Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר בקיה ספורטאז שנת 2016, בתא המטען ישנו כפתור לפתיחתו שמכוסה בגומי, הגומי נקרע ורוצה להחליפו ולהזמין מחו"ל - מישהו מכיר/יודע מה קוד הפריט הזה? או אם מישהו מכיר קישור לאתר שממנו ניתן להזמין את הפריט?

לא משנה לי אם מדובר בפריט מקורי או חיקוי - אבל הכי חשוב שיהיה חדש ולא מפירוק או משומש.

מצרף תמונות לחלק המדובר (מסומן באדום).

תודה רבה מראש לכל העוזרים, שנדע ימים שקטים.

1.jpg

2.jpg

פורסם

לא בטוח שנמכר רק הגומי. 

הסוויץ' עצמו הוא כנראה מק"ט 81260D9000, מקורי עולה בחברה 394 ש"ח + מע"מ. בחו"ל המחירים מגוונים אבל זולים יותר כמובן. 

תזין קוד שלדה באתרי חלפים, למשל partsouq, וחפש תחת Tailgate Trim חלק בשם Outside handle & lock assembly. 

פורסם

וואו, תודה רבה טום!! 

יש לי כמה שאלות: 

האתר אמין מבחינת משלוח לארץ? 

כלומר אם חלילה לא יגיע לארץ יש שירות לקוחות כמו אמאזון/עלי שאפשר לקבל החזר כספי? 

אפשר גם להזמין את הפריט מעליאקספרס? 

שוב, המון תודה. 

פורסם

הזמנתי כפתור כזה (לא בדיוק כזה אבל דומה) לקיה ריו מעליאקספרס. התקנתי, עבד בסדר גמור כשנתיים עד שמכרתי את האוטו.

ראה פה:

https://carsforum.co.il/topic/698255-מצולם-החלפת-כפתור-פתיחת-תא-מטען-עקב-גומיה-קרועה-קיה-ריופיקנטו/

• אהבתי 2

פורסם
לפני 28 דקות, crazyj כתב:

האתר אמין מבחינת משלוח לארץ? 

כלומר אם חלילה לא יגיע לארץ יש שירות לקוחות כמו אמאזון/עלי שאפשר לקבל החזר כספי? 

אפשר גם להזמין את הפריט מעליאקספרס? 

לא הזמנתי מעולם דרכו, אבל למיטב ידיעתי - אמין ובשימוש מספר חברי פורום. ראה לענין זה גם את הסרטון של EliC25 שמזכיר ומשתמש בהם. 

אבל, אני לא בטוח שמשתלם להזמין משם את החלק הזה. בגלל עלות המשלוח במקרה זה שמקרבת את המחיר הסופי לעלות בארץ (עדין זול יותר בכ-100-150 ש"ח), ומבלי לדעת אם חברת הבלדרות (נשלח עם DHL לכאורה) תוסיף עמלות שקר על החבילה.

לגבי אליאקספרס/אמזון/איביי ושות', בוודאי. מניח שרוב המוצרים שם יהיו תחליפים ברמה כזו או אחרת, אך יתכן וניתן למצוא גם מקוריים. יש כמובן עוד אתרי ממכר חלפים (ראה סרטון לעיל). 

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, Buki כתב:

הזמנתי כפתור כזה (לא בדיוק כזה אבל דומה) לקיה ריו מעליאקספרס. התקנתי, עבד בסדר גמור כשנתיים עד שמכרתי את האוטו.

ראה פה:

https://carsforum.co.il/topic/698255-מצולם-החלפת-כפתור-פתיחת-תא-מטען-עקב-גומיה-קרועה-קיה-ריופיקנטו/

גם לי יצא להחליף כפתור בקיה (פיקנטו), ניכר שזו מחלה של הקונצרן. גם אני הלכתי על כפתור חדש מעלי אקספרס, עלה לי 10 דולר, והחזיק לכל הפחות 3 חודשים (ואז מכרתי את האוטו, מקווה שמחזיק לבעלים החדש עד היום). ללא ספק אין סיבה לשלם קרוב ל-400 ש"ח על הכפתור המקורי - וגם 200 ש"ח לא נשמע לי שווה את ההשקעה.

עריכה אחרונה על ידי chrono
פורסם

בוקי - תודה רבה, ראיתי את הפוסט שלך והייתי צריך את הקוד פריט שיתאים לספורטאג', חושב שהיחידה של ריו לא תתאים.

טום - שוב תודה רבה.

כרונו - תודה רבה.

תודה לכולכם - עזרתם לי המון.

פורסם
לפני 12 שעות, wildlands2019 כתב:

מק"ט 81260D9010 

עלה לפני איזה שנתיים 48 ש"ח כולל משלוח מאליאקספרס

אני התקנתי לבד

תודה, יש לך במקרה קישור? אני מצאתי בעליאקספרס פריט שלא מתאים לדגם שלי.

פורסם

שים לב שזה מק"ט מעט שונה. 10 בסוף. 

עם מקום עבור מצלמת רוורס מקורית. 

אבל גם חיפוש של המק"ט האחר מעלה תוצאות במחירים דומים. 

פורסם
לפני שעתיים, crazyj כתב:

תודה, יש לך במקרה קישור? אני מצאתי בעליאקספרס פריט שלא מתאים לדגם שלי.

מה שקניתי לפני שנתיים רק שאזל המלאי,

פשוט תזרוק את המק"ט בחיפש באלי' וזה יביא לך ים תוצאות, רק תוודא שכאשר אתה פותח שהמק"ט מופיע בפנים גם בדף של המוצר.

פורסם
לפני 23 שעות, topop כתב:

בבקשה, זה או זה. יש שם עוד הרבה, יכול לגלול למטה למוצרים דומים.

תודה, ראיתי את הפריט הזה והחור למצלמה לא מתאים לדגם שלי, צריך בלי החור.

לפני 22 שעות, wildlands2019 כתב:

מה שקניתי לפני שנתיים רק שאזל המלאי,

פשוט תזרוק את המק"ט בחיפש באלי' וזה יביא לך ים תוצאות, רק תוודא שכאשר אתה פותח שהמק"ט מופיע בפנים גם בדף של המוצר.

תודה.

• פיתרון
פורסם

במקרה החלפתי אצלי השבוע , צריך לפרק את הפלסטיקה הפנימית בשביל גישה נוחה + לעבוד עם כלים יעודיים להסרה ללא שבירה.

הכפתור - חדש מול ישן :

IMG20240526192145.jpg

דוגמא לכלים לעבודה נכונה :
Screenshot-2024-06-01-at-09-56-47-Amazon
קישור למוצר -

https://www.aliexpress.com/item/1005005273728192.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.21.5df01802DY7cD0
יש לוודא שהמוצר מתאים לרכב שלך ב-100% .
בהצלחה
:)

• אהבתי 1

פורסם
לפני 8 שעות, tu3s כתב:

במקרה החלפתי אצלי השבוע , צריך לפרק את הפלסטיקה הפנימית בשביל גישה נוחה + לעבוד עם כלים יעודיים להסרה ללא שבירה.

הכפתור - חדש מול ישן :

IMG20240526192145.jpg

דוגמא לכלים לעבודה נכונה :
Screenshot-2024-06-01-at-09-56-47-Amazon
קישור למוצר -

https://www.aliexpress.com/item/1005005273728192.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.21.5df01802DY7cD0
יש לוודא שהמוצר מתאים לרכב שלך ב-100% .
בהצלחה
:)

זאת בדיוק היחידה שאני צריך. 

תודה רבה!! 

• תוכן חדש...