Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 397
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה זה "מנקה הכל", ומה אני עושה אם אין לי שואב לנוזלים.

; "תנסה עם K-301..." :wink:

מנקה הכל הכוונה למה שכתב קודמי למשל או כל חומר של חברה אחרת כמו של שופרסל "מנהל הכל" או קלין "מנקה הכל" וכו'.

החומר מנקה הכל שקודמי המליץ - מעולה.

אם אין שואב נוזלים - אחרי שאתה מרסס את החומר המדולל תבריש עם מברשת ותנגב עם סמרטוט/חולצה נקיים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי,

יש לי כתמים על הריפוד שנובעים כנראה מישיבה עם בגדים רטובים.

מצורפת תמונה.

ניסיתי לנקות עם STP- לא עזר.

יש רעיונות נוספים?

ריפוד רכב מלוכל&#1.jpg

פורסם

מניסיון, מה שלא תעשה ובאיזה חומר שלא תשתמש, תעשה קודם ניסוי באיזור קטן ובלתי נראה לעין כדי לראות את התוצאה. אל תשפוך סתם חומר באמצע המושב רק כדי לגלות אחרי זה שהוא משאיר כתם יותר גרוע ממה שהיה.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

אם המצב ממש גרוע והכתם לא יורד אתה יכול בעזרת APC+מים חמים ולאחר מכן שואב יבש-רטוב.

אני חידשתי בעבר בסיויק 2006 ריפודים בצבע שמנת ויצא כמו חדש בשיטה הזו (ראה בחתימה שלי קישור).

פורסם

ראשית, האשכול הגדול על הריפודים נעול, לכן נאלצתי לפתוח חדש.

הרכב שלי כבר בן 11 ובדפנות המושבים (ליד הידיות לכוונון, ועל התפר בין המושב למשענת עצמה), ובנוסף על הבד שמסביב לקונסולה שליד ידית ההילוכים, מתחיל להצטבר אבק שלא יורד בקלות.

מחפש שיטות לפתור את הבעיה.

בקשר למושבים, בקרוב אני במילא מתכוון לקנות כיסויים למושבים.

אבל מה לגבי הבד? תודה רבה.

פורסם
שאיבה עם שואב אבק חזק(תעשייתי כמו שיש במכוני שטיפה) ואם צריך אז לפרק כיסאות בשביל גישה ולא לפספס כלום.

יש עצה מאיפה להגיע לדבר הזה?

פורסם

מכוני שטיפה, לבקש מהם בעד תשלום להשתמש בשואב אבק לכמה דקות(צריך פייה ארוכה וצרה)

או אצל יעקב אלטר להשכיר ציוד לשעה בשביל שאיבה יסודית.

פורסם

יש גם ממה שנאי יודע בעלי מקצוע שעוישם ניקוי פנימי מקצועי, יש מישהו מומלץ במחיר סביר?

• תוכן חדש...