לא ישימו לב,

אני מאמין של- Fraysa (כמו הרבה מהפורום) יש אוזן רגישה ושונה מהאדם הממוצע...

בכל אופן - תנסה לבדוק אם הרעש מופיע גם כשהרכב קר או רק כאשר הוא מתחמם?

הרכב מותח או מדלג על הילוכים? שים לב בעיקר בהילוך האי זוגי

עריכה אחרונה על ידי shlomiko
פורסם

בקארוק שהייתה לי היה רעש חריקה בהאצה בהילוכים נמוכים. זה נבע מהבעיה במצמדים שהוחלפו. זה התחיל בכ 30000 ק"מ וכשהגעתי ל 40000 ק"מ  הם הוחלפו במסגרת האחריות. 

פורסם (נערך)

היי @Moshe c, מצאתי סרטון ישן ששלחתי בזמנו לחבר עם הרעש שהיה לי בגולף MK7 שלי, והעליתי אותו ל-YouTube כך שתהיה לך השוואה. כמו שאמרתי, זה רעש שקשה לפספס.

לפני 23 שעות, shlomiko כתב:

אני מאמין של- Fraysa (כמו הרבה מהפורום) יש אוזן רגישה ושונה מהאדם הממוצע...

אתה באמת לא יודע כמה :-) הייתי חוסך עשרות אלפי שקלים אם לא הייתה לי אוזן רגישה, אם כי כנראה הייתי משלם יותר בהמשך הדרך.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa
  • מעניין 1

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 24 דקות, Fraysa כתב:

היי @Moshe c, מצאתי סרטון ישן ששלחתי בזמנו לחבר עם הרעש שהיה לי בגולף MK7 שלי, והעליתי אותו ל-YouTube כך שתהיה לך השוואה. כמו שאמרתי, זה רעש שקשה לפספ

לדעתי לא מדובר בפולי או ברצועה. תצטרך לגשת למוסך לאבחון. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...