Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול לפנות ללובינסקי טרייד.

יש להם גם פיקאסו וגם היו פעם  ורסו ואאוטלנדרים .

הם מוכרים רכבים שהיו בליסינג של "פריים ליס", השייך ליבואן סיטרואן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 2 דקות, vladclar כתב:

אתה יכול לפנות ללובינסקי טרייד.

יש להם גם פיקאסו וגם היו פעם  ורסו ואאוטלנדרים .

הם מוכרים רכבים שהיו בליסינג של "פריים ליס", השייך ליבואן סיטרואן.

עכשיו נגעת בנושא שאני מסתייג ממנו, ליסינג.
הכל מזהירים מליסינג ואני רואה מלא רכבים מליסינג שלא קונים מהם..
אני תכננתי לקנות רק פרטי. יש ביסוס וחשש מוצדק לגבי הליסינג?
בעיקר אמרו שאתקשה מאוד למכור אותו אחר כך ואפילו בכלל לא..

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הרכב שלי נרכש מלובינסקי טרייד והיה בליסינג של פריים ליס.

הרכב טופל במוסכים מורשים של לובינסקי.  לפני הקנייה קיבלתי פירוט מלא של כל מה שעבר עליו (מתחיל בהתקנה של גיל קר למצלמת וחיישני הרוורס).  לקראת הקנייה מה שנמצא בבדיקה טופל במוסך מורשה של לובינסקי (שאני לקוח שלו עוד מקודם).

אני לא אומר לרכוש מליסינג, אבל לא כל הליסינגים זהים.

לגבי מכירה אחכ, חלק גדול משוק הרכב בארץ מתחיל חייו כליסינג.  ואנשים מצליחים למכור.

אותי מטריד שהרכב יספק את הצרכים שלי יותר מאשר איך יימכר בסופו של דבר.  מצד שני אני מחזיק רכב שנים רבות.  אם אותך זה מטריד, חפש טויוטה שהכי עונה לדרישות שלך.

עריכה אחרונה על ידי dani666
פורסם

גם אני לפני לא מעט שנים רכשתי רכב מלובינסקי טרייד, הוא היה בבעלותי 5 שנים (2009-2014) והגיע עד 240 אלף קילומטרים.

גם לי לא היו טענות לסוכנות בפ"ת שהציגה תיעוד מלא של הטיפולים במוסכי היבואן.

ההבדל הוא שרכשתי רכב בן 3, אחרי תקופת ליסינג רגילה.

פותח השרשור כנראה ירכוש רכב יותר ישן ( בגלל התקציב ) שלא ברור אופן השימוש בו.

• רעיון טוב! 1

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני כשעה, dani666 כתב:

הרכב שלי נרכש מלובינסקי טרייד והיה בליסינג של פריים ליס.

הרכב טופל במוסכים מורשים של לובינסקי.  לפני הקנייה קיבלתי פירוט מלא של כל מה שעבר עליו (מתחיל בהתקנה של גיל קר למצלמת וחיישני הרוורס).  לקראת הקנייה מה שנמצא בבדיקה טופל במוסך מורשה של לובינסקי (שאני לקוח שלו עוד מקודם).

אני לא אומר לרכוש מליסינג, אבל לא כל הליסינגים זהים.

לגבי מכירה אחכ, חלק גדול משוק הרכב בארץ מתחיל חייו כליסינג.  ואנשים מצליחים למכור.

אותי מטריד שהרכב יספק את הצרכים שלי יותר מאשר איך יימכר בסופו של דבר.  מצד שני אני מחזיק רכב שנים רבות.  אם אותך זה מטריד, חפש טויוטה שהכי עונה לדרישות שלך.

תודה.

אני טרם החלטתי סופית אם לרכוש את סיטרואן C4 אבלהשתכנעתי לגבי הליסינג. המטרה היא רכב משפחתי בתקציב שהגדרתי ובאמת איכפת לי רק שהרכב ישרת אותי ופחות מעסיק מה יהיה איתו בסוף.

תודה.

לפני 54 דקות, vladclar כתב:

גם אני לפני לא מעט שנים רכשתי רכב מלובינסקי טרייד, הוא היה בבעלותי 5 שנים (2009-2014) והגיע עד 240 אלף קילומטרים.

גם לי לא היו טענות לסוכנות בפ"ת שהציגה תיעוד מלא של הטיפולים במוסכי היבואן.

