Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים יש לי הונדה סיוויק 2008 והחלטתי להחליף הפעם את הצלחות בלם הרגילות שלי לצלחות בלם מחוררות של חברת וורטקס תוצרת גרמניה רציתי רק לדעת כמה אמור לעלות לכל הרכב קיבלתי הצעת מחיר של 1,500 ₪ 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני החלפתי לצלחות מחוררות של ברמבו, על הדרך החלפתי גם רפידות, צבעתי את הקאליפרים והחלפתי נוזל בלמים. 

אני לא מרגיש שום שיפור בבלימה עם הצלחות המחוררות, רק אוהב איך שזה נראה.

image.thumb.jpeg.81865523cfd11741f32da1dba68d9500.jpeg

• אהבתי 5

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם (נערך)

המלצה ממש חשובה, אני מבין את הרצון, אבל רפידות טובות חשובות פי מאה על צלחות. תקנה רפידות איכותיות/ספורט בארץ או תבריח כאלו מחול. עם צלחות שונות לא תראה שיפור בכלום.

מעבר לזה, ציין מה הסיבה שאתה רוצה לעבור לצלחות מחוררות? אם יש דעיכה הייתי בודק דבר ראשון את הנהג, אחרי זה את הרפידות. אם חסר נשיכה אז גם פה רפידות טובות יעזרו.

עריכה אחרונה על ידי Or05230
  • רעיון טוב! 1

Miata ND2

פורסם
בתאריך 30.8.2023 בשעה 00:11, Pavlik כתב:

אני החלפתי לצלחות מחוררות של ברמבו, על הדרך החלפתי גם רפידות, צבעתי את הקאליפרים והחלפתי נוזל בלמים. 

אני לא מרגיש שום שיפור בבלימה עם הצלחות המחוררות, רק אוהב איך שזה נראה.

image.thumb.jpeg.81865523cfd11741f32da1dba68d9500.jpeg

נראה יפה.

צריך להשגיח עכשיו יותר שלא נוצרים סדקים, 

שלולית ושפריץ קטן על צלחת רותחת מזרזים את התופעה.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בנתיים, לפחות חיצונית, הן נראות טוב. 

אם יופיעו סדקים, אחליף ל- EBC כי היו לי פעם ואני מעדיף אותן ורפידות תואמות.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...