Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלגל רזבי לסוזוקי ספלאש

מעבר לפיתרון נפתר ע"י gil33,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גלגל הרזבי של הסוזוקי ספלאש מודל 2011 נקרע.  

אמר לי בפנצרייה שאי אפשר לתקן וצריך להחליף כל הצמיג 

להשיג מפירוק. כמה עולה ומאיפה?

פורסם

אני לא יודע מה מידות הצמיג שלך
אך שהייתי צריך לעזור לחבר לרכוש לחבר גלגל (אחרי תאונה קטנה היה צריך צמיג +גנט פלדה) עלה לנו גנט וצמיג מפירוק 100 שח נתנו לנו לבחור איזה צמיג וגנט ברזל שאנחנו רוצים כל עוד לא אנחנו לא מפרידים בין הצמיג לגנט 

פורסם

אני מניח שרק הצמיג נקרע ולא הגנט. במידה וזה רק הרזרבי, לא שאלת את הפנצריה אם יש להם צמיג שירד מרכב שיכולים למכור לך בזול? למרות שלדעתי אין להם אינטרס לעשות את זה.

מקסימום קונים זוג חדש במידה והצמיגים שעל האוטו יחסית ישנים, ואחד מאלה שעל האוטו מעבירים לרזרבי.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
לפני 5 דקות, car_me כתב:

מקסימום קונים זוג חדש במידה והצמיגים שעל האוטו יחסית ישנים, ואחד מאלה שעל האוטו מעבירים לרזרבי

זה גלגל רזרבי קטן שלא באותה מידה כמו כל הצמיגים האחרים. אם זה היה צמיג רגיל לא הייתה כל בעיה לקנות.

פורסם
לפני 22 דקות, car_me כתב:

אני מניח שרק הצמיג נקרע ולא הגנט. במידה וזה רק הרזרבי, לא שאלת את הפנצריה אם יש להם צמיג שירד מרכב שיכולים למכור לך בזול? למרות שלדעתי אין להם אינטרס לעשות את זה.

מקסימום קונים זוג חדש במידה והצמיגים שעל האוטו יחסית ישנים, ואחד מאלה שעל האוטו מעבירים לרזרבי.

זה צמיד קטן,לא כמו של הרכב. ובפנצריה שהייתי טוען שלא ניתן להחליף צמיג אלא צריך להחליף הגנט והצמיד כולו. למרות שהגנט תקין לחלוטין! אני צריך רק את הצמיג המיוחד הזה של הרזרבי 

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • פיתרון
פורסם (נערך)

תודה רבה לעונים

רכשתי צמיג רזרבי ממגרש פירוק בסך 150 ש"ח

עריכה אחרונה על ידי gil33
טעות הקלדה
  • תוכן חדש...