Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אז היום גיליתי הפתעה נחמדה שחיכתה לי בזמן שהייתי עסוק בסידורים, ,תמיד מקפיד על להחנות רחוק מאחרים אבל כנראה שאי אפשר להתחמק מזה לנצח.:

מצ״ב תמונות :

image.thumb.png.f9fb4180a6f0f6dea7f200ca59d8f8f9.pngimage.thumb.png.029e85702edc7ed1ffcb757e98672cb2.png

זקוק להמלצות על תיקון/אנשי מקצוע פדנטיים שיכולים להעלים את זה באזור המרכז. אני אישית גר בפתח תקווה אבל אין לי בעיה לנסוע קצת בשביל איש מקצוע שבאמת יתקן באופן איכותי.

העברתי יד והשריטות לא עמוקות מידי, האם פוליש בלבד יכול להעלים את השריטות האלו? מה הפרצדורה המומלצת לתיקון מסוג כזה של שריטות? 

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם (נערך)

חלק גדול מהשפשוף נראה כמו צבע שירד מהרכב הפוגע

תנקה את האזור עם קצת מים הנזק יראה יותר קטן ואז תשלח תמונות להצעת מחיר 

עריכה אחרונה על ידי tan tan
פורסם

תתחיל במטלית מיקרופייבר לחה. סביר להניח שהרוב יירד.

משם, אם לא תהיה מרוצה, תיגש לבצע פוליש נקודתי.

לדעתי חבל לבצע צביעה מקומית או של כל המגן, עם הזמן שינויי הצבע יציקו יותר מאשר שאריות השפשוף, מה גם שסביר להניח שזו לא תהיה הפעם האחרונה.

הייתה כאן לא מזמן המלצה על מקום שטיפה בחניון בפתח תקווה שגם עושה פוליש. לא מכיר אישית אבל חוות הדעת הייתה טובה מאוד. יכול להיות מאוד שבמחיר שטיפה וכמה עשרות שקלים נוספים, תוכל להיפטר מרוב רובה של הבעיה.   

פורסם
לפני שעתיים, lior2321 כתב:

תתחיל בפוליש טוב ואז תחליט אם אתה מתקן ומה

נראה ש 90% ייעלם

בדיוק מה שרציתי לומר. יישארו מעט סימנים, אבל יהיה שיפור ניכר. ממליץ על ניסיון עם פולישר לרכב. חוסך זמן ויוצא ממש טוב. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 7 שעות, tan tan כתב:

חלק גדול מהשפשוף נראה כמו צבע שירד מהרכב הפוגע

תנקה את האזור עם קצת מים הנזק יראה יותר קטן ואז תשלח תמונות להצעת מחיר 

אוקיי אחזור הביתה ואנסה לשלוח תמונות ברורות יותר.

לפני 6 שעות, Moshe c כתב:

תתחיל במטלית מיקרופייבר לחה. סביר להניח שהרוב יירד.

משם, אם לא תהיה מרוצה, תיגש לבצע פוליש נקודתי.

לדעתי חבל לבצע צביעה מקומית או של כל המגן, עם הזמן שינויי הצבע יציקו יותר מאשר שאריות השפשוף, מה גם שסביר להניח שזו לא תהיה הפעם האחרונה.

הייתה כאן לא מזמן המלצה על מקום שטיפה בחניון בפתח תקווה שגם עושה פוליש. לא מכיר אישית אבל חוות הדעת הייתה טובה מאוד. יכול להיות מאוד שבמחיר שטיפה וכמה עשרות שקלים נוספים, תוכל להיפטר מרוב רובה של הבעיה.   

היי תודה על התשובה, אני במקרה שוטף אצל הבחור המדובר ,אנסה לברר איתו על מחירים לפוליש, פשוט יש שם נקודה שחורה שנראה שממש הצבע ירד ואני לא יודע כמה פוליש יכול לתקן את זה.

לפני 3 שעות, lior2321 כתב:

תתחיל בפוליש טוב ואז תחליט אם אתה מתקן ומה

נראה ש 90% ייעלם

מעולה, אתחיל בזה! מקווה שבאמת יעלם באופן ניכר.

תודה רבה לכם על התשובת,  בנוגע לנקודה השחורה , כדאי לבצע צביעה נקודתית עם touch up ? במידה ואני עושה את זה עם קוד הצבע המקורי אני אצטרך לעבור על זה אחכ עם פוליש? 

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם
לפני 11 דקות, Rongaflugen כתב:

אוקיי אחזור הביתה ואנסה לשלוח תמונות ברורות יותר.

היי תודה על התשובה, אני במקרה שוטף אצל הבחור המדובר ,אנסה לברר איתו על מחירים לפוליש, פשוט יש שם נקודה שחורה שנראה שממש הצבע ירד ואני לא יודע כמה פוליש יכול לתקן את זה.

מעולה, אתחיל בזה! מקווה שבאמת יעלם באופן ניכר.

תודה רבה לכם על התשובת,  בנוגע לנקודה השחורה , כדאי לבצע צביעה נקודתית עם touch up ? במידה ואני עושה את זה עם קוד הצבע המקורי אני אצטרך לעבור על זה אחכ עם פוליש? 

אם אתה מתכוון לסיים את העניין בצביעה נקודתית, תוכל ליישם צבע במכחול עד למילוי הפרשי הגובה בצבע, לשייף ורק לאחר מכן לגשת לפוליש. 

פורסם
לפני 14 דקות, Rongaflugen כתב:

כדאי לבצע צביעה נקודתית עם touch up ? במיד

לצורך תוצאה סבירה ויותר זה בהחלט כדאי. לדעתי. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תנקה עם קצת מים וסבון, תייבש ותנסה לעשות פוליש ידני עדין (עם מטלית) בעצמך.
זה יצמצם משמעותית את הנזק שנראה בתמונה ואז תוכל להחליט איך להתקדם.

אני אישית משתמש במוצרים של מגוויירס כמו:
https://www.ace.co.il/8130462

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...