Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לפני חצי שנה פחות או יותר החלפתי את הנעליים השחוקות הקודמות שלי בנעלי מגף של בנלדסטון, הקטע שאני כל שנה צריך להחליף נעליים ואלו עולות לי ביוקר, כי הכי נוחות עבורי אלו שעולות לפחות 500 שקל.

בניסיון כלשהוא להציל את המצב, יש מצב שיש אפשרות להחליף את הסוליה, ניסיתי בג'בטה, ניסיתי בגוגל התשובה - אין אפשרות אבל אני לא מאבד תקווה ואולי בפורום ידעו להגיד לי. האם זה אפשרי ככה שאני אוכל לחסוך קצת כסף על החלפה כל שנה?

אם המצב לא מאפשר, יש נעל עבודה כלשהיא שכן אפשר להחליף בה את הסוליה? או שאני נידון להחליף זוג כל שנה בגלל שחיקה?

אין צורך בכיפת ברזל, אין צורך (אבל בהחלט יהווה יתרון) בסוליה מונעת החלקה נגד שמנים וחומרים אחרים.

• מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

משום מה מותג בלנדסטון תפס חזק בארץ, ומדיווחים של הסביבה הקרובה שלי, ההתלהבות הראשונית מהנוחות דעכה אחרי שימוש אינטנסיבי ושחיקה יחסית מהירה ועמידות שנויה במחלוקת למים.

אני הגעתי לחנות (חלק מרשת) שנקראת worker לרכישת נעלי עבודה בעקבות המלצה עליהם לגבי מבחר מותגים/יצרנים שהם מחזיקים.

העדפתי חצי מגף עם רוכסן צד , ללא מגן ברזל, ממותג אוסטרלי (למה כולם אוסטרלים) שנקרא steel blue .  

אני איתן כמעט שנה, נועל קבוע בעבודות גינון ,שטיפה  ובסביבת המוסך. הן נוחות מאד, עמידות במים ועד כה לא נשחקו . אבל אני לא נועל אותן מידי יום. 

אתר היצרן לדגם https://steelblue.com/us/product/parkes-zip/

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אחלה בחלה שאני קונה נעלים עם משכנתא אבל סוליה אני אוכל להחליף?

אני מוכן להשקיע את הכסף הדרוש בשביל שאחר כך אוכל להחליף באופן שנתי סוליה ככה שלא אצטרך להחליף כל שנה נעלים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

בוודאי שניתן להחליף סוליה.
אתה צריך למצוא סנדלריה (כן, כמו פעם) שעדיין עושה זאת.
אני אישית החלפתי למגפיים שלי סוליה אצל סנדלר ביושב על רח' ארלוזורוב ברמת גן (אני מגבעתיים).
הוא בחור שהביא את העסק שלו כשעלה מרוסיה, לא בחור זקן, והוא עשה עבודה מצויינת.
יש 2 אפשרויות: הדבקה בלבד והדבקה + תפירה.
אפשרות נוספת - לרכוש סוליות וויבראם מהאינטרנט ולבוא עם האוכל למסעדה. במיקרה זה, ובתנאי שהסנדלר מסכים, כדאי להתייעץ איתו מה לרכוש.

פורסם

אתה מדבר על בלנדסטון, או מגף אחר? 
מה שפות״ש בעצם רוצה זה מה שעונה לתואר goodyear welt, שהעור בעצם תפור למעין שכבת סולייה ראשונית, מה שמאפשר להחליף את הסוליות עד אינסוף בעיקרון, כי פשוט מפרקים ומתקינים חדשה. זה קיים בדרכ במגפיים יותר נחשבות כמו Red Wing/Chippewa/Thorogood וכו', שבדרכ מתחילות מסדר גודל של 250$~.
בבלנדטסון עד כמה שידוע לי, כמו רוב הנעליים, הנעל פשוט מודבקת לסולייה, לא ממש רואה איך זה קורה בלי שמפרקים את כל הנעל לחתיכות. (הסולייה אומנם נראית שמורכבת מ2 חלקים, אז אולי כן אפשר לגלף את החלק התחתון ולהדביק חדשה.. לא יודע, לא שמעתי על דבר כזה בחיים ולא חושב שהנעל תעמוד בתהליך הזה)

פורסם

יכול להמליץ על מגפיים של ECCO מדגם Grainer. מחזיקות מעמד יותר מפי 2 מבלנדסטונים שהיו לי. והרבה יותר נוחות.

