Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

נראה כמו מתכון לסווירלים, אתה גורר פה את כל הליכלוך בעת הניגוב.

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מוצר  שמבריק את הרכב לגמרי, ומנסיון התגובות החיוביות הן לא שקריות, הוא באמת עושה עבודה יפה!   רק שצריך לדעת איך לנגב ולייבש...  מצד שני לא הייתי מנקה עם זה רכב ממש מטונף כמו רכב שכולו בוץ, ומראש זה לא מיועד לדברים כאלו..

פורסם

שריטות עדינות לולייניות.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היה דיון על זה בפורום הדיטיילינג אם אני לא טועה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

הקונספט אינו חדש, וסחטיין על היזמים שמנגישים מוצר קיים לציבור הרחב באמצעות מעטפת שיווק מנופחת, אבל... כל מי שגירד את פני השטח של עולם הדיטיילינג יודע שבקבוק תרכיז שטיפה כזה מיצרן מוכר עולה 25 דולר, מטליות איכותיות עוד 10-20, והטכנולוגיה עובדת מצויין גם עם מיכל ספריי בעשרה שקלים מאיקאה. בד"כ הפרוצדורה מומלצת כצעד ראשון לפני פלסטלינה ופוליש/ווקס למי שאין לו אפשרות לשטוף את הרכב באופן קונבנציולי בסמוך לארוע.

אם מישהו מעדיף את הנוחות של לקבל את כל זה כחבילה עד הבית ממקום אחד דובר עברית ומוכן לשלם על התענוג (החל מ-) 289 שקלים - שיהיה לו לבריאות. 

פורסם

אני שוטף את הרכב עם גרניק נייד, ג'ריקן מים גדול, דלי מים, סמרטוט לניגוב ושתי סמרטוטים לייבוש.

קודם מוריד לכלוך עם הגרניק עם מים

אחרי זה עושה קצף עם אקדח סבון

אחרי זה מוריד את הסבון עם מים

ואז לוקח סמרטוט לניגוב + דלי עם סבון ללא שטיפה שכולל ווקס ועובר על הרכב.

ואז סמרטוט לייבוש.

הכל אני מוריד עם עגלה במעלית, הרכב בן 8 והצבע נראה כמו חדש.

• אהבתי 3
  • מצחיק 1
פורסם

הם מכוונים את המוצר הזה לאנשים טיפשים בגדול שלא יכולים דקה אחת לעשות גוגל ולגלות שיש המון מוצרים דומים, יותר זולים, יותר טובים וגם יותר חסכוניים.

כמעט 300 שקלים בשביל דבר כזה זה פשוט בושה, אבל הצרכן הישראל מטומטם אז אין למה להיות מופתעים שאנשים קונים את זה.

• אהבתי 2
פורסם

יש מלא בשוק, יש את ONR  No Rinse Wash & Wax - לא נדרש מים.
מרסס קצף אפשר לקכוש בנפרד וגם מגבות מיקרופייבר.
אפשר גם לעשות ציפוי ננו לרכב, וניקוי יהיה קליל.

זה נושא לפורום של דיטיילינג.

פורסם
לפני 37 דקות, Gavrik כתב:

אני שוטף את הרכב עם גרניק נייד, ג'ריקן מים גדול, דלי מים, סמרטוט לניגוב ושתי סמרטוטים לייבוש.

קודם מוריד לכלוך עם הגרניק עם מים

אחרי זה עושה קצף עם אקדח סבון

אחרי זה מוריד את הסבון עם מים

ואז לוקח סמרטוט לניגוב + דלי עם סבון ללא שטיפה שכולל ווקס ועובר על הרכב.

ואז סמרטוט לייבוש.

הכל אני מוריד עם עגלה במעלית, הרכב בן 8 והצבע נראה כמו חדש.

איך אתה מפעיל את הגרניק? יש לך נקודת חשמל ליד? וג'ריקן גדול כמה מספיק? גם להורדת לכלוך וגם לשטיפה מהסבון? כי קניתי גרניק של "קרשר" - עושה לי אחלה עבודה במרפסת דק (לחץ 120 באר) וחשבתי איך להשתמש בו גם לרכב.

פורסם

זה גרניק נייד של שיומי על סוללות, הג'ריקן הוא לדעתי 20-30 ליטר (לא יודע בדיוק מצאתי אותו בחוץ), מספיק בהחלט שטיפה, קצף ועוד שטיפה בדר"כ נשאר עוד בערך 1/3-1/4 מים בג'ריקן.

פורסם
לפני 43 דקות, usafun כתב:

אבל הגרניק לא צריך שיהיה לחץ מים כמו בצינור המים שהוא מחובר אליו בד"כ? מהג'ריקן כמובן שאין לחץ מים.

זה מרסס מים ידני + תוספת של רשת ליצור קצף ביציאת מים, הייתי משתמש באחד כזה, ובסוף עברתי לגרניק חשמלי.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...