Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, 

אני מחפש רכב משפחתי מרווח נוח אמין וחסכוני שיחליף את המזדה 3 שנת 2009 שיש לי היום,
הסיוט הכי גדול שלי זה לקנות רכב ולכן אני מחפש לקנות רכב לטווח הארוך שלא אצטרך להיות באותו מעמד בעוד שנתיים-שלוש.. 

חשוב לי שהרכב יהיה חסכוני ולא יותר מ120-130K ק"מ, לאחר שיחות עם המוסכניק שלי הוא אמר לי 

לקנות רק יפני או קוריאני.

חיפשתי קיה פורטה דיזל (בגלל החיסכון בדלק) אך לצערי הרכב הזה מדי נדיר בק"מ נמוכים ומה שכבר כן קיים לא ממש מצא חן בעיני,

התחלתי לפזול לכיוון הקיה סיד דיזל שנת 2018 שם יש קצת יותר אפשרויות.

השאלה שלי האם אני סתם נעול על יפני\קוריאני ויש רכבים אחרים שהם גם טובים באותה רמה, ואם כן אשמח לשמוע מה הם.

במידה והחיפוש אחר רכב יפני\קוריאני הוא מוצדק אשמח לשמוע איזה רכבים אני יכול לקנות שהם חסכוניים ועומדים בתקציב שלי בהתאם לדרישות שכתבתי (אין לי משהו מיוחד עם הקיה אלא רק המליצו עליה כך שאני פתוח לעוד הצעות.. )

וכן האם בכלל קיה סיד הוא רכב מומלץ שיכול לענות על הדרישות שלי.

עריכה אחרונה על ידי tzadiky2580
פורסם

כמה קילומטרים בשנה אתם נוסעים ?

הרבה יותר פשוט למצוא פורטה בנזין בנצב נורמלי בתקציב שלכם. אפשרות נוספת - יונדאי I35.

כמובן, האמינות של מאזדה 3 נשארה גבוהה גם בשנתונים יותר חדשים מאשר הרכב הנוכחי. אבל מאזדה צפופה יותר וקשיחה בנסיעה.

יש את הונדה סיוויק ( לחובבי ישיבה נמוכה) , קורולה ( יותר יקרה לקניה ).

• רעיון טוב! 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חבל לקנות קיה סיד דיזל עייפה, תיקוני בלאי יעלו יותר מאשר חסכון בהוצאות דלק. קיה דיזל גם לא רכב דיזל הכי חסכוני

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בנסועה של 12 אלף בשנה אין משמעות  לדיזל. טיפולים וחלפים בדיזל יקרים יותר.

היתרון מנועים שמחזיקים מאות אלפי קילומטרים. אישית לא הייתי לוקח דיזל בנסועה שלכם.

קיה פורטה תעשה עבודה מצוינת כמו גם ריו סדאן 2015 , רצוי ברמת גימור ex. גילוי נאות- אנחנו מחזיקים כזו במשפחה, נרכשה עם 30 אלף קילומטר  עברה ידיים בין בני הדודים וממשיכה להוביל באון. כרגע עם 140 אלף. 

היפניות/קוריאניות אינן ממש חסכוניות , המנועים הקטנים יותר שותים לא מעט בנסיעה מאומצת. צפה ל 1/12 במקרה הטוב בנסיעה משולבת. 

מזדה 6 2016 או אפילו 2017 תיתן תמורה יפה לכסף. חפש אחת מיד פרטית ברמת גימור גבוהה. אל תבהל  ממנוע ה 2 ליטר. בנהיגה רגועה הצריכה סבירה.

אפשרות נוספת לרכב ותיק יותר אבל מתגמל בהרבה יותר ממזדה - לקסוס is250 שנת 2010/11 . אמיינות מוכחת ומנועים שיחזיקו שנים רבות.

יש כאן בעלים של כזו. עשה חיפוש.

בהצלחה

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

קודם כל תודה רבה על התשובה המפורטת, אבל אם אנחנו לוקחים בחשבון שפורטה דיזל עושה 1\17 לעומת מזדה שתיקח לי 1\10 אז למה לא כדאי לי לקחת את הדיזל ? מדובר בהבדל של אלפי שקלים בשנה רק על הדלק

(מה גם שהדיזל יותר מפנקת מבחינת טורבו)

פורסם

כי הבלאי שרכב דיזל שנסע הרבה ועלות התיקונים שלו בנסועה הזאת לא תשתווה בהכרח(בטח שיש רכיבים מפנקים אך יקרים לתיקון כמו גיר דו מצמדי או טורבו), בנסועה שלך אם תרכוש רכב בנזין מקביל עם נסועה נמוכה יותר תרוויח רכב שיהיה יותר אמין לטווח ארוך(אל תשכח שמאזדה 3 מודל 2009 פחות חסכונית מסיד בנזין בת 5) והעלות החודשית בהבדל של צריכת הדלק תהיה זניחה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...