Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש פתרון שיאפשר לי לחבר שתי מחשבים לעמדת עבודה אחת ולהחליף ביניהם לסירוגין.
יש לי מחשב נייח שלי אישי, שמחובר למסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מיקרופון, מצלמה ועוד כמה שטויות.
אני רוצה לחבר מחשב נייד של העבודה לאותו סט-אפ, של מסך, מקלדת עכבר וכו...

לקחת את כל הUSB למיניהם ולהתעסק בחיבור אחד-אחד כל שני וחמישי לא בא לי, לכן הייתי רוצה לדעת אם קיים איזה פתרון לבעיה הזאת, (אולי אפשר לעשות שיקוף שיעבוד טוב מהנייד לנייח? או לסנכרן את שולחן העבודה וכל התוכנות?)

פורסם

ניראה לי שמה שאתה מחפש זה מתג kvn

https://ksp.co.il/mob/item/77415&appkey=1006?utm_source=google&utm_campaign=shopping_campaign&utm_medium=cpc&utm_term=id&gclid=Cj0KCQjwqs6lBhCxARIsAG8YcDgD1MoThYZJ1ilmv7jah2g_R0fod8YqD2gxCo02dfSH6y9lTCrA-uoaAo2FEALw_wcB

במקום עבודה הקודם היו מחוברים למשהו דומה כ 4 מחשבים עם מסך אחד - באמצעות שילוב כפתורים במקלדת הייתי מעביר את השליטה למחשב אחר

כדאי שתעשה double check האם המוצר שרשמתי כאן עונה על הדרישה, זה מה שהצלחתי למצוא בחיפוש מהיר בגוגל

פורסם

kvm בתצורה ה״קלאסית״ מתאים בעיקר ל2 מחשבים שולחניים - פחות לשילוב של לפטופ ודסקטופ שמתואר פה.

מה שהבחור פה כנראה רוצה (בהנחה שגם בלפטופ וגם במחשב יש usb c לפחות או tunderbolt והמסך מאפשר חיבור דרך usb c ולא רק hdmi) זה או:

1. usb c kvm

2. usb c hub / thunderbolt hub

הבעיה בקטגוריה הראשונה היא שרוב המוצרים הם ״תחת״ או יקרים מאוד (הרוב בקטגוריה הראשונה)

הבעיה בשניה היא שצריך להעביר כבל כשמחליפים מחשב - אבל זה כבל אחד שכולל את הכל.

הבחירה היא בעיקר לפי כמות המכשירים וכמה צרכני רוחב פס הם. אם מדובר בציוד הקפי מינימאלי - usb c  פשוט כנראה יעשה את העבודה.

אם זה משהו יותר מאתגר - פחות.

עוד אופציה היא לעבור למסך יותר מודרני שכולל את הפיצ׳ר הזה מובנה ולחבר את הכל דרך המסך. הם לרוב יותר יקרים מהמסכים הזולים שכוללים בלחץ 2-3 שקעי usb מובנים ברוחב פס דיי מוגבל.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מסך עם יכולות כאלו הוא פתרון טוב, כפי שהוזכר לעיל.

אופציה נוספת היא docking station USB, משהו כזה לדוגמא:

https://ksp.co.il/web/item/184510

אבל:

1. צריך לוודא שהמחשב הנייח תומך בחיבור כזה - נתקלתי בכמה מחשבי מותג שתומכים, אבל בהחלט לא כל המחשבים תומכים

2. הרכיבים הללו לא תמיד תומכים בוידיאו בקצב ורזולוציה מקסימאליים, לשימוש משרדי רגיל 1080P יהיה סבבה.

אם מתחשק לבדוק אופציה כזו, מציע שתחפש אחד כזה בעבודה להשאלה ליום אחד כדי לבדוק.

פורסם
לפני 8 שעות, הצילינדר השישה עשר כתב:

הרכיבים הללו לא תמיד תומכים בוידיאו בקצב ורזולוציה מקסימאליים, לשימוש משרדי רגיל 1080P יהיה סבבה.

גם לשני מסכי 1080p בלי בעיה

ומעבר לכך לכן ציינתי גם thunderbOlt

אגב חלונות תומכת בmst שמקל על התמיכה הזו (לא קיימת במק בגלל רישוי) וממליץ להימנע כמו מאש מכל דבר שדורש display link (וירטואליזציה כדי לתמוך בעוד מסכים)

בכל אופן חפרתי :) הכל כבר נאמר

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...