Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מישהו שיודע AI

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בנות! 

בשביל פרויקט פרטי שאיננו במסגרת האתר, שאני מקווה שייתן ערך לכלל האנושות, אני מחפש מישהו שבראש ובראשונה יהיה מוכן לסבול את בלבולי השכל שלי.

אח"כ, יכול להיות יתרון משמעותי אם יוכל לעזור עם בניית מודל AI / צ'אטבוב (חחח צ'אט בוב) / אפליקציה / אתר אינטרנט / מכונה לומדת ומלמדת, ואם ירצה היקום, גם תחזוקו לאחר מכן.

מעדיף לא לפתוח ליותר מדי פרטים כרגע, צריך תכלס רק את היכולת הטכנית של "לגרום לזה לקרות". 

כמובן שכסף אף אחד לא יראה מזה, אז אל תתלהבו. 

אם יש מישהו שבא לו, תיבת הה"פ שלי מחכה לכם. 

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם (נערך)

(לא יודע אם עשית זאת, אבל אמליץ בכל מקרה)

אם אתה מחפש לעשות הוכחת היתכנות, או לתאר באופן יותר מוחשי את הרעיון יש היום כלים שיכולים לייצר אפליקציות שלמות על בסיס פרומפטים, למשל bolt, loveable וגם base44. בעלות זניחה עד אפסית אפשר להתכתב עם בוט ולקבל אפליקציה די מרשימה בלי לדעת קוד. 

חשוב לציין, לא מדובר באפליקציות שמוכנות לסביבת ייצור (פרודקשן) ואם רוצים לחשוף אותן לציבור הרחב מומלץ לעשות בקרת איכות ואבטחת מידע לפני שמעלים לדומיין ציבורי.

בכל מקרה, זה כנראה עונה על:

ציטוט

אני מחפש מישהו שבראש ובראשונה יהיה מוכן לסבול את בלבולי השכל שלי.

כי סה"כ הג'בטה די נחמדה :lol:

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

תודה על הרעיונות, אבדוק אותם. 

אבל נושא ה"להשתמש בכלי AI כדי לייצר כלי AI" פחות רלוונטי פה, דווקא הממשק הוא החלק הכי פחות בעייתי כי האאוטפוט שאני מחפש הוא כמעט אך ורק טקסטואלי. הפער שלי הוא במציאת מודל נכון לשימושים שלי, האימון שלו, פיין טיונינג לאופי הפעולה (קביעת גבולות גזרה, מענה לאנומליות וקונפליקטים וכו') ובניית הדאטאבייס (בניית המבנה שלו - את החומרים עצמם יש לי) עליו הוא יתבסס. 

ותתפלא, גם הג'בטה מתקשה לסחוב איתי יותר מכמה דקות בודדות 🤣

• מצחיק 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...