Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 5.7.2024 בשעה 22:57, RedLabel כתב:

נפתרה התעלומה - מדובר באמא עם גורים. כנראה המליטה בפחון שאחד השכנים הקים בתור מחסן. ביום ראשון אדבר עם העירייה שוב, שיבואו לסרס ולעקר אותם, ובתקווה בזה יגמר הסיפור.

החתולה תעביר את הגורים לבד למקום חדש במיוחד לאחר שהיא נתקלת באנשים בקרבת הגורים.

איזה כייף לי :)

פורסם
בתאריך 5.7.2024 בשעה 22:57, RedLabel כתב:

נפתרה התעלומה - מדובר באמא עם גורים. 

זה הגיוני. אחרת זו התנהגות מאוד לא אופיינית לחתול (אלא אם כן איבד כל צלם חתוליות).

והזוי בעיני שאסור להעיף חתול רחוב.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 46 דקות, taranta כתב:

זה הגיוני. אחרת זו התנהגות מאוד לא אופיינית לחתול (אלא אם כן איבד כל צלם חתוליות).

והזוי בעיני שאסור להעיף חתול רחוב.

תגיד את זה לעדרי הכלבים שמסתובבים חופשי בעוטף מאז תחילת המלחמה..

כל הסבב הזה שרוצים לעשות, לתפוס אותם -> לעקר ולסרס-> חיסונים-> אימוצים-> בשביל בסוף שיעשו להם המתה ובדרך הם סובלים..

כאמור להקות כלבים שמסכנות ציבור צריכות לעבור המתה ישר ולא להעביר אותם את הסבב הזה שאנשים אחרים רוצים שהמדינה תדאג להם.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

א. דיברתי על התנהגות של חתולים, לא כלבים.

ב. בדיוק לזה רמזתי ב"איבוד הצלם". החתולים והכלבים בעזה לא מתנהגים כמו חיות נורמליות. המענה שלנו היה בהתאם.

פורסם
לפני 10 דקות, taranta כתב:

בדיוק לזה רמזתי ב"איבוד הצלם". החתולים והכלבים בעזה לא מתנהגים כמו חיות נורמליות. המענה שלנו היה בהתאם.

תחכים אותי, כי אני יודע שלא עשו כלום ומה שעשו, היה רק להוציא הודעה שלא לגעת בחיות ושלחו איזה פקח או שתיים בשביל שהם יתפסו אותם או משהו בסגנון.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 17 דקות, taranta כתב:

בתוך עזה אין פקחים...

חחחח...

אני מדבר על העוטף, בעזה אני יודע בלי שאמרת שפשוט יורים בהם כי הם סיכון (וגם יש נהלים להמתה שכזו).

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 7 דקות, taranta כתב:

לא ידוע לי על נהלים. הכלבים שם רובם ככולם חולים בכלבת. יורים בהם כשהם רחוק ממך ומהמגנן וזהו.

אולי זה נורמה שהשתרשה שם אבל ממה שאני מכיר אכן יש נהלים..

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני כשעה, taranta כתב:

לא ידוע לי על נהלים. הכלבים שם רובם ככולם חולים בכלבת. יורים בהם כשהם רחוק ממך ומהמגנן וזהו.

על איזה כלבים אתה מדבר ? על כלבים שהולכים על 2 או על 4 ?

• אהבתי 3

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 11 שעות, taranta כתב:

הכלבים שם רובם ככולם חולים בכלבת

זה לא נכון, מתוך הכרות קרובה עם ארגונים שפועלים שם, אין כלבת באיזור.

פורסם
לפני 12 שעות, Be roo כתב:

זה לא נכון, מתוך הכרות קרובה עם ארגונים שפועלים שם, אין כלבת באיזור.

בתוך עזה?

שימי לב שהוא דיבר על כלבים שנמצאים בתוך עזה ואני דיברתי על כלבים שנמצאים בעוטף.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
בתאריך 4.7.2024 בשעה 14:38, RedLabel כתב:

שלום לכולם,

בשבועות האחרונים הופיע חתול רחוב חדש בבניין שלי (יכול להיות שמישהו מאכיל אותו - לא ברור).

בשונה מרוב חתולי הרחוב החתול הספציפי הזה אגרסיבי למדי.

לפני שלושה שבועות חזרתי הביתה והחתול עמד ביני לבין הכניסה ולא נתן לי לעבור אותו. כשניסיתי בכל זאת הוא התנפל עלי בשריטות ונשיכות.

זה גרר סדרה של חיסוני כלבת כולל ביקור במיון.

היום אותו חתול תקף אותי בפעם השניה. התקשרתי לעירייה והתשובה שלהם היתה שאם החתול מעוקר/מסורס אין להם מה לעשות בעניין כי אסור להזיז חתולי רחוב מהמקום שבו הם נמצאים.

לשאלה, האם אני אמור פשוט להשלים עם העובדה שמעכשיו פשוט יתקוף אותי חתול כל כמה שבועות, לא היתה להם תשובה.

השאלה שלי היא, האם באמת אסור לפי חוק להזיז חתולי רחוב, גם אם הם תוקפים אנשים? מה אפשר לעשות בנדון כדי לפתור את הבעיה הזאת? לא מתאים לי להסתובב ליד הבית כשאני מנסה לצפות מאיפה תגיע תקיפת החתול הבאה.

תודה!

אם אתה תל-אביבי העיריה מתחייבת לעזור לך, כנס לסרטון לנקטדת זמן 1:03

https://fb.watch/tdOymJfmNc/

פורסם

לא תל אביבי, אני מהקריות. הרשות הוטרינרית משותפת לכולן.

היום יצאתי מהבניין ובמקרה פגשתי את הבחור שהגיע לחפש את החתולה.

א. לא עדכנו אותו שמדובר באמא עם גורים למרות שהתקשרתי לעדכן על זה.

ב. הוא הגיע רק שבוע אחרי התלונה שלי. בינתיים מצאתי את אחד הגורים דרוס בחניה וכנראה שהיא הזיזה את שאר הגורים כי לא ראיתי אותה כבר יומיים - שלושה.

החוק שאוסר להזיז חתולים מבוסס על ההנחה שאפשר לשלוט בריבוי של החתולים באמצעות סירוס ועיקור. קראתי איזה מאמר שטוען שצריך לסרס ולעקר משהו כמו 80% מהחתולים כדי שזה יהיה אפקטיבי. קראתי גם שהעיריות בארץ לא מתקרבות לזה. עם זמן תגובה כזה - זה לא מפתיע.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...