Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי שמץ של מושג מה ההבדל בין הדגמים.

אני כרגע עם סובארו XV 2012 2.0 PREMIUM 

נסועה בשנה האחרונה שואפת ל25K.

אני מחזיק את הסובארו בגלל העבודה והעבירות, אבל בא לי משהו לנסיעות בתוך העיר, ולנסיעות בינערוני (פעם ב יש לי כניסות למקומות שאני צריך עבירות גבוהה ובגלל זה ה4X4).

רציתי לשאול איזה רכב יהיה אמין יחסית ומהנה.

התלבטות תהיה אולי לוותר על הסובארו בשלב כלשהו אבל זה לא מתוכנן כרגע. 

ומעניין אותי לדעת כמה תעלה ההרפתקה הזאת.  

אם יש לכם רעיונות אחרים מעניינים גם אופציה

תודה 

פורסם

אם אמינות מעניינת אותך בהשוואה לסובארו, אז אתה בכיוון הלא נכון. הסובארו אמינה יותר מכל אלפא שתמצא בתקציב. 

אבל עם זאת, 159 שמורה עשויה לתת תמורה טובה לכסף. הבעיה שבתקציב הזה אלו מכוניות מ 2008-2010.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

השאלה היא למה אלפא רומיאו.

אם מדובר על הסמל וקצת טעם ספורטיבי (פיאט בתחפושת של אלפא), אפשרי לגמרי למצוא מיטו (פונטו) או גולייטה (בראבו) בתקציב במצב סביר מהשנתונים הנמוכים יותר- אם כי ידרוש עבודת חיפוש ויש מס' נק' שכדאי לשים לב לפני שקונים אותן (במיטו מוט הגה ובגולייטה הכרית אוויר המתנפחת בצד נוסע).

אם רוצים קצת יותר "אלפא", בתקציב הזה רק ה159 עונה על כך, אבל מדובר על רכב ישן יותר.

• אהבתי 1

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

פורסם (נערך)

אני לא יודע למה נולד המיתוס שהג׳ולייטה והבראבו חולקות פלפטפורמה אבל הן לא, אבל אם ״מיטו (פונטו)״ אז  ״אלפא 156 (בראבו)״, וה156 יותר ״אלפא״ מה159 לדעת רבים.

עריכה אחרונה על ידי Katom
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מה אתה מחפש במהנה? יותר כח? תקשורת עם הנהג? סלון יותר מפואר ומאובזר?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רכב אמין (יחסית) ואחזקה סבירה (ביחס לאלפא) יכול להיות מיטו או ג'ולייטה.

בטח שלא 156 או 159.

רק צריך לבדוק ולמצוא רכב שטופל כהלכה ורצוי מאוד במוסכים שמתמחים באלפות.

כמה תעלה ההרפתקה ? עיין במחירונים ביד 2 למשל.

alfa 156 2.5.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...