Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 2 vs יאריס flow ידנית (2023)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אהלן,

אחרי שכבר ננעלתי על המזדה 2 ראיתי יאריס flow ידנית ב-motodeal  ב- 89K. 

כרגע על ידני אז לא מפריע ואני לא אפסול על זה. ביצועים ומרווח מאחור פחות חשובים, הבטיחות מעל הכל.

מה אומרים? 

פורסם

זה דגם עם מנוע 1.0 ליטר חלשלוש המפיק 72 כ״ס ו-9.5 קג״מ וברמת אבזור נמוכה. זה שיש עליה סמל של טויוטה לא הופך אותה לאטרקציה לדעתי. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אמינה מאוד , אבזור מאוד דל לעומת המאזדה, ברמה של חלונות חשמל, נעילה מרכזית ורק דברים בסיסיים.

מבחינת בטיחות היא כן בטוחה עם 7 כריות אוויר ומערכת בלימה אוטונומית והתראה על סטייה מנתיב. המנוע 1.0 בלי טורבו עם תיבה ידנית 5 הילוכים, חלש וחסכוני , 0-100 ב15.3 שניות שזה נפילה גדולה לעומת המאזדה שתהיה זריזה ומהירה הרבה יותר. 

בקצרה- חסכונית ובטוחה אבל נופלת בכל תחום אחר  

פורסם

הייתי בוחר במזדה בעיקר בגלל המנוע ואבזור. 

מה התקציב אולי אפשר יהיה להמליץ על רכבים בטוחים יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 19 שעות, yulianx כתב:

הייתי בוחר במזדה בעיקר בגלל המנוע ואבזור. 

מה התקציב אולי אפשר יהיה להמליץ על רכבים בטוחים יותר.

לא כזה משנה לי אם ההאצה מהירה או לא, אני לא במירוץ :)

תקציב בערך 100K עדיף כמה שפחות כמובן.

אבזור גם לא כזה פקטור.. כרגע על ידני 2007 ככה שכל דבר יהיה שדרוג 

פורסם

אם ככה היאריס תתאים לך, אבל קשה לי להמליץ על הרכב במחיר הזה.

יד שניה אופציה? בתקציב שלך תקבל רכב כמעט חדש.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איך הן בהשוואה לסוזוקי סוויפט/איגניס? הדגמים הידניים גם בתקציב, אם כי המשקל העצמי נמוך יותר- כמה זה משמעותי מבחינת יציבות ובטיחות לנסיעות ארוכות על כביש 6 למשל

פורסם
לפני שעתיים, רוכב1234 כתב:

איך הן בהשוואה לסוזוקי סוויפט/איגניס? הדגמים הידניים גם בתקציב, אם כי המשקל העצמי נמוך יותר- כמה זה משמעותי מבחינת יציבות ובטיחות לנסיעות ארוכות על כביש 6 למשל

הסוויפט הידנית הרבה יותר מאובזרת וזריזה מהיאריס ועדיפה בכל פרמטר. ראיתי שאמרת שלא אכפת לך מתאוצה ומהירות אבל במקרה של היאריס עלול להיות מחסור בכוח לעקיפות ודברים כמו השתלבות מהירה בכביש.

האוטומטית וגם הידנית פחות זריזות מהמאזדה עם גיר רציף שעושה יותר רעש ומנוע 1.2 לעומת 1.5 במאזדה 

פורסם

המושב של האיגניס הפתיע אותי לטובה ועדיף על זה של היאריס וגם המזדה, גם הנוחות די טובה.

• תוכן חדש...