Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, sperial כתב:

אינו מבטל שום תמרור אחר

הניסוח הנ״ל למעשה מבטל תמרור, הוא מבטל את הסימונים הלבנים ומורה במפורש לנהג להתעלם מהם ולנסוע לפי הסימונים הכתומים.

סימונים על הכביש הם תמרורים לכל דבר ומוגדרים בספר התמרורים.

ההגדרה אכן מבלבלת ולא דיכוטומית, כי הנה בתמרור 926 מתקיימים זה צד זה סימונים כתומים ולבנים.

צר לי, אבל לוח התמרורים לוקה כאן בניסוח, ואפילו אנשים שמתעמקים בו לא אחידים בדעות. יחד עם העובדה שהמעבר כבר לא שימושי בפועל, לדעתי יש להקל על הנהג ולבטל את הדו״ח.

זה כמובן לא אומר ששופט כזה או אחר יסכים איתי.

image.png.88db158ae47bc6879f49749ef4a907b5.png

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

ניסיוני הוא שהסימונים הלבנים מבוטלים על ידי מחיקה/צביעה בשחור. לפעמים השחור מבריק והכתום דהוי ואז בכלל חגיגה של אי הבנות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סורי, לא הבנתי בכלל את המקרה, ומה מעסיק אותך כל כך סימון מעבר החצייה ובאיזה צבע.

לדבריך, חנית על דרך עפר. לא חנית על מעבר חצייה.

End of discussion, כמו שאומרים...

מקווה שלא שילמת (שהרי בכך רואים בך כמי שהודה בביצוע העבירה), אבל ברור לי ששילמת, כי מי ישאר בלי רכב עד שהתובע יואיל בטובו להשיב לבקשה לביטול קנס???

מצב לא פשוט... הייתי פונה לעירייה בבקשה לקבל תיעוד ביצוע העבירה, כפי הנטען בקנס.

אם אין תיעוד, זו מילה שלך מול מילה של העירייה, וההנחה היא שאין לעירייה אינטרס לשקר (שום אינטרס למעט עשרות מיליונים הכנסה לעירייה...).

אם התמזל מזלך וישנו תיעוד התומך בגרסתך, פנה לעירייה בדרישה לתשלום מלוא ההוצאות והנזקים שנגרמו לך בשל גרירה שלא על פי חוק. הקפד לציין "מבלי לפגוע בזכויות" בראש המכתב, ובתוכנו הקצב זמן סביר לקבלת התשלום, תוך אמירה שאם לא ישלמו הכספים הנדרשים עד אותו התאריך, תאלץ לסעד בית המשפט.

אם לא ישלמו - תבע בבית המשפט לתביעות קטנות על מלוא הנזקים והעלויות.

קח בחשבון שסביר שהעירייה תעלה טענה מקדמית, שכיוון ששילמת רואים בך מי שהודה בביצוע העבירה ונשא את עונשו. תחשוב איך להתמודד מול טענה שכזו. משהו בסגנון שהנסיבות המיוחדות מלמדות שבתכלס לא היתה אפשרות סבירה אחרת. בקשה לביטול הקנס היתה נענית תוך מעל לחודש, והתשלום למגרש מתבצע לפי מספר הימים שהרכב הוחזק בו, כך שלו היית נוקט בגישה של העירייה, ההחזר שהיית נאלץ לבקש היה גדול הרבה יותר, ובכך לא היית מקיים את חובתך להקטין את הנזקים של הצד הנתבע.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

כמו שחשבת אני שילמתי על גרירת הרכב, לא חשבתי על ברירה אחרת בשתיים בלילה - אני מקווה שהטיעון הזה יעזור לי

לפי מה שהבנתי עיריית ת"א לא מוותרת בקלות. בן-דוד שמנהל אגף בעירייה אמר לי שמשלם דוחות על נסיעה בנת"צ לצורך העבודה עם רכב של העירייה...

בכל מצב אני אלך בזמן הקרוב לצלם את המקום, ואז מקווה לדייק עם חכמי הפורום מה לטעון בדיוק, ושוב תודה על העזרה!

פורסם

על גרירה יש לשלם מיידית. על הדוח גם?

בתשלום הגרירה אין משום הודאה, רק בתשלום הקנס.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני כשעה, tinoki כתב:

על גרירה יש לשלם מיידית. על הדוח גם?

את התשלום על הגרירה משלמים בחניון הגרירות (חברה חיצונית שעובדת עם העירייה) על מנת לשחרר את הרכב, הדו"ח של העירייה לא קשור לחברת הגרירות ולכן משלמים אותו בנפרד כמו כל דו"ח רגיל, או שמגישים ערעור/בקשה להשפט.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...