Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני זוכר שפעם (לפני 4-5 שנים) היה ניתן לקנות טאבלטים, ראוטרים וכו' באמזון US.

עם השנים היצע המוצרים מקטגוריית האלקטרוניקה שנשלחים לישראל קטן יותר ויותר וכעת כמעט על כל מוצר רשום

This item cannot be shipped to your selected delivery location. Please choose a different delivery location.

רבים ממכרי התחילו לקנות הכל ב-ksp ואפילו לא מנסים לחפש באמזון.

מישהו יודע מה השתבש? למה אמזון ויתרו על השוק הישראלי?

**מיותר לציין שבזמנו המחיר של המוצר + מכס/מע"מ תמיד יצא זול מ-ksp או כל חנות ב-zap.

עריכה אחרונה על ידי Gorpi
פורסם

חלק מהבעיות של לקנות שם מוצרים כאלה היו קשורות לעוצמות שידור, תקנים כאלה ואחרים וכד'...

מעבר לזה, 

כמה פעמים בחיים אתה קונה סוויץ' מנוהל או ראוטאר חזק? 4? בלחץ.... 

אז פשוט קונים בארץ ונגמר הסיפור.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

כל העניין של הורדת חסמי יבוא והקטנת יוקר המחייה זה בבלת אחד גדול
עושים הכל שלא נקנה בחול, לא ניבא מחול וגם לא יתאפשר יבוא מקביל

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

קניתי לפני שנתיים ראוטר של XIAOMI. כמובן שהעפתי את הקושחה הסינית שהיתה עליו והתקנתי OPENWRT.

המכשיר הכי יציב שהיה לי אי פעם. פעם בכמה חודשים מעדכן גרסת OPENWRT וזהו. ממליץ בחום על הכיוון הזה. סכום מצחיק לעומת התמורה.

• אהבתי 1
פורסם

תן קישור וספר כמה עלה

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה מסתכל על זה מזווית מאוד צרה.

ההיצע בכל קטגוריה הצטמצם בהשוואה לחגיגה המטורפת מלפני 3-4 שנים. זה לא קשור רק לישראל, זה קשור בעיקר לכלכלה האמריקנית.

ובלי קשר ksp עושים עבודה טובה מאוד. זאפ זה חרטוט שאיבד כל שריד של אמינות, אני לא מחפש שם יותר כלום כי המפרסמים שם משקרים במצח נחושה - המוצר אף פעם לא במלאי, bait and switch.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

למה דווקא KSP? הם לא תמיד הכי זולים. קונה גם אצלם אבל גם אצל אחרים. משתמש גם בזאפ אבל לא רק. ולפעמים מחירי אמזון (פלוס מע"מ ואם ישנו משלוח) לא יותר טובים מישראל.

• רעיון טוב! 1
פורסם

צריך לבדוק לגופו.

בדיוק קניתי מקלט/משדר/DAC למערכת והמחיר בארץ היה מחיר עלקספרס פלוס משלוח (לפני מס).

פייר לגמרי.

מה שיש בחו״ל ואין כמעט בארץ זה מבצעים על מחשבים, בייחוד ניידים. אז באמת יכול להיות משתלם להזמין מחו״ל.

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יותר מפריע לי שזמני המשלוחים התארכו בטירוף. אלי אקספרס מחסן רגיל מגיע בחצי מהזמן שמגיע מאמזון.

וזה לא מקרה שאלו המחירים - חנויות בארץ בד"כ מתמחרות עלות מוצר + משלוח מאמזון ועוד כמה שקלים כדי שתעדיף לקנות בארץ.

• רעיון טוב! 3
פורסם

לגבי זמני הגעה, תלוי מה ומתי. קשה להכליל.

לפני 3 דקות, taranta כתב:

וזה לא מקרה שאלו המחירים - חנויות בארץ בד"כ מתמחרות עלות מוצר + משלוח מאמזון ועוד כמה שקלים כדי שתעדיף לקנות בארץ.

הוגן לגמרי. בתמורה אני מקבל אחריות מקומית ומשלוח מהיר. פייר אינאף.

