Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 מנוע 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה, בת הזוג שלי מחפשת רכב ראשון בתקציב של בערך 25 אלף שקל, אני לצערי סטודנט בתקופת מבחנים כך שבאמת אין לי יותר מדיי זמן לעשות חיפושים ובדיקות על איזה רכבים בעייתים יותר ואילו פחות, במיוחד בתקציב שכזה

עם כל הדיבור הרע שיש על פיג'ו האם מדובר ברכב סביר כרכב ראשון שלא יעשה לה את המוות מבחינת טיפולים וכו? אני הבנתי שהמנוע 1.2 הוא הבעייתי

אני מסתכל על שנתון 2014-2015 נראה רכב חמוד בסך הכל, לא חלש מדיי עם שם רע, האם להתרחק או ששווה?

פורסם

מישהו? רכבים אחרים מומלצים לתקציב הזה?
אם זה משנה משהו, רכב ראשון,הנהגת לא. היא נוהגת כבר 4 שנים בערך, פשוט ברכב של ההורים ככה שזה לא צריך להיות גרוטאה שאפשר להרוס היא יודעת לנהוג 😆

פורסם

מנוע 1.2 עם טורבו יש לו רצועת טיימינג בעייתית טבולה בשמן שמתפוררת אחרי תקופה קצרה יחסית אם לא מטפלים מאוד באדיקות ועם שמן מתאים, וגם אז צריך לבדוק את המצב שלה. הייתי מתרחק מהמנוע הזה בשנים האלה.

מציע לחפש בקטגוריה הזו מאזדה 2, סוזוקי סוויפט, קיה ריו , יונדאי i20 במקום

או אם קטגורית המשפחתיות אפשר לחפש סוזוקי sx4, מאזדה 3, לנסר 1.8 ו1.6 

פורסם
לפני 11 דקות, nissan1211 כתב:

מנוע 1.2 עם טורבו יש לו רצועת טיימינג בעייתית טבולה בשמן שמתפוררת אחרי תקופה קצרה יחסית אם לא מטפלים מאוד באדיקות ועם שמן מתאים, וגם אז צריך לבדוק את המצב שלה. הייתי מתרחק מהמנוע הזה בשנים האלה.

מציע לחפש בקטגוריה הזו מאזדה 2, סוזוקי סוויפט, קיה ריו , יונדאי i20 במקום

או אם קטגורית המשפחתיות אפשר לחפש סוזוקי sx4, מאזדה 3, לנסר 1.8 ו1.6 

אני מעוניין ב1.6 כמו שכתבתי בכותרת כי הבנתי שהוא הדגם היותר מוצלח, מה לגביו?

פורסם

חבר מחזיק ב208 עם מנוע 1.6 עוד משנת 2014 כשהייתה חדשה, מאוד מרוצה, מנוע וגיר ללא בעיות.

החליף כמה נורות, בולמים, ומשאבת מים לפני כמה שנים עקב בעיה.

יש לה יתרון מבחינת נוחות על גבי היפניות/קוריאניות במיוחד המושבים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עם זה המנוע ep6 כמו של המיני דווקא זכורים לי לא מעט בעיות וגם הגיר al4 לא בדיוק שיא האמינות וגם לא מעט בעיות חשמל ועם מערכת הקירור.

יכול להיות שבדגמי 14-15 המצב קצת השתפר.

קח בחשבון מזגן חלש וחלפים מאוד יקרים

• תוכן חדש...