Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי תקלה - passat 2011 tsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרכב מתניע אבל הוא נוסע רק לכמה דקות ואז עוצר (הוא מפסיק לזהות את ההילוכים וההילוך P מתחיל להבהב).
דיברתי בטלפון עם מכון גיר והבחור שעובד שם טוען שהבעיה היא כרטיס גיר, וזה יעלה 3500 ש"ח להחליף.
יש לציין שזה מנוע 1800. הבחור לא ראה את האוטו. אשמח ממישהו שמכיר ויודע שיגיד לי מה בדיוק התקלה והאם יכול להיות שלא צריך להחליף כרטיס? כי זה נשמע יקר אש,

תודה מראש!

פורסם
לפני 5 שעות, itssem כתב:

אשמח ממישהו שמכיר ויודע שיגיד לי מה בדיוק התקלה

איך אתה רוצה שמישהו כאן יגיד לך בדיוק. באיבחון מרחוק, בלי שהעלת אפילו תמונה של האוטו.

בסיאנס ?

הכי קרוב זה מה שהבחור (שכנראה מכיר את הדגם והבעיות שלו) אמר לך בטלפון.

אבל אתה צודק, הוא לא ראה את האוטו, זה בדיוק מה שאתה צריך לומר לו, כאשר תביא לשם את האוטו לבדיקה.

אגב 3500ש"ח לפיתרון זה לא יקר אש, אלא יקר רגיל.

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, IsraCar כתב:

איך אתה רוצה שמישהו כאן יגיד לך בדיוק. באיבחון מרחוק, בלי שהעלת אפילו תמונה של האוטו.

בסיאנס ?

הכי קרוב זה מה שהבחור (שכנראה מכיר את הדגם והבעיות שלו) אמר לך בטלפון.

אבל אתה צודק, הוא לא ראה את האוטו, זה בדיוק מה שאתה צריך לומר לו, כאשר תביא לשם את האוטו לבדיקה.

אגב 3500ש"ח לפיתרון זה לא יקר אש, אלא יקר רגיל.

אי אפשר להספיד בלי לבדוק, אולי יש פתרון אחר זול?

תראה, בסרטון הזה, רואים שאני לא מצליח להתניע.
חיכיתי כמה דקות, ואז הצלחתי. אבל באמצע הנהיגה הוא פשוט מפסיק להאיץ עד לעצירה מוחלטת (על הלוח מחוונים נעלמים ההילוכים כמו שקורה בסרטון שהעלאתי).
האוטו מפסיק להתניע שוב לעוד כמה דקות. וככה זה כל פעם מחדש.
אתה לא חייב להגיב אם אתה לא מבין.

עריכה אחרונה על ידי itssem
פורסם

אולי להחליף שמן גיר ומסנן שמן גיר יכולה לעזור?

העלאתי סרטון בו רואים שאני לא מצליח להתניע. (חיכיתי כמה דקות, ואז הצלחתי)
אחרי כמה דקות של נהיגה האוטו נעצר (ההילוכים נעלמים מלוח המחוונים כמו שקורה בסרטון שהעלאתי).
אחרי זה האוטו לא מסוגל להתניע שוב לעוד כמה דקות, כמו בסרטון בדיוק. ככה בכל פעם מחדש.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...