Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

התנאים כוללים מספר עמודים מודפסים. בקצרה הארכת אחריות לשנה או 15000 ק"מ משולב HHC עם שירותי גרירה לרכבי טויוטה עד 160000 או 10 שנים.
פירוט המוצרים הכלולים:
מנוע - גוף וחלקים פנימיים בלבד
תיבת הילוכים
מערכת הגה למעט גלגל הגה
מערכת כריות אוויר וחגורות בטיחות
מערכת לנעילת גלגלים, מערכת בקרת יציבות, ומערכת TSS
מדחס מזגן
מחשבים
משאבת בלם מגבר בלם וצנרת מערכת בלימה
משאבת דלק ומיכל דלק
מערכת היברידית (לא רלוונטי לרכב שלי)

עריכה אחרונה על ידי פראיירית
פורסם

ביטוח הוא פונקציה של רמת הסמך שבה מעוניין המבוטח
הכל יכול לקרות... ולכן המציאו את הביטוח
מצד שני לא זכורים לי סיפורי אמינות של יאריס, בטח לא בשנתה הרביעית

לא מזמן קיבלתי פה בפורום הערה בעניין יעוץ לאחרים בעניינים פיננסים

כשאלו יהיו עשרות אלפי השקלים שלך בסיכון, לך על האמונה שלך בבני אדם.

כשמדובר בעשרות אלפים של מישהו אחר, צריך לשקול מה הנזק של העצה שתיתן.

לכן אני אייעץ לך לעשות את הביטוח ע"מ לא לסכן את הרכב ואת כספך ובאותה הנשימה אומר, שאני באופן אישי, הייתי מוציא את ה 450 ש"ח האלו על ארוחה זוגית טובה (בתקווה שלא יעירו לי שאני מעודד השמנה ומחלות לב)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

אם אני לא טועה, האחריות מתאפשרת עד שנה עשירית. חידוש כל שנה.

מניח שככל שהרכב יתבגר הכדאיות של האחריות גדלה.

כדאי לבדוק - האם המחיר מובטח גם לשנים הבאות?

האם ניתן להתחיל גם בשנה השביעית למשל?

האם את מחוייבת לטפל במוסך הזה באופן שוטף?

אישית הייתי עושה את הביטוח. במחיר של ארוחה זוגית בשנה ;-) אפשר לקנות שקט ל6 שנים...

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם
לפני 57 דקות, מיץ פטל כתב:

אישית הייתי עושה את הביטוח. במחיר של ארוחה זוגית בשנה ;-) אפשר לקנות שקט ל6 שנים...

שקט לשנה לא לשש שנים ב 450 ש"ח
סטטיסטית הסיכוי שלך לקבל קלקול כיבה במסעדה גדול משמעותית מהסיכוי שלך להשתמש בביטוח הזה בשנה הרביעית
אם יש גם התחייבות לטפל במוסך היבואן זאת עוד פרמיה, וזה כבר לא 450 ש"ח.

המלצתי לבטח בעינה עומדת ולמרות שכך, אני הייתי הולך על סטייק טוב ומקווה לא לחבק אסלה אח"כ

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תמורת 450 שקל הייתי מבטח. אתה לא יודע אם מרפי יחליט לבקר אותך דווקא אחרי שאחריות נגמרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כידוע...

- אם לא תעשי ביטוח, תקרה לך תקלה המכוסה בבטוח שלא עשית

- אם תעשי ביטוח, לא תקרה לך תקלה שהבטוח מכסה.

תחשבי איזו הוצאה תתן לך הרגשה יותר טובה ותחליטי בין שתי האפשרויות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, סולל הדרך כתב:

שקט לשנה לא לשש שנים ב 450 ש"ח

שקט ל 6 שנים במחיר ארוחה עבור כל שנה. 

מעבר לכתוב, לביטוח כזה יש ערך גם במכירה.

אגב במקרה הספציפי של השואלת - רכב שנסע 90,000 ק"מ ב 3 שנים, אך הביטוח יכסה עד 15,000 ק"מ לשנה. אם הנסועה תמשיך בקצב הזה, הביטוח יחול רק על מחצית מהנסועה השנתית. מנגד, עם קילומטראג' כזה, כדאיות  הביטוח גדלה, במיוחד אם הקצב ירד ואז הכיסוי יחול על כל השנה.

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם

אני מטפל ביאריס לא היברידית, דומה, של קרובי משפחה.
מודל 2019 עם 8000 ק"מ.

הציעו לי את הרחבת האחריות הנ"ל וסירבתי.

אם היה מדובר בדגם היברידי הייתי קונה את ביטוח הסוללה, אבל זה לא המקרה.

במקומך לא הייתי מרחיב אחריות, כי מרפי בדרך כלל יסדר שמה שדרוש תיקון לא כלול בכיסוי.

יחד עם זאת, כל אחד מנהל את הסיכונים של עצמו ואני או חברי הפורום האחרים אינם אחראים לתוצאות. אם אין לך אפשרות לעמוד בתשלום תיקון של אלפי שקלים אולי בכל זאת תעדיפי לרכוש הרחבת אחריות.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...