Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 28.12.2024 בשעה 11:41, Gorpi כתב:

מישהו יודע מה השתבש? למה אמזון ויתרו על השוק הישראלי?

שאלה של מישהו שחי על הירח בשנה וחצי האחרונות, אני מקנא!

• מצחיק 2
פורסם
בתאריך 28.12.2024 בשעה 11:41, Gorpi כתב:

רבים ממכרי התחילו לקנות הכל ב-ksp ואפילו לא מנסים לחפש באמזון.

אני רוצה להוסיף גם את אייבורי, שכבר כמה פעמים קניתי מהם. ואני מרוצה.

חשוב לציין גם שלפעמים כשכבר מוצאים משהו באמאזון, המחיר לא כל כך אטרקטיבי כמו שהיה פעם, עם משלוח חינם. יש תחומים שפעמים המחירים בארץ לא פחות טובים.. ואפילו יותר. 

לגבי השאלה שנשאלה בהתחלה, אני חושב שההיצע והמגוון פשוט ירד. אין לי תשובה למה מוצרים שקודם היה ניתן לקנות ולמצוא באמאזון, עכשיו כבר לא ניתן.

עדיין ניתן למצוא מוצרים יחודיים ומיוחדים..אבל מחירם בהתאם.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני שעתיים, hans כתב:

כי זה בית העסק היחיד בישראל שאם הוספת את המוצר לעגלת הקניות דרך האתר - הוא גם קיים וגם יגיע אליך.

בדקת את כולם? אצלי אין שום העדפה לשום רשת/חנות, קונה אצל כולם לפי הצרכים שלי (מחיר/אחריות/משלוח/תגובות של הקונים). לא טוען שלא קיים, אבל לא זוכר מתי פעם אחרונה הזמנתי משהו ולא קיבלתי. ולא מדובר ב-10/20/30 ש"ח.

פורסם
לפני 8 שעות, saar5555 כתב:

אני רוצה להוסיף גם את אייבורי, שכבר כמה פעמים קניתי מהם. ואני מרוצה.

מה הסיכוי שעבור מוצר כלשהו המחיר ב-ivory יהיה יותר טוב מ-ksp?

לפני 11 שעות, hans כתב:

כי זה בית העסק היחיד בישראל שאם הוספת את המוצר לעגלת הקניות דרך האתר - הוא גם קיים וגם יגיע אליך.

בדיוק הרגע שרדתי 3 שיחות בזו אחר זו בהזמנה ישראלית אחרת (לא קשור לחומרה) שבסופו של דבר 66% מעגלת הקניות שלי השתנתה.

כשיש לי ביטחון כזה אני מוכן לשלם את ה״עוד עשר שקל״ בהשוואה לשקרן התורן בזאפ.

בחנויות הקטנות בזאפ הקטע הזה באמת נפוץ.

מתקשרים אליך ואומרים "שומע, יש לנו את הפלאפון הזה רק בורוד. אז אתה קונה?".

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Gorpi כתב:

קיים..

יש הפרשים של כמה עשרות שקלים לפה או לפה.

מגוון מוצרים קצת אחר..

לדוגמה jbl flip 6 לא מצאתי ב ksp.

כך גם מכונת תספורת wahl יותר זולה באייבורי.

רמקול בלוטות' של סוני קיים במלאי באייבורי ולא בksp.

דוגמא נוספת זה מדפסת של HP יחד עם טונר שנקנו באייבורי. לא קיימים במלאי ב ksp. כמה פעמים כבר קניתי טונרים ..והמדפסת עדיין עובדת טוב.

המסקנה לדעתי, לבדוק טוב בכמה מקומות...וכל מוצר ופריט לגופו.

עריכה אחרונה על ידי saar5555
  • אהבתי 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אמאזון הסתמכו בשילוחים לישראל על שקי מטען בטיסות דלתא ויונייטד, שלחו נפחים עצומים ולכן לא נאלצו לשלם הרבה על שילוח. 

מרגע שהתחילה המלחמה באוקראינה- חלק מדרכי הפצת המטען הופיעו, המחירים עלו גלובלית.

מאז שנפסקו הטיסות לארץ הכל נשלח במטוסים של אלעל או DHL, וזה יקר מאוד.

לאמאזון לא משתלם לשלוח לפה, זה הכל. יהיה משתלם? ישלחו שוב, אחרי הקומונה ולפני המלחמה באוקראינה הם התחילו לחזור מאוד מהר ומאוד חזק

-תתפללו שהממשלה לא תעמיס עוד חסמים רגולטוריים, בתור "ימנים", הליכוד/חרדים/סמוטריצ'ים הם על סף סטנדרטים קומוניסטיים. לא שוק חופשי ולא שום דבר.

נראה שהם עושים למסחר מה שעשו כבר לבנקאות בינ"ל, לא יאמן כמה קשה להוציא כסף מישראל

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 29.12.2024 בשעה 21:34, Gorpi כתב:

לאייבורי יש מערכת הזמנות זהה באמינותה ל-ksp, שכחתי לכלול אותם כי משום מה סל הקניות הטיפוסי שלי לא מסתדר עם ההיצע שלהם. בגדול, אם שניהם מציעים את אותו המוצר ההבדל הוא לרוב שקלים בודדים לפה ולשם, ומה שקובע לי אישית זה המרחק מהעבודה לסניף בדקות הליכה ...

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...