Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[אני מחפש רכב לאישתי, נסיעות בעיקר בעיר, קצרות - עבודה בית. עם הילדה (בטיחות זה בונוס נהדר). סופי שבוע תל אביב פה ושם. 

הציעו לי "לבוא לסגור" על רכב זה במחיר "חיסול" - 12,000 ש"ח. 

אשמח לדעתכם. מנוע, גיר, אמינות, מחלות?

תודה תודה! 

פורסם

זה לא מחיר חיסול - זה מחיר השוק שלו. בהנחה שמדובר על הדגם ה"חדש" מ-2011 ואילך - אמינות סבירה, וצריכת דלק גבוהה.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בבינעירוני - אולי...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא הייתי אומר שהאמינות סבירה אלא יותר לכיוון מזעזעת.

הכרתי כמה אנשים שהחזיקו רכבים על אותו בסיס (pf1) עם אותו מנוע פרינס 120 כ"ס מהשנים המוקדמות ואותו גיר AL4.

אצל שלושתם בלי יוצא מן הכלל הרכבים האכילו אותם מרורים עם בעיות בכל מה שאפשר, תקלות מיזוג, תקלות במנוע, גיר שהיה בועט ומשתנה גם כשהיה תקין. עד שהם הצליחו להיפתר מהם בנזיד עדשים.

לדעתי ב12 אלף שקל יש אין ספור אופציות עדיפות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

כנס לאתר של יד 2, נמכרות במחירים זולים יותר, עדיף שנתון גבוה יותר, החזקתי את הדגם הקודם של ה C4 שנת 2007 וגם היום מחזיק סיטרואן, מחירי הקנייה זולים אבל יש תקלות, לא מאוד יקרות אבל יכולות לתקוע אותך. ברכב שהיה לי הלך האלטרנטור מספר פעמים (טוב כל פעם קניתי מפירוק ב 300 שקל), היו נזילות מבית פילטר שמן ומאטם מכסה שסתומים (כל תקלה גם כמה מאות שקלים) אבל זה מנוע אחר , מעריך שאותה איכות חומרים תהיה לך גם במודלים החדשים יותר, מה שכן נוחות, נעימות לנהיגה ובטיחותיות לתקופתן, נמכרות ממש בזול, יכולות להיות אחלה לרכב שני.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
בתאריך 21.4.2023 בשעה 10:16, Gavrik כתב:

לא הייתי אומר שהאמינות סבירה אלא יותר לכיוון מזעזעת.

הכרתי כמה אנשים שהחזיקו רכבים על אותו בסיס (pf1) עם אותו מנוע פרינס 120 כ"ס מהשנים המוקדמות ואותו גיר AL4.

אצל שלושתם בלי יוצא מן הכלל הרכבים האכילו אותם מרורים עם בעיות בכל מה שאפשר, תקלות מיזוג, תקלות במנוע, גיר שהיה בועט ומשתנה גם כשהיה תקין. עד שהם הצליחו להיפתר מהם בנזיד עדשים.

לדעתי ב12 אלף שקל יש אין ספור אופציות עדיפות.

מבאס מאוד הדבר הזה. כנראה שלא סתם השוק הישראלי מתמחר אותן בזול. 

האמת היא שגם אנחנו בעבר רכשנו במשפחה פיג'ו (שכחתי איזה דגם) מהיבואן, יד ראשונה. ה looks קנה אותנו. היה לו סטייל. מה שעברנו עם הרכב הזה בשנה הראשונה (!) לחיים שלו היה פשוט מזעזע! 

עריכה אחרונה על ידי פיגו107שנת2010
פורסם

סביר להניח שהיה מדובר ברכב דומה לC4 המדוברת, בשנים האלו רוב הראכבים של פיג'ו סיטרואן חלקו את אותם מכלולים (308\C4\C3\3008\508...)

פורסם

מכרתי לפני כשלושה חודשים אחת כזאת מודל 2012. היתה אצלי שנתיים וחצי. רק אגע בנקודות שדוברו כאן - לא זוכר שחוויתי בעיות מכיוון המנוע. כן הוחלף אלטרנטור ומדחס. בנוסף, מידי פעם הופיעו התראות על תקלות בגיר למרות שרוב הזמן נסע חלק ונעים. (ניתן גילוי נאות לקונה).

הרכב היה על 178 ק"מ. נמכר ב10.

צריכת דלק - הנסיעות שלי היו 90 אחוז בינעירוני וצריכת הדלק היתה סביב 13.5 - במחשב הרכב ובמשאבה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...