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 4 דקות, taranta כתב:

יותר מפריע לי שזמני המשלוחים התארכו בטירוף. אלי אקספרס מחסן רגיל מגיע בחצי מהזמן שמגיע מאמזון.

מנחש שזה קשור לעובדה שאין טיסות מארה"ב, מה שמאד מקטין את כמות המטען שעוברת ביום.

מסין רוב המטען גם ככה לא הגיע על מטוסי נוסעים לדעתי, ולכן הפגיעה בגלל המלחמה היא קטנה יותר.

כשהחברות האמריקאיות יחזרו לטוס לפה, סביר להניח שזמן המשלוח יתקצר. אולי גם המחיר שלו ירד ואמאזון יחזרו לשלוח יותר מוצרים.

פורסם
לפני 22 שעות, Gorpi כתב:

אני זוכר שפעם (לפני 4-5 שנים) היה ניתן לקנות טאבלטים, ראוטרים וכו' באמזון US.

פעם גם המבחר שלהם, בכל הקטגוריות, היה גדול משמעותית. 

הם צימצמו שורות, הכניסו מותגי-בית ומותגים ספציפיים (בדומה למותג הפרטי של הסופרמרקט, להבנתי), וזהו. 

התייעלות, צימצום הוצאות. 

לפני 22 שעות, Gorpi כתב:

עם השנים היצע המוצרים מקטגוריית האלקטרוניקה שנשלחים לישראל קטן יותר ויותר וכעת כמעט על כל מוצר רשום

This item cannot be shipped to your selected delivery location. Please choose a different delivery location.

יש פה עוד נקודה אפשרית, יש את משלוח ע"י אמאזון עצמו ויש משלוח ע"י המוכר עצמו. 

לא כל המוכרים ששים לשלוח מחוץ לארה"ב. תוסיף על זה את המשלוח למדינה "בעייתית" כמונו. 

תוסיף על זה את כל הצרות של משרד התקשורת (אלקטרוניקה וכו), מכס, ביורוקרטיה...

לפני 22 שעות, Gorpi כתב:

**מיותר לציין שבזמנו המחיר של המוצר + מכס/מע"מ תמיד יצא זול מ-ksp או כל חנות ב-zap.

בזמנו אמאזון הציעו משלוח חינם לישראל ברכישה מעל X$. כשהישראלים הבינו את זה, הם התחילו להזמין מוצרים כבדים במיוחד, שהמשלוח שלהם יקר. זה למה האפשרות בוטלה עבור מוצרים כבדים... 

זאפ עדיין טוב בתור קנה מידה. לרוב באתרים שלא מופיעים בכלל בזאפ אפשר למצוא את המוצר במחיר טוב יותר. 

KSP בהרבה מהמקרים הם אכן המחיר הטוב ביותר. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 3 שעות, mikyl כתב:

למה דווקא KSP? הם לא תמיד הכי זולים. קונה גם אצלם אבל גם אצל אחרים. משתמש גם בזאפ אבל לא רק. ולפעמים מחירי אמזון (פלוס מע"מ ואם ישנו משלוח) לא יותר טובים מישראל.

כי זה בית העסק היחיד בישראל שאם הוספת את המוצר לעגלת הקניות דרך האתר - הוא גם קיים וגם יגיע אליך.

בדיוק הרגע שרדתי 3 שיחות בזו אחר זו בהזמנה ישראלית אחרת (לא קשור לחומרה) שבסופו של דבר 66% מעגלת הקניות שלי השתנתה.

כשיש לי ביטחון כזה אני מוכן לשלם את ה״עוד עשר שקל״ בהשוואה לשקרן התורן בזאפ.

• אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בעבר העדפתי את אייבורי, גם רכשתי מהם הרבה. המצב השתנה, ו KSP נדחפה לכל חור פנוי אפשרי, מציגה מבחר מטורף למדי, פריסה מצויינת עבורי של חנויות, והמחירים שלהם לרוב טובים משל אייבורי. 

אני אישית הייתי מעדיף לראות את אייבורי עולה במקום KSP, אבל זה מה יש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...