Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מקינטה שעושה אספרסו בכאילו, שווה משהו?


SlowRide

פוסטים מומלצים

  • חברי המעגל הראשון

לא מצליח להבין איך זה יותר עבודה, באמת.

את המקינטה אני שוטף במשך 10 שניות בערך וזהו.

לא שוטפים את המקינטה עם סבון כלים, כמה שניות מתחת לברז את שני החלקים וזהו. את הסל של הקפה שופכים לפח ושוטפים שניה וחצי במים. שמים ביבוש ונגמר.

כל הכנה יש לך 3-4 כוסות, תלוי בגודל המקינטה והכוסות.

 

 

  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 שעות, SlowRide כתב:

מה אתה רוצה, יש לך מכונה שעולה 4000 שקל והתוצאות בהתאם.

 

10000 ומטחנות ב 6000

לפני 14 שעות, Or05230 כתב:

 

תשמע, יש לי מכונה ידנית e61 עם התעסקות מטורפת, מעבר לflow הרגיל של הקפה (טחינה, פיזור, טימפור, puck screen, ריקון, שטיפה של הפורטפילטר, שטיפה של הpuck screen,), יש לך גם התעסקות שבועית של ריקון דוד מים חמים (אסור שישבו יותר מדי), באקפלאש, ניקוי של הפורטפילטר בחומר מתאים), והתעסקות דו חודשית-תלת חודשית של גירוז מכלולים. וכל זה לפני ההתעסקות עם מרכך מים, כל הציוד וכו׳.

נראה שאתה עושה יותר מידי דברים שלא צריך, לשטוף ידית בוטומלס זה 5 שניות עם מים מהראש, פאקסקין זה הדבר נכי מיותר שיש, משתמש הרבה המים החמים אז לא מרקון דוד, באקפלש פעם ברבעון! עם הגירוז שלוקח 5 דקות.

צרכך פעם בשנה 5 דקות...

 

לפני 14 שעות, SlowRide כתב:

לא מצליח להבין איך זה יותר עבודה, באמת.

את המקינטה אני שוטף במשך 10 שניות בערך וזהו.

לא שוטפים את המקינטה עם סבון כלים, כמה שניות מתחת לברז את שני החלקים וזהו. את הסל של הקפה שופכים לפח ושוטפים שניה וחצי במים. שמים ביבוש ונגמר.

כל הכנה יש לך 3-4 כוסות, תלוי בגודל המקינטה והכוסות.

 

 

כמו שלוקח לך לשטוף את המקינטה לוקח לי פחות לשטוף את הידית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

אתה עושה עוד דברים חוץ מלשטוף את הידית, גם אם זה פעם בחודש.

לגבי מחירים אין לי מושג, חיפשתי e61 בגוגל התוצאה הראשונה היתה המחיר הזה. אולי זה חיקוי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 שעות, gsi16v כתב:

10000 ומטחנות ב 6000

נראה שאתה עושה יותר מידי דברים שלא צריך, לשטוף ידית בוטומלס זה 5 שניות עם מים מהראש, פאקסקין זה הדבר נכי מיותר שיש, משתמש הרבה המים החמים אז לא מרקון דוד, באקפלש פעם ברבעון! עם הגירוז שלוקח 5 דקות.

צרכך פעם בשנה 5 דקות...

 

כמו שלוקח לך לשטוף את המקינטה לוקח לי פחות לשטוף את הידית

אני מתחיל בלשטוף כמה שניות תחת ברז ואז עם מים חמים כ 5 שניות

לטעמי פאקסקרין עוזר מאוד. וכבר לאנס דיבר על זה והוכיח שיש איזו השפעה (גם אם מינורית)

מים חמים- אני משתמש בקיטור ולא במים חמים בכלל, הקיטור מוציא מיליליטרים בודדים, אז חיי.

בקפלאש זה דווקא הליך של 3 דקות...

גירוז- אפשר להתווכח

Miata NC

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים את הפאקסקרין בקפיזה ותראה כמה ביוב יוצא ממנו, תבין כמה הוא משפיע על הטעם…

אם כבר להשתמש בנייר פילטר במקומו.

באקפלש לא צריך לעשות עם חומר וזו גם כן פעולה של כמה שניות שאפשר לעשות בסוף יום.

אחת לכמה חודשים כפי שרשמתי כן לעשות באקפלאש עם חומר ולאחר מכן גירוז כי הקפיזה מסיר את הגריז.

מהברז מים יוצא המון מים, לי לפחות 200 בכל בכל הכנה של קפה עם חלב.

 

נחזור לתהליך ההכנה עבור בעל המקינטה, להכין את המקינטה עם קפה בתוכה זו לא פחות עבודה מלהכין פאק של קפה בידית אספרסו

 

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...