Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי קיה נירו 2016, יד 01 עם 140,000 ק"מ, שמורה מאוד חיצונית, פנימית ומכנית.

אני רוצה להתקדם בשנתון ולהחליף לנירו חדשה יותר (כמובן עם תוספת שלי) תקציב של 90K-100K.

לא רוצה לקנות חדשה 2024.

מעדיף מקום שיוכל לעשות לי טרייד-אין במחיר מחירון עם הרכב הנוכחי ולהתקדם לשנתון חדש יותר

מכירים מקום אמין והוגן להמליץ לי עליו ? מניסיון אישי שלכם?

פורסם

טרייד אין זה שירות שעולה לא מעט כסף.  אף אחד לא יתן לך מחירון מול מחירון - תשכח מזה.

אם שלך במצב טוב - תמכור לבד, ותקנה.

עלות של טרייד-אין בכלי רכב כאלה כ-10-15K ש"ח.

הסוחר צריך להכין את הרכב שלך למכירה, להתעסק עם מכירתו, לתת אחריות לרוכש, וכמובן גם להרוויח - כל זה עולה כסף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

מסכים. בסוף זה שירות שעולה כסף.

ואם מישהו בטרייד אין נותן לך עליו מחירון או משהו קרוב לזה אז זה אומר שאתה משלם יותר מידי על הרכב שאתה רוכש. כי הם צריכים להרוויח איפשהו.

כלומר שאם ההחדש מתומחר ב 130,000 אז כנראה שהיית יכול לקנות אותו מהם ב 120,000-115,000 אם היימגיע עם כסף מהבית.

אני מבין את הרתיעה מלמכור לבד. אבל אני חושב שההערכה של צבי לגבי עלות של 10-15 אלף ש"ח סבירה.

מבאס למכור לבד וברור שאתה רוצה לחסוך את הזמן שיושקע בכך. יש פתרון ביניים שמאפשר לחסוך חלק ניכר מהזמן של המכירה לבד. והיא למכור בזול יחסית.

אם נניח שבטרייד אין תקבל 10-15 אלף פחות ממה שאתה יכול לקבל במכירה לבד אז כנראה שאם תמכור ב 5000-7000 פחות מהפוטנציאל תמכור מהר יחסית. ותצמצם חלק מעלות הטרייד אין ותבזבז פחות זמן

יש לך רכב מבוקש יחסית. ולדבריך מתוחזק היטב. במחיר מעט זול ממחיר השוק תוכ למכור אותו מהר לדעתי

נסה למתחר את הזמן שאתה משקיע במכירה. יומיים עבודה? (ימים מלאים). שלושה? לא שווה לך בשביל לחסוך 8,000-10,000 ש"ח (נטו!!!)

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
  • תוכן חדש...