Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

May be an image of car and text

האם הדבר הזה חוקי? אני יוצא מנקודת הנחה שלא אבל מצד שני, זה לא באמת עושה שום דבר, רואים הרבה משאיות עם דברים יותר רציניים אבל בסגנון הזה.

לא מתייחס להאם הדבר יפה או לא, במקרה קפץ לי בפייסבוק

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

טכנית, לא חוקי:

פנסים ואורות נוספים תק' (מס' 6) תשכ"ו-1966 תק' תשמ"ז-1987

350. (א)  ברכב וכן בגרור ובנתמך לא יותקן פנס או מיתקן מפיץ אור, נוסף על הפנסים והאורות שנקבעו בתקנות אלה, אלא אם רשות הרישוי התירה התקנת פנסים נוספים או מיתקני תאורה נוספים.

(ב)  הוראות תקנת משנה (א) לא יחולו על הארת פנים הרכב, ובלבד שלא יהא בה כדי להפריע לנוהג באותו רכב.

פורסם

שינוי מבנה. 500 שח , 0 נקודות. אם יעצר על ידי בוחן , סביר להניח שיבדוק את הרכב בשבע עיניים וימצא ליקויים נוספים 

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)

אני לא בטוח שזה נחשב לשינוי מבנה בדיוק, אבל הכל אפשרי.

יש סעיף לענין התאורה בחנ"א - התקנת פנס נוסף, 6181: התקנת ברכב הנ"ל פנס נוסף או מתקן מפיץ אור נוסף על הפנסים והאורות, מבלי שקיבלת היתר לכך מרשות הרישוי, בניגוד לתקנה 350 (א) לתקנות התעבורה. (* הכוונה לפנסים המותקנים מחוץ לרכב, כולל תאורה צבעונית בגחון הרכב. בתוך הרכב מותר להתקין פנסים נוספים ובלבד שהתאורה בהם לא תפריע לנהג.)

הקנס הוא רק 250 ש"ח ובלי נקודות.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
לפני שעה, fatboy1340 כתב:

שינוי מבנה. 500 שח , 0 נקודות. אם יעצר על ידי בוחן , סביר להניח שיבדוק את הרכב בשבע עיניים וימצא ליקויים נוספים 

לפני כשעה, Tom_22 כתב:

אני לא בטוח שזה נחשב לשינוי מבנה בדיוק, אבל הכל אפשרי.

יש סעיף לענין התאורה בחנ"א - התקנת פנס נוסף, 6181: התקנת ברכב הנ"ל פנס נוסף או מתקן מפיץ אור נוסף על הפנסים והאורות, מבלי שקיבלת היתר לכך מרשות הרישוי, בניגוד לתקנה 350 (א) לתקנות התעבורה. (* הכוונה לפנסים המותקנים מחוץ לרכב, כולל תאורה צבעונית בגחון הרכב. בתוך הרכב מותר להתקין פנסים נוספים ובלבד שהתאורה בהם לא תפריע לנהג.)

הקנס הוא רק 250 ש"ח ובלי נקודות.

נדיר (אם בכלל) שמשתמשים בסעיף זה (שינוי מבנה), כמו גם את סעיף 6181 (אלא אם שינוי/ליקוי יחיד). יותר קל וסביר להניח (אם כבר) שהבוחן יפעיל הודעת אי שימוש (הורדה מהכביש) = 1,000 ₪, 0 נק׳.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...