Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני מקווה שדברי לא חורגים כאן מעניני רכב יותר מדי אך רציתי לשאול את חברי הפורום מביני הענין...

אנחנו 3 חבר'ה צעירים (21) שרוצים לצאת לטיול של 4 שבועות בצרפת/ספרד/איטליה. הטיול כולל נסיעות במסלול פריז-ברצלונה-רומא-פריז.

השאלה היא האם כדאי לשכור רכב או לסוע ברכבת בין הערים, או אולי אף טיסות פנימיות?

אשמח להמלצות בנושא מכיוון שאנחנו ממש בהתלבטות קשה...

כמו כן אשמח לכל טיפ שתוכלו לתת לי בתחום של טיול צעירים באירופה מבחינה מוטורית - דרכים מסוימות לנסוע בהם או דברים ש"חייבים" לראות.

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אם באמת מדובר בטיול עם דגש על מוטוריקה איך זה שדילגתם על גרמניה? בכל אופן אני מקנא בכם בצורה בלתי רגילה...

:???::smile:

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

רשת הרכבות באירופה מצויינת ויש כרטיסים מוזלים לצעירים ולנוסעים הרבה בתקופה קצרה.

בערים הגדולות באירופה יש קשיי חניה אדירים ואין איפה להחנות את הרכב, מה גם שגילכם הצעיר יקשה עליכם לשכור רכב אם בכלל זה אפשרי...( בטח לא בסכום סביר )

את כל האינפורמציה בנושא הרכבות באירופה תוכל לקבל באתר הבא:

http://www.eurail.com/

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא מדובר בטיול בדגש מוטוריקה, אלא אמרתי מה ניתן לראות "על הדרך"...

ל-ZVIT, אכן ישנה רשת רכבות ענפה באירופה אך המחירים לא זולים כלל, במיוחד לא לנסיעות בין מדינות...

האם אני טועה?

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אם אתה מעוניין לשכור - תעשה את זה דרך הארץ זה יצא לך הרבה יותר זול .

רכבות - יקרות מאוד בכל ארופה , טרמפים ? אני לא אתייחס , טיסות - זה יחייב אותכם לקבוע לוח זמנים מראש היתרון הוא זמן .

יש לי כמה שאלות - לכמה זמן אתם נוסעים ? כמה אתם גמישים בייעדים ? האם הנסיעות ברחבי ארופה זה חלק מהטיול או שאתם לא מעונינים לעצור בעיירות קטנות בדרך ?

פורסם

נוסעים ל4 שבועות... כמובן שאם נוסעים ברכב הנסיעות הם חלק מהטיול, אך זה "בונוס" נוסף שבא עם שכירת רכב...

גמישים ביעדים - ? אנו מעונינים להגיע לשלושת הערים המרכזיות האלו בכל מקרה...

...Carpe Diem

פורסם

אם היית קורא טוב את העמוד המקדים, היית רואה למי האתר לא מיועד.

האתר מיועד גם לישראלים.

כרטיס שעלותו 615 $ לאדם מאפשר נסיעה חופשית בכל אירופה במשך חודש ימים.

שכירת רנו מגאן לארבעה שבועות (לקיחה מפריז והחזרה לפריס) תעלה כ-900 יורו (יש להוסיף עלויות דלק וחניה)

יש לקחת בחשבון שבפריז עצמה (שסביר שתשהו בה כמה ימים) לא כדאי להסתובב עם רכב ואז תוכלו אולי לחסוך כמה ימי השכרה.

חברה מומלצת להשכרת רכב באירופה היא אופרן:

www.ofran.co.il

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפי החשבון שלי יצא 4 כרטיסי רכבת (יש להם הגבלות ד"א ) 2500 $ = 1900 יורו ....

רכב להשכיר ל 4 שבועות נניח 900 יורו + דלק 600 יורו = 1500 יורו .

הערך המוסף - כאשר יש ברשותכם אוטו אתם יכולים למצוא מלונות לא במרכזי הערים וכך לחסוך המון כסף - לדוגמא מלון בוינה (מרכז ) עלה 100 יורו ללילה , מלון מחוץ לווינה 25 יורו ללילה .

עוד דבר , נסיעה עם רכב נותנת לכם גמישות - לא תאהבו את העיר ? שמעתם על פסטיבל בסביבה ? החלטתם לקפוץ לטעימת יין בדרך מברצלונה לרומא במרסיי ? אין בעיה ! אתם האדונים ! תסעו לאן שבא לכם !

מה גם שאתם ארבעה וזה לא יקשה על אף אחד את הנהיגה .

פורסם

ל-ZVIT לא התכונתי לאתר שאתה נתת אלא לאתר שנתן הבחור השני בקשר להשכרת רכב.

אכן הבעיה היא שמספר כרטיסי רכבת יעלו יותר מהשכרת הרכב... הלא כן?

האם כרטיס הרכבת מכסה רק נסיעות בינעירוניות/בינמדיניות? כלומר יש צורך בכרטיסי מטרו וכדומה בכל עיר בכל מקרה...

אכן נחסוך כשבוע של השכרה בזמן שנשהה בפריז, אז זה יוצא 3 שבועות שכירת רכב/רכבת...

עוד בעיה שנתקלתי בה עכשיו היא השחיטה לנהגים צעירים, תוספת של כ-20 יורו ליום מה שגורם לי לחשוב פעמיים..

אני עדיין באמצע סקר מחירים...

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

עדכון:

כרטיס רכבת ל-4 ימים (לא רצופים) של נסיעה ברכבות ב-3 המדינות הנ"ל לצעירים עולה 241$, כלומר לשלושתנו כ-750$ =~ 620 יורו. אכן יוצא יותר משתלם כלכלית מלשכור רכב, אבל יש חיסרון שלא רואים את הסביבה ואי אפשר לטייל מחוץ לערים... התלבטות קשה...

...Carpe Diem

פורסם
לפי החשבון שלי יצא 4 כרטיסי רכבת (יש להם הגבלות ד"א ) 2500 $ = 1900 יורו ....

רכב להשכיר ל 4 שבועות נניח 900 יורו + דלק 600 יורו = 1500 יורו .

הערך המוסף - כאשר יש ברשותכם אוטו אתם יכולים למצוא מלונות לא במרכזי הערים וכך לחסוך המון כסף - לדוגמא מלון בוינה (מרכז ) עלה 100 יורו ללילה , מלון מחוץ לווינה 25 יורו ללילה .

עוד דבר , נסיעה עם רכב נותנת לכם גמישות - לא תאהבו את העיר ? שמעתם על פסטיבל בסביבה ? החלטתם לקפוץ לטעימת יין בדרך מברצלונה לרומא במרסיי ? אין בעיה ! אתם האדונים ! תסעו לאן שבא לכם !

מה גם שאתם ארבעה וזה לא יקשה על אף אחד את הנהיגה .

התשובה הזאת סוגרת את השרשור.

אין כמו רכב צמוד כדי לאפשר את הגמישות שתהפוך את הטיול ליותר ספונטני ויותר מהנה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

בהחלט אין כמו רכב צמוד, אבל.

כחברה צעירים שרוצים גם לחסוך לדעתי תקחו אוטובוס.

מנסיון רב שנצבר בקו לונדון - אמסטרדם. זה זול והזמנים גמישים.

תעיף מבט באתר הבא:

http://www.eurolines.com/

תעשו חיים.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

• תוכן חדש...