Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגה רועד בין 100-120 קמ"ש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני שבועיים החלפתי 4 צמיגים לחדשים וכיוון פרונט לסיאט איביזה 2015 ולאחר מכן עשיתי טסט.
במשך השבוע יצא לי לנסוע בכביש מהיר וההגה התחיל לרעוד בכל פעם שהייתי מגיע למהירויות בין 100-120 קמ"ש.

לפני שבוע חזרתי לפנצ'ריה והסברתי לו על הבעיה.
בעל המקום אמר לי שזה כנראה איזון גלגלים והוא עשה לי איזון ל2 הגלגלים הקדמיים.
כששאלתי האם לא נעשה איזון כשהחלפתי את הצמיגים שבוע לפני, הוא אמר שכן אבל יכול לקרות שאולי לא הלבישו את הגלגל טוב או משהו כזה.

כשאמרתי לו שאצא לסיבוב לבדוק האם עזר הוא אמר שאין סיכוי שלא יעזור ואם בכל זאת הבעיה לא תסתדר, זה לא קשור להחלפת הצמיגים.
נסעתי במשך השבוע והרעידות כן פחתו, עכשיו לא תמיד יש אותם וכשיש, הן בעודצות שונות אבל הן עדיין קיימות ולא היו קיימות לפני החלפת כל הצמיגים, כיוון פרונט וטסט.

בדקתי שהאוויר בצמיגים תקין לפי יצרן.
האם יש עוד משהו שאני יכול לבדוק לפני שאני מכניס את הרכב למוסך?
מרגיש לי לא הגיוני שזה לא קשור להחלפת צמיגים כי עם צמיגים ישנים לא היה את הבעיה הזאת.

תודה מראש.

פורסם

אכן צמיגים כנראה. 

בעיה שכיחה כאשר מחליפים לצמיגים לא איכותיים אבל לא רק. 

ייתכן פגם בייצור גם בצמיגים בעלי שם שיוצרו במפעל במדינה שלישית ומשחררים אותם לשוק במחיר מופחת. 

בד"כ הדבר מתבטא בצמיג מעוות קצת ולא עגול מושלם. 

לא אומר שבמקרה שלך זו אכן הבעיה, אך רומז על אפשרות לידע כללי. 

פורסם

אם לא היו רעידות לפני החלפת הצמיגים זה יכול להיות רק מהצמיגים, בהחלפת צמיגים לא נוגעים בשום דבר אחר.

לפני שאתה פונה למוסך תנסה לעשות איזון בפנצ'ריה אחרת, אולי מכונת האיזון במקום שהיית בו לא הכי תקינה. 

• אהבתי 2

פורסם

תעשה איזון לכל הגלגלים, אבל אל תסמוך עליהם בעיניים עצומות, תעמוד ליד המכונה בזמן האיזון, ותבדוק 2 דברים,

1. שאחרי הכנסת המשקולות מפעילים את המכונה שוב פעם ומקבלים תוצאה 0/0, לא רק לשים משקולות לפי תוצאה ראשונה ולהוריד את הגלגל.

2. לראות מה התוצאה שמתקבלת במכונה בפעם הראשונה, אם יש תוצאה חריגה (ברמה של 35 ומעלה לדעתי) אז או הצמיג או הגאנט מעוותים באופן משמעותי, ואז גם אם ישימו כמה משקולות זה יעזור רק לעבור את הבדיקה במכונה אבל לא בחיים האמיתיים.

פורסם

תודה לכולם, אנסה לקפוץ השבוע לאחד המקומות עם מכונות האיזון שהומלצו בפוסטים ונראה אם זה יעזור.
כמו בפוסטים שצירפתם, גם אצלי שמתי צמיגי קבלר 😕

פורסם

מתסכל. מבין אותך היה לי גם לפני חודש עשיתי איזון 4 פעמים עד שעשו טוב. אם אתה מאיזור הצפון ממליץ על צמיגי רוני בקרית חיים הוא עשה לי פיקס ומאז מעולה. 

• תוכן חדש...