Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בחירת מלון בבוקינג 

תמיד יהיו כאלה עם תלונות. צריך לראות את מגמת הביקורות ולא להנעל על ביקורת בודדת

• רעיון טוב! 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, ManInShadows כתב:

דעתכם על הקלבר HP4? 

שים לב שה- Kleber HP4 כנראה יהיו סיניים... היה פה ממש לפני שבוע שירשור צמיגים שבו הבחור הרכיב את ה- Kleber HP4 וקיבל אותם Made In China.

משנה?... לא יודע.

אני פחות מתלהב מצמיגים Made In China גם אם יהיה כתוב עליהם פירלי-אכבר-בומבה-מגה-ספורט (אבל זו הטיה לא רציונאלית שלי). 

ברכב הקודם היו לי רביעיית Goodyear DuraGrip שיוצרו במזרח בתאילנד... היו מצויינים בסה"כ לסתם רכב ולסתם נסיעות ולסתם נהג שלא שם לב להרבה דברים גם ככה.

עריכה אחרונה על ידי DAHUJI
פורסם

בכלל לא בטוח שיהיו

סיניים, כנראה שלא - כאן מדובר בחישוקים בגודל 17' זה לא 13'-14' שצמיגי Kleber מייצרים בסין.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 10 שעות, DAHUJI כתב:

שים לב שה- Kleber HP4 כנראה יהיו סיניים... היה פה ממש לפני שבוע שירשור צמיגים שבו הבחור הרכיב את ה- Kleber HP4 וקיבל אותם Made In China.

משנה?... לא יודע.

אני פחות מתלהב מצמיגים Made In China גם אם יהיה כתוב עליהם פירלי-אכבר-בומבה-מגה-ספורט (אבל זו הטיה לא רציונאלית שלי). 

ברכב הקודם היו לי רביעיית Goodyear DuraGrip שיוצרו במזרח בתאילנד... היו מצויינים בסה"כ לסתם רכב ולסתם נסיעות ולסתם נהג שלא שם לב להרבה דברים גם ככה.

תוצרת פולין מדצמבר 24. אחרי נסיעה אחת קצרה הם שקטים ונוחים... תודה לכולם

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 4 שעות, ManInShadows כתב:

מעולה.

תתחדש.

צמיגים על הכיפאק.

פורסם
בתאריך 5.3.2025 בשעה 09:42, ManInShadows כתב:

מעולה. גם אצלי יש זוג כזה פולני והם צמיגים מצויינים.

• רעיון טוב! 1
  • חודש מאוחר יותר...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...