Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני מחפש להחליף עבור אמי את היונדאי גטס 2005 ששירת אותה נאמנה 15 שנה.

היא בדר״כ נוסעת לבד ברכב או מקס׳ עם עוד מבוגר ככה שמחפשים רכב מיני, עושה קילומטרז׳ מאוד נמוך של 3 אלף בשנה. חשוב לה האמינות, עלויות נמוכות של תיקונים, חלפים וביטוח.

מתלבט בין 3 רכבים:

יונדאי i10 inspire 1.2: שנתון 2018 במחירון 55K, שנתון 2020 במחירון 65K.

קיה פיקנטו 1.2 LX: מחירים דומים ל-i10. בדיוק יצאה כתבה שהרכב בראש טבלת הגניבות אז אני מניח שהביטוח יהיה יותר יקר.

שברולט ספארק Premier: עלתה הזדמנות לרכוש רכב מקולגה, שנת 2020 עם 30 אלף קילומטר במחיר 61K.

זה כנראה יהיה הרכב של אמא שלי לעשור הקרוב, מצד אחד היא נוסעת כל כך מעט שחשבתי לרכוש רכב ליסינג שעשה קילומטרז׳ מאוד גבוהה בהנחה משמעותית.

מצד שני אם מאיזשהי סיבה נרצה להחליף/למכור את הרכב בהמשך - הספארק תהיה מאוד אטרקטיבית.

אשמח לתובנות של הפורום. תודה!

פורסם

אני הייתי הולך על הספארק.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הספארק אופציה טובה, זאת רמת אבזור הבכירה, 10 כריות אוויר, זריזה יותר.

• אהבתי 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפני בדיקה מציע לבקש דוח סליקה:

סליקה

• רעיון טוב! 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 5 שעות, yulianx כתב:

סליקה

מחזק מאוד בכל פעם שאנחנו קונים רכב אני מוציא משם דוח ויצא לא פעם ולא פעמיים רכבים עם החלפת חלקי מרכב שהבעלים ניסה להסתיר. שווה את הכסף

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 6 שעות, yulianx כתב:

סליקה

יוליאן, תודה רבה לך על התזכורות הללו.

פגשתי את ההמלצה הזו שלך לגבי "מרכז הסליקה של חברות הביטוח" באיזה שירשור פה (לא זוכר איפה), ניגשתי והוצאתי את דו"ח הסליקה הנ"ל שעולה כולה 10 ש"ח, וזה אפילו שהרכב כבר ברשותי שנתיים...

התחשק לי לדעת מה העבר של הרכב.

למזלי לא מצאתי כלום, אבל ממש לא הכרתי את האתר הזה ואת השירות הזה, בטח לא לפני שקניתי את הרכב (שיעבוד כן בדקתי כי זה בקלות במעמד העברת הבעלות בסניף של הדואר), ואני זוכר בפירוש שבזכות אחת התגובות האקראיות שלך נתקלתי בו.

יישר כח על ההמלצות המעולות פה לחברי הפורום!

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אני מניח שכוונתך לבדיקת משכון. בדואר ₪60,באתר ₪10.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...