Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 301 דיזל 2016 - עשן שחור

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 23.7.2024 בשעה 21:18, Deutz912 כתב:

לא עדיף פשוט לסדר את מה שגורם לתקלה ?

ברור, אבל בשביל זה צריך לחזור לתוכנה מקורית, לתקן מה שצריך ולעשות תוכנה חדשה, אבל לצערי את הרכב שלך השחיטו, במקום לטפל נקודתית רק במיכל אוראה !

• אהבתי 1
  • תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 4 דקות, מלטבשי כתב:

אנחנו לא נבין כי גם זה שביטל לא מבין, המוסך צריך לחזור לעידן שמתחילים לנחש מה תקול כי מישהו התעסק בצורה חאפרית

הכוונה שלי הייתה להבין את ההשלכות של הביטולים האלו.

פורסם
לפני 6 דקות, Buki כתב:

להמ לא תבינו?

כתבתי פה כבר כמה פעם, כשאתה מתקין תוכנה פיראטית באוטו שלא ברור מי ערך אותה ומה הוא עשה שם, אתה צריך לקחת בחשבן שאם יהיו תופעות אף אחד לא ידע מה לעשות איתן.

כי אתה עדיין ממשיך לכתוב את השטות "תוכנה פירטית"...זאת לא תוכנה, זאת מחיכה של שורות מתוכנה של היצרן !!!

פורסם
Just now, Buki כתב:

הכוונה שלי הייתה להבין את ההשלכות של הביטולים האלו.

אתן לך כבר עכשיו את ההשלכות...יותר מדי מכוניות יעברו החלפות/תיקונים לא קשורים עד להחלפות מנוע קומפלט, שגם הוא יילך, ואז אתה רואה רכבים פחות מבני 10 עוברים לפירוק או נמכרים בסכומים מצחיקים !

איך פאקינג שפריץ של אוראה לגזים יכול להרוס מנוע ? כי אם המיפוי לא נכון משבש את תהליך הרגנרציה + עם הזמן יצוצו כל מני תופעות מוזרות, אז המטומטמים שאין להם מושג, מראש מחסלים חצי טבלת DTC הקשור למנוע, ומתחילים לפרק פיזית חיישני EGT וכל מני דברים מוזרים...אבל היי, אין מנורה ב-DASH ואין DTC בסריקה

• מבאס 1
פורסם

כן, תארתי לעצמי, חבל מאוד. אבל אני לא מופתע.

נתקלתי ברחבי האינטרנט במה שאתה מתאר בדיוק,  בפורומים בחו"ל כבר לפני עשור כשהתחילו ביוטלי DPF הראשונים. שגם חלקם בוצעו בשיטה של מחיקת טבלת הקודים הקשורים לזיהום אוויר ואז בן אדם מגיע עם רכב מעשן כמו קטר ולא סוחב למוסך ובסריקת תקלות אין קודים ולאף אחד אין מושג מה לעשות איתו. 

פורסם

פריצת דרך בתחום הזה היה ב-5 שנים האחרונות מבחינת פרוטוקולי גישה לתוכן של מפות מחשב מנוע ועכשיו גם AI חזק בתחום, אבל בו זמנית זה כלי רצחני אם לא משתמשים בו נכון.

לפני 10 שנים יותר נפוץ היה שימוש באמולטורים, בתור רכיב, והיו מפרקים כל מני חיישנים.

הבעיה היותר רצינית, שנכנסו לתחום דמויות שאין להם שמץ של מושג מה הם עושים, והם יכולים לעשות הרבה מאוד נזקים שייקח זמן עד שיתגלה!

בכלל מ-2020 רוב המחשבים נעולים או שצריך כילים איכותיים כדי לגעת בהם, ואפשר בקלי קלות להרוס מחשבים, אם לא יודעים מה עושים זה משחק של חתול עכבר, למשל ברלינגו 2022+ רוב המחשבים נעולים, הפתרון יותר יקר....כל הקוריאניות דיזל עם יורו 6...עד היום אין ציוד שיכול לגעת במחשבים, מאסטר מ-2017/18 רק השנה נמצא פתרון.

בקיצור הבלאגן יחגוג, אני לא צריך לקרוא פורומים בחו"ל אני רואה את המציאות וחוסר אונים של מוסכים היום בשטח, ובו זמנית הרמה הירודה של מוסכניקים שבמקום לתקן הם בעצמם מחפשים לעגל פינות, ואין להם שמץ של מושג איך המערכות עובדות ודורשים או מחפשים דברים הזויים , מבחינתם כל ילד עם ציוד ולפטופ מסוגל לעשות אותו דבר !

• אהבתי 1
פורסם

צריך לפרסם את מה שאתה כותב כל פעם שאחד המבטלים קופץ בפרצוף ספר ורוצה לעזור לאנשים שיש להם תקלת גזי פליטה

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

ראיתי את הסרטון.

מאחל שיבדקו ככה טסט בארץ.

פורסם
לפני כשעה, מלטבשי כתב:

ראיתי את הסרטון.

מאחל שיבדקו ככה טסט בארץ.

זה יגרום אחד משני דברים;

או שיעבירו טסט בקומבינה, או שרכבי דיזל מתקדמים יושלכו צעירים למגרשי הגרוטאות.

פורסם
לפני 5 שעות, TDI כתב:

סרטון בדיוק בנושא הזה שהגיע בול בזמן...

בלי קשר לסרטון הספציפי, ממליץ על הערוץ לחובבי הז'אנר. תמיד מרתק ומחכים.

@איציק נ. אתה כנראה גם תהנה מזה.

סרטון יפה אבל הבעיה שלי עם כל הסרטונים האלו זה האורך המוגזם, שכולל חזרה שוב ושוב על אותם דברים.

כל מה שהוא מסביר והוא מסביר באמת יפה, אפשר היה לסכם לפוסט שהיה לוקח 2 דקות לקרוא ולצרף תמונה של הגרף בו רואים הפרש לחצים לפני הניקוי ואחרי,  תמונה של התכשיר הדו שלבי לניקוי DPF ותמונה של הסדק בצינור גדישה. או וידאו של 3 דקות. 

אז הייתי צופה או קורא, נהנה ולומד. 

אבל הוא "רוצה" שאשקיע 25 דקות בצפיה, זה זמן מוגזם לטעמי ביחס לכמות המידע שרוצים להעביר ובאיזשהו מקום הוא "פספס" אותי. כמו עוד הרבה סרטונים כאלה.

• רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 3 שעות, TDI כתב:

זה יגרום אחד משני דברים;

או שיעבירו טסט בקומבינה, או שרכבי דיזל מתקדמים יושלכו צעירים למגרשי הגרוטאות.

ממש לא.

בדיקה כזו תחסל את השיטה של לבטל את כל מערכות הפחתת זיהום אויר.

עשו בסרטון בדיקה של מנוע יורו 6 תקין לבדיקת חלקיקים. יצא שהאויר באגזוז נקי יותר מהאויר במוסך.

אלעד

פורסם (נערך)

כשלהחליף חלק במערכות הזיהום עולה סכום של 5 ספרות, והם מתקלקלים לא מעט, אני מרשה לעצמי להניח שיהיו הרבה מאוד שימצאו את הדרך להימנע מתיקון, שלא לדבר על משאיות, שם כל דבר עולה פי 4.

עריכה אחרונה על ידי TDI
פורסם

פעם היו מבטלים ממירים קטליטיים. היום אנשים מבינים שאין בררה, אלה להחליף

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...