Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 12.5.2024 בשעה 18:44, omerkot כתב:

אוקראינה נתנה לנו אפס נקודות מוחלט אבל לא בגלל ישראל אלא בגלל שמבחינתם עדן גולן היא **** **** עבריינית רוסיה ש**** לפוטין בקרים

ב-2016 היא השתתפה בתחרות שירה לצעירים בטלוויזיה הרוסית בקרים לאחר שנכבש. מבחינתם זה כמו להשתתף באירוע תמיכה בעזה. אוקראינים גם תקפו את עצם בחירתה לייצג את ישראל. 

פורסם

ילדה בת 12 שמשתתפת בתחרות שירה בקרים, ממש אויבת המדינה.

איך ישראל העזה לבחור מישהי על סמך הכשרון ויכולת השירה שלה, ולא בדקה שהיא לא נמנית על "אויבי" אוקראינה. אם כבר מדברים על פאשיזם

באופן כללי, התחרות הזאת זה מפגן של צביעות ו"וואקיזם". נציג אירלנד, שנראה כמו גרסת לואו קוסט של מרלין מנסון, גם ביכולות השירה, מקבל כמעט פי שניים נקודות מעדן, מהשופטים.

וגם מי יוצא נגד ישראל ובעד הפלשתינים בתחרות?   היצור מאירלנד והחבר הפרוותי שלו מהולנד. שני מטומטמים שהיו ככל הנראה נשחטים ברחובות עזה.

פורסם

לילדה בגיל 12 ישנם הורים שמריצים אותה ומחליטים באיזה אירועים להשתתף ובאיזה לא.

ברור שלישראל זכות מלאה לבחור את נציגיה והיא לא חייבת להתחשב בשיקולים/חשבונות של כל העולם. אבל אני גם לא מגנה את האוקראינים. הייתי רוצה לראות בכמה נקודות הייתה זוכה בישראל זמרת שלא משנה באיזה גיל הייתה  מופיעה באירועי תמיכה בחמאס. 

לפני כשעה, gadik6 כתב:

אם כבר מדברים על פאשיזם

פשיזם? איזה? של פוטין? החבר של חמאס? אותו פוטין שהנייה בירך על נצחונו והודה לו על התמיכה בחמאס?

פורסם
בתאריך 11.5.2024 בשעה 20:56, A_lex כתב:

סיקרנת, אז קראתי את מילות השיר.

איך הגעת למסקנה שהוא מדבר על הגירה?

משתמע שבסך הכל מדובר על עזיבת הכפר לטובת העיר.

נשמע לי תמוהה שמדינה תשלח נציג ששר על עזיבת המדינה.

זה היה כתוב בכמה בלוגים שמסקרים את התחרות, זה לא היה משהו שאני סתם המצאתי.

הוא שר על תופעה שיכול להיות שקיימת במזרח אירופה ובבלקן, שצעירים עוזבים לטובת הזדמנויות במדינות אחרות, רק שהוא הפך את זה לשיר קצבי ושמח.

בהצבעת הקהל השיר ניצח בגמר,וישראל הייתה ממש צמודה אליו עם כמות גדולה של 12 נקודות מהקהל מהרבה מדינות מערביות, כמו שכבר הוזכר כאן בשרשור.

קרואטיה הפסידה את הניצחון בגלל השופטים, בדיוק כמו פינלנד בשנה שעברה.

• תוכן חדש...