Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מחליפה לסונטה 2021.

המבצע של טסלה עם ריבית 0% מאוד קורץ, וכרגע הכיוון זה מודל Y LR RWD, עם טווח מוצהר של 620 ק"מ (כלומר 450~ בפועל).

בנוסף, העובדה שלא צריך טיפול שנתי מהווה יתרון משמעותי.

האם יש אלטרנטיבות חשמליות/פלאג אין שיתנו את אותה התמורה לכסף, מבחינת טווח, אבזור, ביצועים וכדומה?

והאם היבואן מציע מימון בריבית 0% אז מה טוב.

הדרישות זה בעיקר אמינות, רכב יחסית מאובזר וחזק, לא נמוך ולא קטן מדי.

יונדאי וקיה לצורך העניין נופלות בפרמטר של אמינות ושירות יבואן, מהניסיון שלי.

יש המון סיניות שנראות מאוד מרשים, דוגמת ג'אקו, אבל העובדה שמדובר ביצרן סיני, מפריעה לי מבחינת פוטנציאל האמינות, שמירת ערך וכדומה (בהשוואה לטסלה למשל).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
בתאריך 21.7.2025 בשעה 10:29, gadik6 כתב:

מחפש מחליפה לסונטה 2021.

המבצע של טסלה עם ריבית 0% מאוד קורץ, וכרגע הכיוון זה מודל Y LR RWD, עם טווח מוצהר של 620 ק"מ (כלומר 450~ בפועל).

בנוסף, העובדה שלא צריך טיפול שנתי מהווה יתרון משמעותי.

האם יש אלטרנטיבות חשמליות/פלאג אין שיתנו את אותה התמורה לכסף, מבחינת טווח, אבזור, ביצועים וכדומה?

והאם היבואן מציע מימון בריבית 0% אז מה טוב.

הדרישות זה בעיקר אמינות, רכב יחסית מאובזר וחזק, לא נמוך ולא קטן מדי.

יונדאי וקיה לצורך העניין נופלות בפרמטר של אמינות ושירות יבואן, מהניסיון שלי.

יש המון סיניות שנראות מאוד מרשים, דוגמת ג'אקו, אבל העובדה שמדובר ביצרן סיני, מפריעה לי מבחינת פוטנציאל האמינות, שמירת ערך וכדומה (בהשוואה לטסלה למשל).

יש המון רכבים חשמליים מתחרים למודל ylr עם טווחי נסיעה דומים או קצת נמוכים יותר, רובם עם פלטפורמות חדשות יותר (המודל y התחילה להמכר בשנת 2019) לרובם אחריות ארוכה יותר מהמודל y, זולים יותר ממנה חלקם באופן משמעותי, לרובם תנאי רכישה טובים יותר, חלקם עם פלטפורמת 800 v לעומת 400v בטסלה, מאובזרים יותר מהמודל y (יש בהם אבזור שחסר במודל y: לוח מחוונים, חיישני חניה, ידיות חיצוניות חשמליות, אנדרואיד אוטו ואפל קאר וכפועל יוצא מכך waze, כיוון דרגות רגנרציה, לחלקם יש כיסוי נגלל חשמלי לגג הפנורמי, v2l, תצוגה עלית, לחלקם תפעול באמצעות כפתורים פיזיים לגבי חלק מהפונקציות וכו').

לגבי שמירת ערך טסלה עומדת להציג בקרוב גירסה מוזלת של המודל y שתשפיע לדעתי לרעה על ירידת הערך של שאר הדגמים ובאופן כללי מאסק יכול להוריד את המחירים המנופחים לדעתי של שאר הדגמים ולהקריס את מחיר המחירון שלהם כפי שהוא כבר עשה בעבר.

בקיצור לא הייתי בונה על נושא ירידת הערך כיתרון דווקא בטסלה.

בגדול כן מדובר ברכישה שמרנית יותר אם הרכב מתאים לך למרות מה שציינתי, עקב מותג מוכר יותר וקהל לקוחות מסויים שמושפע מזה מאד.

אני לא הייתי רוכש את המודל y בגלל מה שציינתי, הייתי שוקל את הזיקר 7x ואקספנג g6 המחודשת שתגיע עוד כמה חודשים, דיפאל so5 שתגיע בקרוב במחיר אטרקטיבי ויש עוד רכבים שכדאי לבדוק.

לגבי דגמי פלאג אין צריכה להגיע לישראל לינק אנד קו 08 חדשה שנראית מרשים מאד ועוד רכבי פלאג אין אחרים.

עריכה אחרונה על ידי bigzoltar

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...