IMG_0355.thumb.jpeg.cdde3cdcf23a356005263cb71d392382.jpeg

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, garicho כתב:

יכול להמליץ על מגפיים של ECCO מדגם Grainer. מחזיקות מעמד יותר מפי 2 מבלנדסטונים שהיו לי. והרבה יותר נוחות.

IMG_0355.thumb.jpeg.cdde3cdcf23a356005263cb71d392382.jpeg

יש לי גם נסיון טוב עם ECCO,

לא עם הדגם הזה ספציפית, אבל אכן נעליים עמידות ונוחות.

פורסם

נראה לי שאני פשוט צריך להרחיב את מרחב החיפוש.
נעל לעבודה - רחבה!! שעולה באזור ה1000 ומטה, שניתן להחליף סוליה.

לפני 14 שעות, ירחמיאל כתב:

בוודאי שניתן להחליף סוליה.
אתה צריך למצוא סנדלריה (כן, כמו פעם) שעדיין עושה זאת.
אני אישית החלפתי למגפיים שלי סוליה אצל סנדלר ביושב על רח' ארלוזורוב ברמת גן (אני מגבעתיים).
הוא בחור שהביא את העסק שלו כשעלה מרוסיה, לא בחור זקן, והוא עשה עבודה מצויינת.
יש 2 אפשרויות: הדבקה בלבד והדבקה + תפירה.
אפשרות נוספת - לרכוש סוליות וויבראם מהאינטרנט ולבוא עם האוכל למסעדה. במיקרה זה, ובתנאי שהסנדלר מסכים, כדאי להתייעץ איתו מה לרכוש.

אשמח להבין כמו שמישהו כבר שאל, האם מדובר במגף אוסטרלי?

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)

תלוי איך אתה מגדיר "נעלי עבודה"

השאלה אם אתה צריך את הנעליים לעבודה קשוחה (נהיגה, שטח, בניה, מטבח, מלגזה) או יותר ליום יום לעמוד על הרגליים?

נדרש עמידה בתקן S3?

הבעיה בבלנדסטון וכל הדומים - העור יכול להחזיק לנצח אבל הסוליה המותכת מתפשרת על נוחות במקום עמידות. הבניה של הנעל כמעט ולא מאפשרת החלפה חוץ מכמה מדענים מטורפים שניסו עם תוצאות לא מוצלחות (ROSE ANVIL) לא מפסיק לדבר על זה.

אם הם נשחקים לך מהר הפתרון הוא להשקיע יותר כסף לנעל "מקצועית" עם סוליית וויברם תפורה (good year welt) או מראש לוותר ולקנות נעל בשליש מחיר (נגה עינת לדוגמה).

אני עובד בפיקוח באתרי בניה וזוג נעליים לא מחזיק שנה, מקבלים מהעבודה ולמרבה הצער אין בארץ את הידע והנגישות להחליף ולתפור סוליה לנעליים האלה (גם מילוי שעם אם הולכים על הדגמים היקרים).

עריכה אחרונה על ידי lior2321
פורסם
לפני 6 שעות, lior2321 כתב:

השאלה אם אתה צריך את הנעליים לעבודה קשוחה (נהיגה, שטח, בניה, מטבח, מלגזה)

כן לנהיגה וכו'

נדרש עמידה בתקן S3?

לא 

מראש לוותר ולקנות נעל בשליש מחיר (נגה עינת לדוגמה).

כנראה מה שאני אעשה, אם אני לא אצליח עם הסנדלר ש @ירחמיאל הציע.

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...