Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי הבנזין הולך לעלות ב28 אג',

השאלה האם זה בגלל שורד הספסוד על הדלק, ואז הסולר יורד,

או שעדין יש סבסוד והסולר גם עולה (אני סולר אשתי בנזין)

הודעת משרד האנרגיה

https://www.gov.il/he/departments/news/fuel-jan-2024

אני ממשיך לחפור בגרפים וקולט, שהמחיר של הבלו החודש יהיה יותר יקר מחודש קודם מה שזה אומר שהסולר הולך לרדת.

סורי שאני כל הזמן עורך את ההודעה,

פשוט מי שמתדלק בנזין זה חתיכת קפיצה,

ומי שמתדלק סולר אם יתדלק עכשיו יצא בנזק.

image.png.a11d3c3ed3eab0c38587b44d5b37f5c7.pngimage.png.9c598188de69389e5fa0490bb1aabaf5.png

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, רכוב כעומד כתב:

15 שקל למיכל מלא נו נו

60 שח לחודש ו 720 שח לשנה בלי לדבר על הגזל של אגרות הרישוי והביטוח.

אבל,כסף סקטוריאלי מחלקים בשפע.

זה לא רק זה כי עליית מחירי דלק וסולר מייקרת את הובלת המוצרים והשירותים במשק ובסופו של דבר את מחירם הסופי.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9
  • אהבתי 2

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מה הסיבה שהמחיר עלה

סקודה פאביה סטיישן 2013 1.2 T 

"להפסיק לעשן זה הדבר הכי קל בעולם. מי כמוני יודע. עשיתי את זה אלף פעם." מארק טווין

פורסם

אז ככה, מחיר חבית נפט ירדה בחודש האחרון,

אי לכך מחיר הסולר ירד בכ20 אג',

אך בל נשכח שעל הבנזין היה סבסוד במס הבלו ע"ס סיבות ה50 אג' אל תתפסו אותי על המילה, תוקף הסיבסוד הוארך פעמים רבות במהלך השנה, משתנה בסכום הסיבסוד לפי מחיר הדלק באותו חודש, ב01/01/2024 הסיבסוד על הבנזין פסק, ולכן המחיר עלה, עדין המחיר יותר זול מחודש קודם בלי הסיבסוד. 

• אהבתי 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • תוכן חדש...