Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה.

לא הצלחתי להגיע למסקנה כמה רכב זה צורך. בעיקר מעניין אותי בין עירוני  או 80 אחוז בין עירוני והשאר עירוני.

אני מבין שפריוס פלוס יותר טובה אך מה באמת הפער ביניהם? אני מבין שפריוס פלוס צורכת 1:18. כמה זה משמעותי ביחס לאאוטלנדר?

תודה רבה

פורסם

הייתה לי אאוטלנדר 2018, 

ממוצע שלי על 40 אלף ק"מ בערך, ש90 אחוז מהם בינעירוני, הגעתי בין 1:11 ל1:12.

אבל הרגל שלי די כבדה על הגז ואני בשום שלב לא ניסיתי להוציא צריכה חסכונית מהמנוע.

כמובן שבעיר הצריכה עולה לאזור 1:8-1:9.

אם הפריוס באמת עושה 1:18 מדובר על צריכה של פי 1.5 בדלק. משמעותי או לא? תלוי כמה אתה נוסע בחודש.

פורסם (נערך)

כנראה המספרים בהודעה הקודמת נכונים.

אבל אני רוצה להדגיש נושא אחר - אאוטלנדר במצב טוב נמכר קצת מעל המחירון.

פריוס פלוס במצב שמור ועם קילומטראז' נמוך נמכרים המון מעל המחירון . לפעמים מדובר ב10-15 אלף₪ מעל ואף יותר.

לאחרונה נגנבים הרבה רכבים היברידיים, כולל פריוס פלוס.  כמובן, אם הרכב נגנב, בעלים מקבל מחברת ביטוח מחירון יצחק לוי משוקלל ולא שקל יותר.

מה שעלול לגרום להפסד כספי לא מבוטל.

לכן, אם תחליט ללכת על טויוטה, תוסיף מיגון פשוט כמו מנעול הגה, זה יקשה על גנבים שבמצב רגיל תוך דקות בודדות מניעים רכבים בעזרת מחשב נייד.

כמובן, תבדוק מחירי הביטוח.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ברשותי פריוס פלוס 2020. כחצי שנה. הרכב עבר עכשיו טיפול במוסך טויוטה, הסוללה תקינה.

צריכת הדלק במחשב הרכב היא 1:16 80% בין עירוני.

בנסיעה לאילת, תפוסה של זוג בלבד, הצריכה הגיעה ל1:18. 

נסיעה רגועה מאוד. 

למיטב הבנתי, הפריוס יהיה אמין יותר לטווח ארוך מאשר המיצובישי. 

בביטוח, הפריוס זול ב1000₪ מהמיצובישי. 

אבל! בביטוח צעיר ההפרש לטובת הטויוטה הוא זוועתי, 6000₪ .

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...