Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

נסעתי אתמול לכיוון חיפה והגעתי לצומת שלפניי הצ’ק פוסט במנהרות הכרמל, הרמזור היה ירוק, חציתי את הצומת ותוך כדי שמתי לב לכך שיש מצלמה. מיד הסתכלתי על המהירות (זה בעצם כמה שניות לאחר חציית הקו של הרמזור) והופיע 70 קמ״ש (בוייז). יכול להיות שחציתי את הצומת בקצת או יותר קצת פחות, אני לא יודע בדיוק.

ידוע לכם אם המצלמה הזו עובדת ומאיזה מהירות היא מצלמת?

פורסם

אם אתה מתכוון לצומת לפני הכניסה למנהרות כשאתה יוצא ממתמ אזי המצלמה הזו אכן עובדת וכנראה מצלמת ממהירות 70 קמש ומעלה (מהירות נסיעה מותרת באותו מקטע 50 קמש).

אני אישית קיבלתי דוח על סך 750 שח ו-8 נקודות על נסיעה במהירות 71 קמש.

פורסם

אנ מניח שמדובר בכניסה המערבית למנהרות. המהירות המותרת 50 קמ"ש ויש תמרור מתאים 100 מ' לפני הצומת (אחרי הגשר). נראה שהמצלמה הזו מניבה יבול נאה.

שים לב שיש עוד צמד מצלמות בקטע שבין מחלף נו"ש לצ'ק פוסט (מנהרה T3), כנראה שהראשונה היא דחליל והשניה פעילה (מאוד). המהירות המותרת 80 קמ"ש.

בשני הקטעים מדובר בשטח בנוי, עם ספי האכיפה בהתאם לכך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, loki2d כתב:

אם אתה מתכוון לצומת לפני הכניסה למנהרות כשאתה יוצא ממתמ אזי המצלמה הזו אכן עובדת וכנראה מצלמת ממהירות 70 קמש ומעלה (מהירות נסיעה מותרת באותו מקטע 50 קמש).

אני אישית קיבלתי דוח על סך 750 שח ו-8 נקודות על נסיעה במהירות 71 קמש.

האם שילמת/ביקשת להישפט ולשנות את זה לקמ״ש פחות?

פורסם

המהירות המותרת היא 50 ... , על מה לבקש עירעור 21 מעל המותר ??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 22 דקות, CX25GTI כתב:

להוריד קמ"ש אחד מוריד אותך למדרגה של 250 ש"ח ללא נקודות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, CX25GTI כתב:

היום עורכי הדין גם כשאתה שיכור וללא רישיון יכולים להוציא אותך עם עונש מופחת,

[היה לי חבר כזה שהיה נהג צעיר תוך חצי שנה והיה מותר לו לנהוג רק עם מלווה והוא נסע עם אחד מעל המותר באוטו, חצה צומת באדום והיה לו רמת אלכוהול גבוהה בדם,(יחסי לנהג חדש) והעו"ד הוציא אותו רק עם קנס כספי.]

אז מצלמת מהירות, חופשי היה מוריד לך את הנקודות.

אבל זה תלוי כמה זה שווה לך, כי גם עו"ד עולה כסף...

• תוכן חדש...