Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אתם נרגעים בכבישים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז אחרי ששוב פעם כמעט נדקרתי היום (והפעם לא בידי אופנוען) החלטתי שאני רוצה לשנות בעצמי משהו כי את החברה של הבבונים שלנו אני לא אשנה 

אספר מה היה היום (מתוך כמה מקרים שקורים לי באופן קבוע) ואשמח לעזרתכם ומילתכם כנהגים וותיקים בהרבה ממני 

אני נוסע רגוע, אבל אני עונה ומתחכם וזאת הבעיה שלי

סקודה שחורה היום בכיכר כמעט הורידה אותי, חתכה אותי מהימין בכיכר שיש לה מיזוג לנתיב אחד ו עברה אותי במהירות גבוהה מאוד

צפרתי וננתי גז בנסיון לחסום אותה, הסקודה נעצרה חזרה רוורס פתחה חלון והנה הקרב הרגיל בין בבון מדופלם מהמעלה הראשונה שנמצא בסקודה בעל חזות של מנהל ארגון עברייני, ואני ברכב מתחרט שצפרתי כי אני עומד להידקר כל רגע 

אותם לא אצליח לשנות, אבל אותי? איך אתם נרגעים? איך אתם לא צופרים? אני מנסה לשנות את האינסטינקט הזה של היד על הצופר ופשוט לא לעשות כלום.. אני גם לא ממש מתעצבן אני פשוט צופר אין לזה באמת סיבה מסויימת 

מבקש מכם את העצה הזאת כנהגים שכבר מכירים את כל האספלט במדינה שלנו וחרשו אותה במשך עשרות שנים , אני בטוח שעברתם הכל מהכל

מנהלים להעביר בבקשה לאוף טופיק לא ידעתי שיש את הפורום הזה

עריכה אחרונה על ידי CiUiK
  • אהבתי 4
פורסם

נראה לי שאתה לוקח קצת קשה את הארועים האלה וההסתברות שיסתיימו בתקיפה פיזית, למרות מה שמספרים בחדשות.

בכל אופן, לפני הרבה שנים כשעוד לא דקרו אנשים בכביש אבל כבר היו הרבה פקקים ונהגים גרועים, פתרתי את בעיית העצבים ע"י שיפור רמת החיים שלי באוטו. קודם כל החלפתי את היונדאי אקסנט בת ה-15 בסיאט טולדו בת 10 ששטה כמו יאכטה מעל כל מכשולי הכביש, לאחר מכן התקנתי בה מערכת סטריאו באיכות סבירה (כלומר ומגבר וזוג רמקולי קומפוננט איכותיים, בלי להתפרע), ואז השקעתי קצת זמן במציאות תחנות רדיו אינטרנט לטעמי ב-TuneIn (מה שהיום עושים בספוטיפיי). לאחר שהכנסתי את השינויים האלה, כבר לא היה לי אכפת אם אני מבלה באוטו עשר דקות או שעתיים, זה הפך להיות המקום השמח שלי.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

למדתי לשייט רגוע בימני במהירות החוקית.

חלונות סגורים, מערכת כבויה - שקט. אבל גם מוזיקה רגועה בעוצמה רגועה עושה את העבודה. הרבה בום-בום-בום מעלה לי את הפיוזים.

ומאישתי למדתי משהו חשוב: בכביש תהיה זונה - תן לכל אחד להכנס.

הצופר שמור למי שמסכן את חיי (עדיין קורה בממוצע פעם בשבוע).

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 5
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תמיד מזכיר לעצמי,  להיות חכם ולא צודק. בהחלט יש דברים מאוד מעצבנים.

אבל למה אני צריך להרוס את היום שלי?  הוא כבר יפול על מישהו כמוהו.

• אהבתי 7

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מוזיקה בספוטיפיי, כשיוצא פרק של 'דרייב' אז קודם הפרק אח"כ מוזיקה.

לא רב עם אף אחד על הכביש. הוא כנראה ממהר מאוד לשחרר את אמא שלו ממעגל הזנות. 

מזכיר לעצמי כל הזמן שאני לא רוצה להכיר אף בנאדם חדש בכביש, לרשום את הפרטים שלו, ולהחליף טלפונים. פשוט לא רוצה. 