ההבדל הוא שרכשתי רכב בן 3, אחרי תקופת ליסינג רגילה.

פותח השרשור כנראה ירכוש רכב יותר ישן ( בגלל התקציב ) שלא ברור אופן השימוש בו.

ישן יותר מהרכב שלך מלפני שנים? לא. אני לא מתכוון לרכוש לפני שנתון 2015. טרם סגור על איזה רכב.

פורסם (נערך)

לא הבנת אותי. סתם סיפרתי לך על הניסיון שלי עם לובינסקי טרייד.

אתה הולך לרכוש רכב ישן יותר מאשר בן 3. כי לא תמצא גרנד פיקאסו 2020 ב 70 אלף₪

עסקת ליסינג קלאסית - 3 שנים, ואחרי זה הרכב בדרך כלל יוצא למכירה.

חלק מהרכבים של חברות ליסינג לא נמכרים אחרי 3 שנים ומשמשים אני לא יודע למה עוד כמה שנים נוספות.

חלק מהרכבים שלובינסקי מוכרים דרך הטרייד אלה הרכבים שהתקבלו בטרייד  אין גם מאנשים פרטיים שביצעו הזמנת רכב חדש. לכן שווה לבדוק,  בכל זאת מדובר בטרייד אין רשמי של יבואן סיטרואן.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 1

פורסם

2 שאלות,

1. האם מישהו יודע אם יש אפשרות למימון וחלוקה לתשלומים לגוף כלשהו והוא מעביר תשלום מלא למוכר יד 2?
הכוונה למוכר פרטי.
הכוונה שלי היא לא להוציא הון אלא להוציא מההכנסות החודשיות.
מצאתי שירות כזה בביטוח ישיר, האם יש משהו יותר טוב ויותר משתלם?

2. יש לי רכב שעלי למכור אותו (רכב 5 מקומות שכבר לא מתאים לנו, אנחנו 6), איפה כדאי לעשות טרייד אין?
מטרתי היא כמה שיותר לקבל כסף אבל הרבה פחות להתעסק במכירתו..
מדובר ברכב חדש יחסית וחסכוני אם זה משנה (שנתון 2020, חדש מהניילונים, מהיבואן)

פורסם

טרייד אין זה הפסד מצדך, לכן כדאי לנסות למכור לבד.

אפשר לקחת הלוואה בבנק. אבל הריבית תהיה גבוהה, במיוחד לרכב משומש.

אתה יכול להכנס לכל מוביל טרייד אין ולברר לגבי המלאי של אאוטלנדר. יש להם אפשרות ממון / תשלומים לרכב משומש, ויש רכבים מאנשים פרטיים. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 12 דקות, vladclar כתב:

טרייד אין זה הפסד מצדך, לכן כדאי לנסות למכור לבד.

אפשר לקחת הלוואה בבנק. אבל הריבית תהיה גבוהה, במיוחד לרכב משומש.

אתה יכול להכנס לכל מוביל טרייד אין ולברר לגבי המלאי של אאוטלנדר. יש להם אפשרות ממון / תשלומים לרכב משומש, ויש רכבים מאנשים פרטיים. 

אני כיום משלם על הרכב הנוכחי עדיין לכן בבנק זה כבר לא אפשרי.
אני לא יכול למכור את הנוכחי לפני שארכוש את הרכב הבא מהסיבה הברורה.

תודה.

פורסם

שאלה, מבחינת התקלות הנפוצות, עדיף לקחת C4 פיקאסו עם 118K ק"מ או 160K ק"מ?
הבנתי אולי שהבעיות מתחילות החל ממספר מסויים של ק"מ...
אני מדבר כמובן על מנוע 1.6 עם 165 כ"ס ושנתון 2016 (בנזין), זה טוב לא?
אני נוסע בממוע 15K ק"מ בשנה כך שלא הרבה.
תודה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

את זה עם הק'מ הנמוך יותר.  ולעבור על הסטורית טיפולים ולראות מה כבר נעשה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, dani666 כתב:

את זה עם הק'מ הנמוך יותר.  ולעבור על הסטורית טיפולים ולראות מה כבר נעשה.

לאחר שיחה עם המוכר, אמר שהרכב, בבעלות פרטית בלבד (עם הק"מ הנמוך שהזכרתי קודם) מטופל פעם בשנה (על פי תזכורת מהמוסך) ורק במוסך המרכזי של סיטרואן.
אין תקלות ואין תאונות.

