Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכי טוב זה מכונת שטיפה לריפודים.

APC גם טוב,אח"כ תקנה חומר ל"איטום" הריפודים,זה ישמור עליהם ללא לכלוך,כתמים,נוזלים,לתקופה ארוכה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 397
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום,

קרה המקרה ושפכתי סילאן (דבש תמרים) על מושב של מזדה שלי. לא את כל הצנצנת, אבל יש שלולית מכובדת של 5x7סמ' בערך. הבעיה שגם עברו כמה ימים טובים עד שראיתי את זה, אז בטח חלקו נספג פנימה.

קראתי פה כמה שרשורים על ניקוי מושבים, אבל הם מדברים על כתמים יבשים בעיקר.

יש איזה טיפים בנושא?

תודה.

פורסם

קצת פרמיטיבי וכמוצא אחרון אבל אני שטפתי את המושבים שלי עם מסיר שומנים וגרניק(לחץ מים)

רק תדאג שיפרקו אותו כראוי מכל החוטים שמתחת למושב.כתמים כאלה קשה מאוד לשטוף עם השואב המיוחד למים שנמצא בשטיפות

פורסם

אהלן חברים

ברשותי ראנקס בעלת ריפודי בד שחורים ואני מעוניין לנקות אותם באופן יסודי.

גר בחדרה, גמיש לאזור המרכז.

מקום/אדם מומלץ?

תודה :)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מדובר במאזדה 3 2008 עם ריפוד שחור-אפור, הרכב מעולם לא עבר איזשהו ניקוי עם חומרים בריפוד..

עם הזמן נהיו קטמים שלא יורדים, יש איזשהו מוצר או שיטה שאפשר לנקות ולהבריק את הריפודים? תודה מראש.

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם
בדיוק אתמול קניתי את המוצר של קרנובה,מדהים !

עושה עבודה ברמה גבוהה מאוד.[ATTACH=CONFIG]484528[/ATTACH]

יש שיטה מסויימת להשתמש בו?

איך עובד העניין? והאם הוא הכי מומלץ בשוק?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

יש הוראות פשוטות מאחורי המוצר,תצלם לפני ואחרי ותראה איזה הבדלים.

בעיקרון אתה צריך לפתוח את הפקק להוציא משם את הסוגר ולהתחיל להבריש ומידי פעם לתת לחיצות קטנות על המוצר,ואני בסוף הוספתי גם ניגוב שאריות עם מיקרופייבר.בהצלחה.

פורסם

^^אין צורך בלחיצה אם הוא משתמש במברשת של הבקבוק ולא מברשת חיצונית, החומר נשפך בקלות והנגיעות העדינות בבקבוק יספיקו מעל ומעבר.

פות"ש שים לב שאתה צריך להבריש את החומר עד להיווצרות קצף ולהמתין בין 3 ל5 ד'

פורסם

נפל לי מעדן בצבע לבן על היסא של הרכב וניסיתי לנקות ללא הצלחה ורואים את המעדן בבירור, איך מוצאים את זה?

יש בכיסא מלא אבק ויש לו ריח גדול של סיגריות בגלל שאני לפעמים מעשן ברכב. איך מוציאים ריח כזה?

כמו כן כנראה שאני יקנה ריפודים בנוסף כדי לשמור כמה שיותר על הכיסא של הרכב, צריך המלצה לריפודים איכותיים תקציב עד 600-700 שקל, איך הריפודים של הדר רוזן?

PEUGEOT 206XS

פורסם (נערך)

תעשה שואב אבק טוב ואחרי זה תשתמש בחומר לניקוי ריפודים של STP

http://www.autostore.co.il/151426/מנקה-ריפודים-STP

מה שאתה רוצה לקנות נקרא כיסויים למושבים ולא ריפודים.

אם אתה מתכוון לכיסויים אוניברסליים ולא בהזמנה אישית, תזמין מאי ביי לפי דגם הרכב, יעלה חצי מחיר.

אני קניתי ממוכר אנגלי סט ל 7 מושבים נפרדים ( טויוטה ורסו ) - עלה 350 שקלים כולל משלוח, איכות מעולה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
תעשה שואב אבק טוב ואחרי זה תשתמש בחומר לניקוי ריפודים של STP

http://www.autostore.co.il/151426/מנקה-ריפודים-STP

מה שאתה רוצה לקנות נקרא כיסויים למושבים ולא ריפודים.

אם אתה מתכוון לכיסויים אוניברסליים ולא בהזמנה אישית, תזמין מאי ביי לפי דגם הרכב, יעלה חצי מחיר.

אני קניתי ממוכר אנגלי סט ל 7 מושבים נפרדים ( טויוטה ורסו ) - עלה 350 שקלים כולל משלוח, איכות מעולה.

איך אני יודע מה המידה שלי? אני רוצה כיסויים איכותיים

PEUGEOT 206XS

פורסם

תברר לגבי הריפודים של הדר רוזן האורטופדיים , עולים אבל יקר.

עושה רושם שזה הכיסוי בין האיכותיים שלהם, למען האמת אין לי נסיון איתם פרט לישיבה של כמה שניות ברכב של מכר.

הבעיה שבהתאמה אישית יכולים למכור לך את זה ב1000+ שקל.

יש להם גם את זה בשילוב של עור.

אם היה משתלם הייתי רוכש את זה לרכב שלי לפני שהרכבתי כיסויים פשוטים , אבל לא שווה במחיר כזה.

• תוכן חדש...