גם ככה תוך חצי דקה הוא חתוך מישהו אחר.

עם זאת, אם יש לו על הרכב מדבקת 'איך אני נוהג?' אז אני בהחלט מזכה אותו בתלונה. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

בנוסף לכל העצות שכתבו למעלה. יוצא תמיד לפני הזמן, לוקח בחשבון פקקים, עומסים, עבודות בכביש ותאונות.

ואז, כשאני לא ממהר ולא צפוי לאחר, הכל רגוע יותר, וגם משתמש בעצה של אשתו של @sperial, אבל עם רגליים צמודות.

עריכה: במקום לצפור, מעביר רגל לכיוון דוושת הבלם.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

"צפרתי וננתי גז בנסיון לחסום אותה"

מיותר. תן לבבון להמשיך וסמוך על חוקי הטבע שיעשו את שלהם

אם זה ממש בוער בעצמותיך תתנדב למשטרה ותטפל בהם באופן חוקי.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

STI 2004

פורסם
לפני 5 שעות, CiUiK כתב:

צפרתי וננתי גז בנסיון לחסום אותה,

פה הבעיה שלך.

הצפירה - סלאמתק, יגיד לו שהוא התנהג כמו ז*ן אבל כל אחד ימשיך לדרכו.

ברגע שאתה נותן גז לחסום אתה בעצם אומר אני מוכן להיכנס פה למלחמה.

• אהבתי 1
פורסם

תחשוב על זה ככה:

כמות הזמן העצבים שתבזבז על כל ״עימות״ כזה, גם אם זה סתם ציפצוף ומילמול קללה, הוא הרבה יותר גבוה מאשר אם פשוט תבליג ותמשיך בשלך. ובשביל מה לך?

• אהבתי 2
פורסם
לפני 5 שעות, CiUiK כתב:

צפרתי וננתי גז בנסיון לחסום אותה, הסקודה נעצרה חזרה רוורס פתחה חלון והנה הקרב הרגיל בין בבון מדופלם מהמעלה הראשונה שנמצא בסקודה בעל חזות של מנהל ארגון עברייני, ואני ברכב מתחרט שצפרתי כי אני עומד להידקר כל רגע 

זה לכשעצמו לא היה נותן לך כלום, הרי הוא כבר נדחף (ומי עושה רוורס באמצע כיכר?) אז מה זה יעזור?

הנהיגה פה בארץ באמת יכולה להביא עצבים, ככה שאני מבין אותך לגמרי. לא ראיתי כמעט שום מקום בעולם שנוהגים בו כמו בארץ או יותר גרוע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

מריחואנה.

והרבה.

באמת, הרבה עבודה עצמית, הרבה אימון עצמי לא לעשות את מה שאתה רוצה לעשות באותו רגע. אצלי חל שיפור משמעותי בשנים האחרונות, כנראה גם ילדים קטנים מאמנים אותך להתאפק ולעצור תגובות אלימות/עצבניות ספונטניות.

עריכה אחרונה על ידי אליה
  • אהבתי 1

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם (נערך)

מחירי הביטח עלו בשנים האחרונות 

והסיבה הרשמית של חברות הביטוח היא :"עליית רף העצבנות בכבישי ישראל" זה למה יש כאן פקקים בלי סוף

פקקים = תסכול ועצבים

לנסיעות לא קריטיות מתדל לא ליסוע בזמני עומס קניות עושה רק בערב וללימודים נוסע ברכבת 

תנסו לשנות הרגלים פתאום תגלו חיים חדשים

יש מליון אנשים שנוסעים כל יום לדוג' מנתניה לתל אביב עם האוטו למה? כי ככה התרגלו 

שנו תפיסה 

פתאום תגלו שבמקום לריב עם אנשים אתם קוראים ספר במזגן של הרכבת 

עריכה אחרונה על ידי ידני
  • רעיון טוב! 1
  • אחראי פורום
פורסם

אני כהה עור ונוהג בבמוו.

לא חותכים אותי.

לא מתעצבן.

אז תהיו כמוני.

• אהבתי 2
  • מצחיק 14