הרכב שמור ביותר גם מבפנים וגם מבחוץ.
השאלה היא האם לשקול אותו למרות שטופל פעם בשנה ולא כל 10 אלף כיאה לרכב כזה, וגם בשל העובדה שהוא בנזין, צפויים לו תקלות יקרים?

לעומת זאת, המוכר השני, אמר שהרכב היה ליסינג (עם הק"מ הגבוה שהזכרתי קודם), תיקן והחליף שורה של לא מעט דברים בסכום של מעל ל-30 אלף. הוא אמר שהקפיד טיפול כל 7-8 אלף. גם אצלו מנוע בנזין.

היית קונה אחד מהם או מוותר? אשמח לדעתך.

תודה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הוא טופל במוסך המרכזי של סיטרואן (או בכל מוסך מורשה היבואן) אז בעל הרכב יכול בקלות לבקש מהם פירוט מלא של כל הביקורים במוסך.  בקש מבעל הרכב, פרסם כאן ונראה מה עבר.

לי יש c4 פיקאסו 2017 (ליסינג במקור) עם כ 130,000 ק'מ ומטופל גם כל שנה.  אתה יכול לחפש כאן שרשור שלי על קורותי איתו (עוד שבועיים יהיה עדכון על הטיפול השנתי החדש).  אז לא - טפול פעם בשנה לא מבהיל אותי.

לגבי הרכב השני - השאלה מה היה כשהרכב היה בליסינג.  הוא מסוגל להביא פירוט טיפולים מלא (גם בתקופתו.  גם אני יכול לספר שני מטפל כל 7,000 ק'מ)?  אם לא, הייתי מוותר בכל מקרה.  אם כן - שווה לבדוק ואולי כתלות במחיר הרכב יכול להיות רלוונטי (צריך להיות זול בהרבה מהרכב הראשון).

פורסם
לפני 8 שעות, dani666 כתב:

אם הוא טופל במוסך המרכזי של סיטרואן (או בכל מוסך מורשה היבואן) אז בעל הרכב יכול בקלות לבקש מהם פירוט מלא של כל הביקורים במוסך.  בקש מבעל הרכב, פרסם כאן ונראה מה עבר.

לי יש c4 פיקאסו 2017 (ליסינג במקור) עם כ 130,000 ק'מ ומטופל גם כל שנה.  אתה יכול לחפש כאן שרשור שלי על קורותי איתו (עוד שבועיים יהיה עדכון על הטיפול השנתי החדש).  אז לא - טפול פעם בשנה לא מבהיל אותי.

לגבי הרכב השני - השאלה מה היה כשהרכב היה בליסינג.  הוא מסוגל להביא פירוט טיפולים מלא (גם בתקופתו.  גם אני יכול לספר שני מטפל כל 7,000 ק'מ)?  אם לא, הייתי מוותר בכל מקרה.  אם כן - שווה לבדוק ואולי כתלות במחיר הרכב יכול להיות רלוונטי (צריך להיות זול בהרבה מהרכב הראשון).

תודה.

ממה שאמרת אני מבין שהראשון (שמטפל אחת לשנה) הוא עדיף יותר. כמובן שעוד צריך לבדוק טיפולים וכו' אבל בדגש על הבנזין, זה בעייתי יותר מהדיזל (מנוע 1.6 עם 165 כ"ס) ?
נאמר לי שבבנזין יהיה מצב שתהיה איזו שנה שהרכב יצטרך טיפול גדול סדר גודל של 15 אלף (כמו שקרה למוכר השני עם הק"מ הגבוה).
אני לא מוצא כרגע רכב 1.6 עם 165 כ"ס, דיזל או מנוע 2.0.. או שאני מחפש במקומות הלא נכונים או שפשוט אין ? יודע שלוקח זמן אבל שבועיים לא ראיתי כלום.

פורסם

הדגם של סיטרואן עם ה-165 כס אמנם אמין מקודמו אבל מנגד נחשב ללא אמין עם לא מעט מחלות אופייניות ויקרות כמו לדוגמא מכסה שסתומים, מיכל דלק, שסתום חשמלי ופורק לטורבו ועוד. 

במקומך הייתי משקיע עוד קצת בחיפוש ורוכש מיצובישי אאוטלנדר.

• רעיון טוב! 1

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...