Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה 1339 בפיג'ו 508 THP 165

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מדובר בתקלה מספר 1339, לא מצאתו מידע מספק ברשת לגבי מהות הבעיה.

הסימפטום: אין. מגיעה רק בהנעה קרה ולא חוזרת אחרי מחיקה עד ההנעה הקרה הבאה.

אם מישהו מקןשר למכונאי שמכיר את הרכבים האלו טוב ויכול לשאול אותו מה זה לעזאזל, אשמח.

Screenshot_20240212_160021_Torque (Lite).jpg

• מעניין 1
פורסם

תתחיל מהקל אל הכבד.

תבדוק שלחץ הדלק הוא תקין. מתי שזה אמור לקרות תדליק את הסוויץ' פעמיים לפני ההנעה כדי לוודא שיש לחץ דלק ותראה אם קופצת התקלה . אם לא כנראה שזה משאבה חלשה /פילטר סתום או חיישן שקשור למערכת הדלק. 

2. לנקות את החיישן של הקראנק (עליו התקלה יוצאת)

3. יש לך רעש של דיזל בהנעות קרות שנעלם אחרי חצי דקה?.

פורסם

היי

קודם כל מסתבר שתקלה 1339 זה מיספייר בצילינדר 3, ובגלל שזה קורה במנוע קר יש מצב שמדובר בלחץ דלק. אבדוק

אין רעש משונה

פורסם (נערך)

יש נורת צ'ק אנג'ן או שראית את זה במקרה בסריקה? 

אם באמת הכל תקין (לחץ דלק, פלגים וכו) ואין סימפטומים הייתי ניגש לגבע או למוסך מורשה לעשות עדכון גרסה , אם אני זוכר נכון הרכב שקנית הוא מהיחידות הראשונות שעלו בארץ על הכביש עם מנוע 165 כרכב הדגמה. יתכן והתוכנה שם צריכה רענון ועדכון.

עריכה אחרונה על ידי TZR84

פורסם

מהניסיון שלי עם הthp אתה צריך סורק מקורי או אחד ממש יקר.

התקלה בסורק שלך בכלל מראה vag ובvag זה חיישן קראנק, תיכף תבין לאן אני לוקח את זה.

מה זה אומר בpsa? לא יודע אבל מיספייר ולחץ דלק גם הולכים ברכבים האלה ביחד... בייחוד ב156

אממה, היתה לי מיצובישי לנסר שפעם בשנה היתה מקפיצה לי חיישן קראנק... וזה היה מצבר שהוחלף פעם בשנה.

הסורק שלך אומר חיישן קראנק

מיספייר גם יכול להיות אם קוייל לא קיבל מספיק כוח

בוקר קר

הנעה קרה...

תבדוק את המצבר? כי ב165 המשאבת לחץ גבוה זו לא אותה הנבלה כבר זה משהו הרבה יותר עמיד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 23 שעות, lanosforce כתב:

.תבדוק את המצבר? כי ב165 המשאבת לחץ גבוה זו לא אותה הנבלה כבר זה משהו הרבה יותר עמיד.

מכוניות עם 200 אלף קמ ומעלה, חוקים אחרים - עם כל הכבוד לעמידות, יש גם בלאי....

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...