Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי ברז שהגיע עם חיבור 3/8 מוזר שלא מתחבר לברז ניל ישראלי.

מסתבר שהחיבור האמריקאי הוא גם 3/8 אבל הברגה מסוג שונה (הוסבר לי שזה הכלאה בין מחבר של גז למחבר של מים)

בטמבוריות אין פתרון והם אומרים "תקנה רק כחול לבן"

בפורום ישן כלשהוא היה אזכור לחברה בשם "ספרקו" מחולון, להם יש מתאם כזה, היום רכשתי.

היה אזכור גם ל "שזר" - אם כי לא בדקתי שם.

לקח לי הרבה זמן ומאמץ למצוא את זה, אז כותב כאן בתקווה שיעזור למישהו יום אחד.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מה שלי יצא להתקל בו זה שההברגה בצד הקיר (ברז הניל) שונה, אבל בצד הברז עצמו זהה. אז פשוט קונים זוג צינורות בארץ וזורקים לפח את אלו שבאו עם הברז. בלי מתאמים ובלי כלום.

איפה כן נאלצתי לחפש מתאמים? במערכת סינון תת כיורית.

פורסם

אני הזמנתי לאמא שלי ברז מטבח מהדוד עלי. ברז לקיר עם ידית. פירקתי ישן חיברתי חדש עם תפילה קטנה והכל עבד. אוהד

פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

רק לשים לב איזה צד זה ב bsp ואיזה ה npt

במחיר הזה אפשר גם להזמין אחד מכול סוג

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, A_lex כתב:

מה שלי יצא להתקל בו זה שההברגה בצד הקיר (ברז הניל) שונה, אבל בצד הברז עצמו זהה. אז פשוט קונים זוג צינורות בארץ וזורקים לפח את אלו שבאו עם הברז. בלי מתאמים ובלי כלום.

איפה כן נאלצתי לחפש מתאמים? במערכת סינון תת כיורית.

באחד הטמבוריות שהייתי מכרו לי זוג צינורות.

מה הבעיה ?

קניתי ברז grohe, מסובב עד מחר לא משתחרר.

בחיפושים ביוטיוב מסתבר שצריך לפרק את כל המנגנון של הברז כדי לשחרר פין שנועל את הצינורות - ויתרתי על התענוג.

לפני 51 דקות, o_prime כתב:

אני הזמנתי לאמא שלי ברז מטבח מהדוד עלי. ברז לקיר עם ידית. פירקתי ישן חיברתי חדש עם תפילה קטנה והכל עבד. אוהד

ייתכן שאין את הבעיה הזו בברזי מטבח (חבר הזמין גם מאמזון ברז מטבח ולא הייתה לו בעיה)

לגבי ברזי מטבח, הזמנתי מאחד האתרים הסיניים, החזיק שנתיים, אחר כך אמרתי נקנה בארץ שיהיה אמין יותר - אותו זבל סיני במחיר גבוהה יותר.

למדתי שעדיף להשקיע בברז טוב שיתן שקט לשנים.

פורסם

תודה על ההמלצה, בנוסף מומלץ לעשות רכישות ברזים מאמאזון גרמניה ששם התבריג זהה לישראלי(גם רכשתי grohe למיטבח).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אכן זה החלק המבאס, במיקרה שלי היה דיל טוב גם שם אבל כמובן זה לא תמיד המצב.
אני קניתי גם מונע אבנית של 3M מאמאזון US שהייתי צריך לחפש בנרות מתאמים בשבילו  לשים לפני הדוד והמכונת כביסה ובסוף מצאתי ועלה סכום לא קטן.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...