Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כמ שרשום בכותרת נסעתי בתוך העיר ונסעתי ממש מילימטר רוורס על הרכב שהיה מאחורי לצערי לא שמתי לב רציתי לפנות ימינה בתוך סמטה ולא ראיתי שהיה מאחורי רכב אני והנהג הנפגע החלפנו פרטים נתתי לו את הרישיון רכב ואת הביטוח חובה והוא נתן לי רישיון רכב וביטוח חובה שלו כשהגעתי הביתה הסתכלתי על הצילום בטלפון ואני רואה שהוא בכלל נתן לי רישיון רכב שלו מ 2022 ושרשום לו שהרכב משועבד לבנק דיסוקנט ומעוקל הרכב שלו משנת 2008 והנזק שלו הוא בסה"כ קליפס שיצא מהפגוש ואצלי אין שום נזק לרכב שוב מדגיש בסהכ שילבתי לרוורס ועזבתי את דוושת הברקס על מרחק אפסי אני כמובן אשם בתאונה מבחינתי ואני לא מתכחש לזה כלל  אבל קצת מוזר לי שהוא נתן לי פרטים לא נכונים הוא גם טען שהוא ממהר הביתה ושאין לו זמן להתעסק עם זה וביקש שניהיה בקשר יש אפשרות שהוא ינסה להלביש עלי תאונות נוספות ? אני צילמתי את הרכב שלו והוא את שלי אבל לא החלפנו מעבר לרישיונות רכב וביטוח שום דבר נוסף

עריכה אחרונה על ידי ereznaa
פורסם

הוא יכול להלביש עליך גם מה שלא עשית ולכן טוב שצילמת, זה מקטין את הסיכון.

לא חושב שזה רלוונטי אם הטסט בתוקף או לא, אבל זה שהוא נתן לך טופס פג תוקף לא אומר שאין לו טסט.

אתה יכול לכתוב בגוגל 'מידע על רכבים', כנס לאחד האתרים הראשונים, תכניס את המספר רכב ותראה אם הטסט בתוקף או לא.

אין קשר לביטוח חובה (נזקי גוף). אם יש לך גם צד ג' באותה חברה זה יועיל.

תקווה שהוא יהיה הוגן והנזק קטן ולא יצריך הפעלת ביטוח.

פורסם
לפני כשעה, ereznaa כתב:

כמ שרשום בכותרת נסעתי בתוך העיר ונסעתי ממש מילימטר רוורס על הרכב שהיה מאחורי לצערי לא שמתי לב רציתי לפנות ימינה בתוך סמטה ולא ראיתי שהיה מאחורי רכב אני והנהג הנפגע החלפנו פרטים נתתי לו את הרישיון רכב ואת הביטוח חובה והוא נתן לי רישיון רכב וביטוח חובה שלו כשהגעתי הביתה הסתכלתי על הצילום בטלפון ואני רואה שהוא בכלל נתן לי רישיון רכב שלו מ 2022 לא רלוונטי ושרשום לו שהרכב משועבד לבנק דיסוקנט ומעוקל גם לא מעניין הרכב שלו משנת 2008 והנזק שלו הוא בסה"כ קליפס שיצא מהפגוש ואצלי אין שום נזק לרכב שוב מדגיש בסהכ שילבתי לרוורס ועזבתי את דוושת הברקס על מרחק אפסי אני כמובן אשם בתאונה מבחינתי ואני לא מתכחש לזה כלל אכן אתה האשם, אך לא כדאי להצהיר על כך בפניו - אם הוא ינסה להלביש עליך דברים נוספים אבל קצת מוזר לי שהוא נתן לי פרטים לא נכונים הוא גם טען שהוא ממהר הביתה ושאין לו זמן להתעסק עם זה וביקש שניהיה בקשר יש אפשרות שהוא ינסה להלביש עלי תאונות נוספות ? הכל יכול להיות אני צילמתי את הרכב שלו והוא את שלי אבל לא החלפנו מעבר לרישיונות רכב וביטוח שום דבר נוסף

לא מכיר את הנפגע, אבל לפי התיאור שלך מדובר באדם לא מסודר שככל הנראה יזניח את הטיפול בפגיעה ולא יתבע אותך.

אתה יכול לשבת ולהמתין לתביעה או לדרישת תיקון שתגיע מצדו.

הייתי ממליץ לך ליזום אתו פגישה במוסך זול שאתה מכיר (עדיף עם שיחה מקדימה למוסכניק) ולסכם אתו שם על תיקון זול על חשבונך, או מתן כמה שטרות בתמורה להתחייבות בכתב על סילוק התביעה.

לפני 26 דקות, itzik123 כתב:

לא חושב שזה רלוונטי אם הטסט בתוקף או לא, אבל זה שהוא נתן לך טופס פג תוקף לא אומר שאין לו טסט.

אתה יכול לכתוב בגוגל 'מידע על רכבים', כנס לאחד האתרים הראשונים, תכניס את המספר רכב ותראה אם הטסט בתוקף או לא.

לא ממש חשוב.

ואם אין לו טסט 5 שנים? הפגיעה התרחשה בנסיעה לאחור של פות"ש

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אם יש לך חשש שמדובר במישהו לא הגון שעלול לסחוט אותך - דבר ראשון אל תעזור לו בזה.

אל תודה בצורה כתובה או מוקלטת שפגעת בו, אם הוא פונה אליך תסכם איתו להיפגש במוסך פחחות ולסגור עניינים.

שלא יוציא ממך הודעה רשמית שעשית לו נזק ואז הוא יוכל להכניס נזקים נוספים באותו מחיר.

• תוכן חדש...