Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתיחת בנד,כיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק אחרון מהטיפול הכולל לרכב (שכלל החלפת שמנים,פילטר שמן,פילטר אויר,K44 ומדיד שמן שנישבר)

הדבר היחיד שנתקעתי איתו היה הפילטר דלק,שהצינור שנפס עליו מהודק ע"י בנד ברזל קטן,שלא ידעתי כיצד לפתוח\לשחרר אותו.

איך אני יכול לפתוח את הבנד הנ"ל?

ערכיה:

לא מדובר בבנד עם בורג כמובן....

sani

פורסם

יש לך תמונה אולי להעלות ?

אני יודע שאצלי על הפילטר דלק ישב באנד כזה שצריך ללחוץ אותו עם פלייר ואז הוא מתרחב ואפשר להוריד אותו בקלות .

דן

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם
יש לך תמונה אולי להעלות ?

אני יודע שאצלי על הפילטר דלק ישב באנד כזה שצריך ללחוץ אותו עם פלייר ואז הוא מתרחב ואפשר להוריד אותו בקלות .

דן

אז כנראה שמדובר באותו בנד....תמונה אין לי כרגע,ניתן להשתמש בוא שום אחרי שלוחצים עליו או שהוא חד פעמי?

sani

פורסם

שוב ושוב ושוב ושוב

תלחץ עליו , שהוא יתרחב ואז תוריד אותו קצת על הצינור ותסובב את הפילטר וזה יצא לך החוצה (הפילטר)בהצלחה

דן

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

לפני שאתה מוציא את הפילטר שים פלייר פטנט על הצינור שמביא דלק ממכל הדלק כדי שלא תתמלא בדלק בעת ההוצאה של הפילטר.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

משהו יודע איך קוראים למכשיר הזה שיוצר באנדים כאלו?

פעם בעברי הייתי עובד איתו. אבל את שמו של המכשיר שכחתי.

תודה L.A

פורסם

בנדים כאלה :

kingsun888$33162521.jpg

באים בסגירה מבית החרושת , ולא ניתן להשתמש בהם שנית , יש לחתוך את הבנד בזהירות עם קאטר בחלק הבולט.

בנדים כאלה :

hoseclamps.jpg

ניתנים לפתיחה בלחיצה (פלייר).

ובנדים רגילים :

SIM-CL325%20hose%20clamp.jpg

עם מברג , או (עדיף) מברג משושה במידה הנכונה.

פורסם

שמר, יאהה חיית אינטרנט שובבה...

איך קוראים לבנדים החד פעמיים? ניסיתי לחפש את זה לתגובה ולא מצאתי

אגב, בנדים קפיציים, יש פלאיירים שיש להם חריץ לאורך הלחי שלוחצת (משני הכיוונים) כדי לפתוח את הבנדים עם הקפיץ (אילו שבחתך עגול ולא מרובע) ושלא יחליק הצידה :? ...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בנד = CLAMP

ליתר בטחון חיפשתי בנדים לצינורות HOSE CALMP , ככה שאתה מוריד את כל הקלמרות של החשמל (והארקה) מהחיפוש.

פורסם
בנדים כאלה :

kingsun888$33162521.jpg

באים בסגירה מבית החרושת , ולא ניתן להשתמש בהם שנית , יש לחתוך את הבנד בזהירות עם קאטר בחלק הבולט.

אכן בבנדים האלה מדובר....מישהו אמר משהו על צרפתיים?! (יכול להיות שבפעם האחרונה שהחליפו פילטר דלק שמו תבנדים האלה אבל אני סבור שזה מגיעה ככה מהחברה)

sani

פורסם
שלום..

אתה יכול לנסות לחתוך אותו עם קאטר/קאטר לברזל אצל כל מסגר או בעל מקצוע דומה..

מקווה שעזרתי.

יום טוב:)

אני אומר , קח את האוטו למוסך המרכזי מייד.

מסגר סתם לא יספיק לחיתוך בנד...:roll:

• תוכן חדש...